mstpower Nickli Üyeden Alıntı
Ben SC 352 nin sahibiyim; Bazı arkadaşlar iyi kötü yorumlar yazmışlar düşüncelerini sunmuşlar, bunlar beni mutlu eder. Demekki yıllardır olduğu gibi halen insanların gözünde, favorisinde ve dilinde konuşulmakta. Meyve veren ağacı taşlarlar misali kötü yorum yapan arkadaşlarada teşekkürler. Her parayı verene arabayı vermem vermedimde para benim için önemli degil, ihtiyacımda yok beni bilen zaten iyi tanır, fazla sözede gerek yok. Burda şu sonucu çıkarımyorum ki bu bir gerçek; Benim aracım şuan temizlik konusunda TÜRKİYEDE TEK EN TEMİZ VTEC ünvanını korumakta o yüzden insanlar ulaşamadığı ciğere mundar demeleri kadar doğal birşeyde yoktur. Umrumdada değildir yorumlar, satılsın veya satılmasın ki satılmasını istemiyorumda Şuan bana parayı getiren eli boş biryerlerine baka bakada dönebilirler gözümün tutmadığı adama satmam asla ki bu huyumu bilen bilir. Aracı zevkime keyfime göre yapmışımdır ayda bir çalıstırırım bütün bakımları Adana Tekbaş Honda servisinde kayıtlıdır. Araçı yollarda görmek nerdeyse imkansızdır denebilir, görme şansına erişenler görmeyenlere anlatarak yıllardır ünvanı sürmektedir. Forum sitelerinde veya baska sitelerde işim olmaz o yüzden baska gündemi takip etmem. Bu araçtan hariç evin kapısında 3 tane daha araç durmaktadır o yüzden vtec e binme gereksinimide duymam neyse lafı uzatmayım herkes işine baksın ZENGİNİN MALI ZÜÜRTÜN ÇENESİNİ YORAR MİSALI kimdese yorum yapmasın, beğenen beğenir beğenmeyen bakar geçer... herkese teşekkürler....