User Tag List

Sayfa 286/969 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386786 ... SonSon
18400 sonuçtan 5.416 ile 5.434 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı som306 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bişey diyeceğim ama bu sonradan yürütülen araçlar yokken yürütmeyi bilen adamları unutmayın.Bu 306 vtec yürütmek işi çok önceden yapılırdı.Eski adamlara yeni bişey yapılıyomuş gibi anlatmayın derim.

Her araba geçilir ama bu yeni çıkan bir olay değil.Bunu ilk yapan adamlar hep örnek alınıp yapılmıştır..Sözüm meclisten dışarı ama önceden ne polish vardı ne bişey ama yürütülen arabaları herkesde bilirdi..

edit:Önceden dediğim zamanda bundan 2-3 sene kadar öncesi..
    katılıyorum sana, amerikayı keşfedenler çok önce keşfetti
    .

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet gizli spec yapmıyoruz, okuyarak öğrenerek yapıyoruz.
    kaçıncı fırındasın

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ak ıcın cıgerlı denıyo gercekten ama yurudugunu hıc gormedık acıkcası,
    he bu soyledıgım araba yurumuyo anlamına gelmesın yanlıs anlamayın ama,hıc bı aracla denendıgıne şahıt olmadık.

bu arada bızdede cok saglam vtı ve si war cok cok iyi giderli araclar ama daha kımseyle denemedık.sürekli yatırıyoruz cunku aracları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ENGean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ak ıcın cıgerlı denıyo gercekten ama yurudugunu hıc gormedık acıkcası,
    he bu soyledıgım araba yurumuyo anlamına gelmesın yanlıs anlamayın ama,hıc bı aracla denendıgıne şahıt olmadık.

bu arada bızdede cok saglam vtı ve si war cok cok iyi giderli araclar ama daha kımseyle denemedık.sürekli yatırıyoruz cunku aracları
    ak vtec her zaman roll'deydi, çook denedi. şahit oldum yani giderini bilmesem konuşmam
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

Talih.b16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    katılıyorum sana, amerikayı keşfedenler çok önce keşfetti
    ozaman yapılan araçlarla şu an yapılan araçlar arasında dağlar var..yapan yapmış zamamnında ama su anki teknolojiyle ozamanki bi diil ozaman dc vardı kimse yüzüne bakmıyor şimdi ssr kiddler hytecler var p28 ile yürüyordu araçlar simdi aemler s300ler cerez gibi piyasada.amerika sabit ama vtiler hala yürüyor hergün yeni bi parça cıkıyo.2 3 sene önce port polishmi vardı diyen arkadaşada şimdi garaj usta adı vermiyim ama bu işi senelerdir prof olarak yapanlar var belki bilmiyorsun bi araştır derim bu cok yeni bişi diil

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ozaman yapılan araçlarla şu an yapılan araçlar arasında dağlar var..yapan yapmış zamamnında ama su anki teknolojiyle ozamanki bi diil ozaman dc vardı kimse yüzüne bakmıyor şimdi ssr kiddler hytecler var p28 ile yürüyordu araçlar simdi aemler s300ler cerez gibi piyasada.amerika sabit ama vtiler hala yürüyor hergün yeni bi parça cıkıyo.2 3 sene önce port polishmi vardı diyen arkadaşada şimdi garaj usta adı vermiyim ama bu işi senelerdir prof olarak yapanlar var belki bilmiyorsun bi araştır derim bu cok yeni bişi diil
    tabiki eskiye göre şuan ki parça vs. bir değil.. yaşım sizler kadar büyük olmadığı için o zamanlar araba yürütme yapamıyorduk ama 4 5 yıl önce o zamanın şartlarına göre gayet iyi yürüyen arabalar vardı yani.. 2011 yılında ben amerikayı keşfettim diyene gülerim o manada söyledim abi
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabiki eskiye göre şuan ki parça vs. bir değil.. yaşım sizler kadar büyük olmadığı için o zamanlar araba yürütme yapamıyorduk ama 4 5 yıl önce o zamanın şartlarına göre gayet iyi yürüyen arabalar vardı yani.. 2011 yılında ben amerikayı keşfettim diyene gülerim o manada söyledim abi
    tabiiki o tartışılmaz eskiden daha denk daha iyi oluyordu bu işler yapılacaklar sabitti malzeme belliydi şimdi herkeste farklı bi setup yetişemiyosun vallaha.bende yaptım yürüttüm falan prof diilim yannış anlamasadece eskiden beri takip ettiğimiz ustalar garajlar var dergilerde makallerini okuyup büyüdük bizde sadece honda ile sınırlı diildi hatta honda yoktu desem yannış olmaz opeller kadettler manta lar falan

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya allah aşkına sen bilirsin senin arkadaşın bilir en fazla..Bana ozamanlara ait bir tane araba veya post gösterirmisin emmesi bilmem nesi polishli araba..ha belki tektük yapılıodur ama ustanın kendisine kalmış.Şimdiki yayılan polishle dağlar kadar fark var bunu herkes söyler..

