Araba yürüsün yeter değere gerek yok sametimYani hakkını versin bizi mahçup etmesin
![]()
Araba yürüsün yeter değere gerek yok sametimYani hakkını versin bizi mahçup etmesin
![]()
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine
herkes kendi malına değer biçer bu arabalar kupon araçlardır piyasada az sayıda temiz oldugu içinde istenilen paralar normaldir.Sonuçta eşi ve benzeri klasmanında olmayan bir araba.
aynı yılllara veya sonraki yıllara ait sedan böyle araç varsa söyleyin onuda alalım
Arkadasım alma dediğim halde plaka lazım degil 23 liraya replika vti jant deri koltuklu boya ve kaporta ihtiyacı olan vti aldı.kafasında 2 lira harcarım 25e gelir 28e satarım düşüncesi vardı fakat olmadı öyle 2 kez kapak acıldı 6 bin lira para harcandı araba oldu 29 bin.Nerde bunun boyası orj.ç jantları orj. koltukları?
Bu iş zevk meselesidir herkes binmek ister işin gerçeği ise parası olan biner.
Erkan DOĞU
Ac vtec Ankara'daki kasasi ve motoru on numara olan sayılı vtecten. Yılların yorgunluğu arabaya uğramamış bile.
Bende kiymiyorum kanka hergün roll e cikmiyorum her bindigimdede gazlamiyorum biliyosun memuruz kurallara uymak gerek bnm icin 160 180 bar cikarmis sorun degil araba it gibi yürüyomu yuruyo hakkini veriyomu verio adamin hava ata ata 2000 cc 180 hp dedigi 306 gti ye sapladimmi sapladim gerisini salla gitsin zaten yuvasinda suanda yatiyo ay da bi yikayip geri birakiyorum sen gbi sakliyorum kanka![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)