www.honda-tech.com
slm arkadaşım yorum yapmışsın ama neye göre kaza demişsin sen kazayı neye göre yorumluyosun benden daha çok titiz oldugunu sanmıyorum aracın öyle bi kazası yok yetkili serviste orjinal degişmiş birde hatırlatayım en ufak bir çarpmada bile yetkili servis düzeltme yapmaz orjinali ile degiştirir parcayı ben baktırdım ayrıca 3 sene üzerine aldım bu arabayı acaba merak ediyorum bu araba sende olsa kaça satardın bekar adama karı boşamak kolay biz kimseye zorla araba satmıyoruz işine gelirse sen parana göre km leriyle oynanmış 21 22 23 vti al bence
kimse kusura bakmasın da 26-27 ye stock vti satanlar niye pahalı diyince işinize gelirse muhabbeti yapıyor ki ? Adamın işine gelmemiş pahalı diyor ne var bunda ? 27 liraya boş vti alıcam, egsoz filtre headers takıcam yay takıcam amortisör takıcam bakım yaptırıcam araba bana gelecek 32 liraya...
vallahi 3 sene vti'a 2 sene typer'a bindim bence vti bu paraları etmez, şu aralar ikinci el piyasası kendi kendini yakıyor herkes bakıyor fiyatlara şişirdikçe şişiriyor.
ha şunu da anlarım dersinizki ben bu arabayı aradım buldum, ucuza aldım pahalıya satıyorum kar etmek istiyorum olabilir ama insanlar pahalı dediği zaman neden kızıyorsunuz ?
zaten honda pıyasasının şiştigini gorenler ordan brdan amcadan abladan polısten yaslıdan 1.4 1.6 iieslerı alıyr ucuzdan fıyatı 19 2o yapıyr satyr uyanık cok pıyasada
www.honda-tech.com
arabam 196.000 de sedan. ne km si ile oynanmış, ne de orada burada koşmuş. üzerinde 2-3 liralık ekstra var, aylar sürdü toplaması. benim arabamda da şöför kapısı değişik onun dışında düzeltme var iki tane ama kaza nedeni ile değil. her şeyin bir hakkı var. son açılan ilanların satma niyetli olmadığı bariz.
Kemal (konca) gayet makul biridir. hem arabadan hem hondadan hem vtec ten çok iyi anlar merak etmeyin. pek çoklarından da çok çok fazla araba hakkında söyleyecek sözü olan birisidir.
edit; aracını komple ek9 type r haline getiren arkadaşlar bile onca emeğe masrafa rağmen öyle uçuk fiyat istemiyorlar arabalarına......
stock araba alacağım. sonra ona 3 lira minimum harcayıp modifiye edeceğim hafiften, diğer birkaç masrafı illa olacak al sana 32-33 liraya vtec. daha neler !!!
www.honda-tech.com
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)