beyler vti'a binmeyen pişman,satan bin pişmaneski arabam gibi bir araba bulsam 25-26 veririm hiç düşünmeden.
beyler vti'a binmeyen pişman,satan bin pişmaneski arabam gibi bir araba bulsam 25-26 veririm hiç düşünmeden.
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
kadir parayı kendı hesabınamı yatırdın biz nie görmedik!! ordan burdan yazı yazcağına
varsa bır derdın ara konuşalım sen her arkasında 1.4 is yazana inanma bence![]()
35 TEK 78 BEYAZ SEDAN SUNROOF ESAY :d
Batur bana msnden yazdıklarını hatırlatırım sana![]()
-Ya kardesım 15'e 16'ya verdıgını bılseydık aracı alırdık...
-ve Mustafa'nın aldıgı araacın bı kac fotosnu gonderdım daha cvp vermedınbenım altımdakı arabaya okadar B...k atarken aldıgınız arabaya bısey denıldıgı zaman sustunuz.
-Batur sen bılmeyebılırsın mustafa gayet ıyı bılıyor paranın gerı yattıgını... Allaha sukur anlım ak...
ben foto falan almadım kadir varsa yolluyabilirsin tekrar, para falanda yatmadı zaten söyledik yatırmadın ya ozaman bi dahada üstelemedik ama sen sonradan yatırmaya karar verip başka yerlere gönderme? arabayı 15 e verseydin alırdık evetederi o kadardı..
35 TEK 78 BEYAZ SEDAN SUNROOF ESAY :d
kadir bız paranın peşinde değiliz sen yazdın dıe yazdık gene söylüyom para filan yatmadı
başka bi problemın varsa bırak artık techten fılan yazmayı ....
problemı olan sensın eklerdın faceden veya ozelden pm atardın derdını solerdın
daha oncede derdı olan atar gıder yapan sendın![]()
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 52233640
bu araç hakkında bilgisi olan var mı?
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
ya bi tanıdığım sordu ondan sorgulayım dedim.
kaza bela durumu hakkında bilgin var mı ?
ön arka tampon oem far birde ön liple adam olur gibi duruyor kaza belası yoksa motor durumu iyiyse alınır :S
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
su yazdıklarıma katılmıcak bir allahın kulu olduğunu düşünmüyorum
bu piyasa en fazla 4 ay gidicek nedenmıi sizlerin aldığınız arabaları 20 lerden 21lerden 25 lere sattınız yalanmı değil bu arabalar tükeniyor temizide kalmıyor yokda ne olucak takı hepsı sızlerın elınden cıkdıkdan sonra ne olucak alan arkadaslar satmak ısdıcek ama kımse almıcak ısde ozaman ben 25 26 28 den alınan o arabaların ellerınde patlıcak olan arkadaslara acıyor olucam kı kesın patlıcak ve fıyatlar hopppp 20 22 bırazdaha beklıcek 18 ozamanda en kotusu bıle 250 300 bun km olucak ondan sonra vti devri close
vti ölmez dostum bence yıllandıkca daha değerli olacak cünkü sayılı artık piyasada herkez parmakla gösteriyo...
yazdıgımı ıyı okuyun son fıyatlar bunlar beyler alanlar bu fıyata satamıcak kalıbımı basarım okadar dıyorum pıyasa elınızde kımse almadımı elınde patlıcak ozaman akbaba gıbı ususuceksınız onu goruncede hıc uzulmıcem bukadar acık konusayım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)