ya araç satılığa çıkmadan önce leon aldık. 1 gün sonra araç satılığa çıktı. Bu işler nasip işi o yüzden alan kişiye allah kaza bela vermesin. Umarım kıymetini bilen birisi alır.
Bi de burada önemli olan bir ayrıntı var. vti fiyatları hb ler için 25 lere çıktı. böyle bir piyasada 20 li rakamlara yani hakettiği rakamlara verilmesi güzel olmuş. umarım bitik halde olan vtecler bir an önce önlem alır.
kısacası güzel fiyat, güzel araç..
Yukarıda tüm yazdıklarım kolpadır.
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 26.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 67447619
Satılık DUPLU vtec
hemde sega piton ( Sega oyun konsoluydu sanırım )
OBN1 beyin var![]()
çok yazık olmuş...
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
baser lacivert hb 96 vti nı satacak arkadaşlar değişeni yok ve uygun fiyatla vereceğini söyledi bana düşünen arkadaşlar kaçırmasın derim benim eski aracım vt 555 ile başa baş yürüyen izmirdeki 2. araçtan biridir ( biri asimos daki siyah 99 diğeri de bu ) fiyat olarak 22 bin civarı birşey istiyor pazarlığada açık ayrıca
ilgilenen arkadaşlara duyrulur...
iletişim 0532 348 30 55 mehmet
edit : konuda açmış ayrıca
http://www.techturkey.com/forum/otom...hatchback.html
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
5300 de vtec acan tek vti gordum vallahatüplü spor arabadan hayır gelmez vallaha madem spor aracın var yakıyor katlanacaksın yanı lpg takıp motoru maf etmeye gerek yokki zaten bu aracların cogu gazlanmıs yuksek devır kullanılmıs bıde lpg varsa ıptal olur motoru.Araca camur atmak gıbı nıyetım yok dusuncem bu sadece
araç yanlış hatırlamıyorsam izmir terakki honda servisinden alındı daha önceki sanhibi ilk sahibi ise dediğiniz gibi doktordur. ilk sahibi izmir bornova merkezde oturur 2008 de askerde iken görmüştüm doktorda o zaman km si 229 binde idi kendim bakmış bulunmaktayım tşkler