Aslında kendin yukarıda benim demek istediğimi demişsin..Her parça çerez gibi piyasada ve teknoloji var işin içinde..Ama şu andaki vti ile zamanında yürüyen vti arasında bir fark göremiyorum..Bir iki beyin eklendi,mappedciler çoğaldı polish yayıldı vs vs..Önceden kasap gibi filtre,kaynaklı yarım yamalak düz boru,bakkalın yaptığı yazılıma yürürlerdi.Nerden bir boy alsak diye uğraşırdık ama şimdi herşey hazır,işini bilen usta çok,Gider yapmak çok kolay

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya allah aşkına sen bilirsin senin arkadaşın bilir en fazla..Bana ozamanlara ait bir tane araba veya post gösterirmisin emmesi bilmem nesi polishli araba..ha belki tektük yapılıodur ama ustanın kendisine kalmış.Şimdiki yayılan polishle dağlar kadar fark var bunu herkes söyler..

Aslında kendin yukarıda benim demek istediğimi demişsin..Her parça çerez gibi piyasada ve teknoloji var işin içinde..Ama şu andaki vti ile zamanında yürüyen vti arasında bir fark göremiyorum..Bir iki beyin eklendi,mappedciler çoğaldı polish yayıldı vs vs..Önceden kasap gibi filtre,kaynaklı yarım yamalak düz boru,bakkalın yaptığı yazılıma yürürlerdi.Nerden bir boy alsak diye uğraşırdık ama şimdi herşey hazır,işini bilen usta çok,Gider yapmak çok kolay
    yannış anlamada yaş kaç?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yannış anlamada yaş kaç?
    Yaşım net 22 abicim.
    Şimdi diceksin eski zamanlardan bahsediyosun filan ama yanlış olanımı söylüyorum..

GKD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tb turboyken nerdeydiniz

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GKD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tb turboyken nerdeydiniz
    fatih bukadar gerilimli konuda bu iyi geldi
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

GKD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fatih bukadar gerilimli konuda bu iyi geldi
    unutmuştuk bayadır panpa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaşım net 22 abicim.
    Şimdi diceksin eski zamanlardan bahsediyosun filan ama yanlış olanımı söylüyorum..
    paşaoğlu sence kaç senelik bi garaj?adamlar 2000 lerde araç yapıyodu hatta aybek vardı nette arat bulursun vti 2002 2003 lerde falan tozu dumana katıyordu en iyi adamlar yaptı en güçlüsüydü.şimdi o stupta bi araç yapsın paşaoğlu bakalım ne olucak dahamı hızlı dahamı yavaş..2000 leri hatırlıyosan eyvallah diycek lafım yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    paşaoğlu sence kaç senelik bi garaj?adamlar 2000 lerde araç yapıyodu hatta aybek vardı nette arat bulursun vti 2002 2003 lerde falan tozu dumana katıyordu en iyi adamlar yaptı en güçlüsüydü.şimdi o stupta bi araç yapsın paşaoğlu bakalım ne olucak dahamı hızlı dahamı yavaş..2000 leri hatırlıyosan eyvallah diycek lafım yok
    Tabikide hatırlıyorum.Ben farklı bişey yazmadım bir kaç sağlam usta dışında yapan yoktu dedim.Sen bilirsin senin çevredendeki 2-3 kişi bilir dedim.Böyle herkesin filtre egzost polish yapabileceği olay değil dedim farklı bişey demedim.paşaoğlu zaten istisna

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabikide hatırlıyorum.Ben farklı bişey yazmadım bir kaç sağlam usta dışında yapan yoktu dedim.Sen bilirsin senin çevredendeki 2-3 kişi bilir dedim.Böyle herkesin filtre egzost polish yapabileceği olay değil dedim farklı bişey demedim.paşaoğlu zaten istisna
    neyse heralde yaşdan dolayı benim kafa cok iyi basmıyor dediğini anlayamadım kusura bakmaozaman varmıydı dedin var dedim yakın tarih örnek gösterdim bunun daha amerikancısı bilmemnecisi cok vardı halada var eskidende vardı bu kadarını bilmiyoduk teknoloji bak bu siteden öğreniyorsun sende herşeyi bende bilmediğim coğu şeyi burdan öğreniyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse heralde yaşdan dolayı benim kafa cok iyi basmıyor dediğini anlayamadım kusura bakmaozaman varmıydı dedin var dedim yakın tarih örnek gösterdim bunun daha amerikancısı bilmemnecisi cok vardı halada var eskidende vardı bu kadarını bilmiyoduk teknoloji bak bu siteden öğreniyorsun sende herşeyi bende bilmediğim coğu şeyi burdan öğreniyorum.
    Doğrudur..Daha çok öğrenilecek şey var..Bizde bişeyler yaptık oldu olmadı az çok içimizde var elbet..Senin tecrübenle bizimkisi tabi bir olamaz ama az çok demek istediğim anlaşıldı..Eskilere yenilerin bişey öğretmesi kötü bunu demek istiyorum

Ö.öztüRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ak vtec'i bende takip ediyordum fuat'lada görüşüyodum sürekli, askerde şuan sanırım, kazasız belasız

ss 306 King zaten onada diyilecekk söz yok kazasız belasız alican

OmeR-FE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vtecburac gibi vti yürüten adam görmedim tanımadım ben şu zamana kadar.
    ve piyasaya 3 tane vti kazandırdı, 3'üde burak'tayken 1 numaraydı.

az kaldı, şimdi piyasa 306gti ile dönüş yapıcak, inanıyorum.

Bi başka arabaya lafım yok. Hepsi çok güzel sıkı yürüyen arabalar. Maşallah...
    Merdo'm Seni Unutmayacağız...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)