User Tag List

Sayfa 362/969 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon
18400 sonuçtan 6.860 ile 6.878 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

OmeR-FE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mira, ellerin dert görmesin aga. yüreğine sağlık, herşeyi doğru düzgün anlattığın için. Keşke herkez senin gibi olsa...
    Bu arada, geçmiş olsun, size bişey olmamış valla önemli olan o.

Yürürü çok sağlam bi arabadır. CLC zamanındayken ilker kullanırken seyir etme fırsatım olmuştu. Dediğiniz gibi tek eksiği beyin ve yazılımdır.

Maşallah...
    Merdo'm Seni Unutmayacağız...

mysterious_vtec
    Misafir
    01 SC 352 füme aracın boya durumunu soran arkadaslar tekrar yazıyorum burdan okusunlar:
    Ön tampon degişmiş+ sol ön çamurluk+ sol ön kapı+ tavan+ bagaj kapagı olmak üzere 5 parçası boyalıdır. Aracı alacak arkadasların aracın ılk sahıbınden 28bın tl ye alındıgını unutmasınlar. Mutlaka 01 SC 352 plakalı vtec i almadan önce alacak arkadasların paraya kıyıp aracı honda servısınde ekspertize sokmaları alacak arkadaslar için hayırlı olur, sonradan baska süprizlerle karşılaşmamış olurlar.

mysterious_vtec
    Misafir
    01 SC 352 füme vti ya tavanda boya ve işlem oldugunu hatırlatmak isterim. Tavanda boya takıntısı olan arkadaslar hiç yanaşmasın derim çünkü satarken çok sıkıntı olur sonradan...

mysterious_vtec
    Misafir
    Ayrıyetten 01 SC 352 nin camları lazer cam boyama oldugundan camları eski haline gelememektedir ve camında son gördüğümde cam fitillerinden dolayı çizikler ve sıyrıklar meydana geldiginden çok kötü bir hal aldıgını duydum. Ayrıyetten herhangı bir camın kırılması durumunda aracın camlarının renk tutmama sorunu vardır çünkü lazer yapan firma kapanmıstı o yuzden kırılırsa aracın butun camlarının komple degısmesı gerekır bunuda unutmamak gerekır. Almaya niyetlenenlerin bu sorunları göz onunde bulundurupda araca öyle niyetlensın derım.

1JZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seWki26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar arabanın plakası 16 JAP 10 gri hat. vti eski plakasını bilen varmı yada araçla ilgili bilgisi olan cok acil pazartesi yada salı alınmasını planlanıyo ama önce arabayı bilenlerden yardım istemek istedik..
    düşünenler kaçırmasın.

mira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyvallah ömer kardeşim allah kimseye kaza bela vermesin.araçlar bişekilde toplanıyo ama sağlık ve huzur bidaha geri gelmiyo...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mira@

abi sana helal olsun, airbaglerin açıldığına kadar söyledin. inşallah gönlüne göre verir Allah'ım.

doğru insan her zaman kazanır
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mira beni yanlış anlama; "ben alırken baktırmadım önemsemedim bilmiyorum vs."demek bana saçma geliyor, çokmu mübarek araçlar, kaportacı bakarsa günahmı olur.
    götürün gösterin aracınızı kaportacıya fazlasıyla eksiğiyle liste çıkartsın, hem sen bilirsin aracını hem niyeti olanlar..

UP vti gibi dolu sedan güzel duran o fiyata giderli vtec'de yok zaten
    Seyyar Tayyar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben önemsemediğim bişeyi niye gidip baktırtayım komple taklalı çıktı direkler yamuk çıktı ne olcak....benim için bunların bi önemi yok ben bunu anlatmak istedim bunları merak eden ciddi düşünen arkadaş gelince kendisi baktırıp alsın ister servise soksun ister kaportacıya isterse ustasıyla gelsin baksın benim için hiç bir mahsuru yok benim bilmek istediğim yer motor ve yürüyeniydi eski sahibini tanıyan varsa da sorabilir aracı kullanmadım bile el sıkıştım notere gittim 23.500 ü saydım aldım ne kaportasından ne boyasından nede yürüyen ve motorundan şikayetim yok...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senin için önemi olmayabilir fakat bence kaporta mekanikten daha önemli, orjinallik geri gelmiyor..
    ben vti da motor yaptım eskisinden daha iyi oldu, para harcadım karşılığını aldım.
    fakat kaportada aynı durum geçerli değil malesef..

sen aracı eskişehirden satıyorsun ve kaportaya önem veren gelip baktırır diyorsun, insanlar araç başında 100 tl nin hesabını yapıyorlar, her araca gelip bakıp hüsran yaşarsalar araba parası yollara dökülür..
    Seyyar Tayyar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben alıcılarıda anlamıyorum, vteclere baktırmak istemiyorlar, çekiniyorlar herhalde
    bildiğin honda civic işte....
    Seyyar Tayyar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    baktırcak arkadaş gelir baktırır cebinde parası olmayan arkadaşta vtı binmesin sen alırken baktır canım kardeşim altına üstüne içine dışına araba burda alcak cebine parasını koyar gelir msjla telefonla araba alınıp kaporta boya motor sorgulanmaz.birazda kişilik meselesi tabiki bunlar ben kıl bi adam değilim önemli olan içime sinmesi emin ol değerini veren gerçekten kıl adamlara satmadım arabamı gerekte yok benim yapım bu şekilde yanlış kelimeler yazmak istemiyorum burada ama alacak arkadaşlar ilgilensin arabayla sen takma kafana vtı sorgulama bölümünü atışmalarla daha fazla meşgul etmek istemiyorum arçla ilgili olan bütün sorular bilgim dahilinde yanıtlanacaktır.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alacak arkadaşlar ilgilensin derken, ben neyi takmıyım?

lütfen araçların mazisini gizlemeyin, kim ne biliyor bilmiyorumda ben bu araçların çoğunu bilirim..
    kimsenin ticaretine karışmak istemem ama göz göre görede buna müsade edemem...
    Seyyar Tayyar

orfozvolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 69162382

16 fm 087 geçmiş sayfalara baktım fakat göremedim arkadaşlar bu aracın durumu nedir??

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alacak arkadaşlar ilgilensin derken, ben neyi takmıyım?

lütfen araçların mazisini gizlemeyin, kim ne biliyor bilmiyorumda ben bu araçların çoğunu bilirim..
    kimsenin ticaretine karışmak istemem ama göz göre görede buna müsade edemem...
    arkadaşım neden sen cephe aldın anlayamadım herkes araç alırken farklı yerlere takılır bırı motoruna bırı kaprtasına butun vtilerı bılıyorum demıssınde 96 senesınde 0 ı cıkıp 99 da bıten aracın evvelıyatına nereye kadar ınebılırsın vtı cıkığı senede 7 yaşındaymıssın ozmndanmı takiptesın ozmanalr sende bende daha yenı bısıklet kullanıyoduk 5464 e plaka sorgulatmakla arac mazısı çözulmez tek taraflı yaptıtlıan patlayan araçları hesaba katın bu konu burda uzamasın bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kutsal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım neden sen cephe aldın anlayamadım herkes araç alırken farklı yerlere takılır bırı motoruna bırı kaprtasına butun vtilerı bılıyorum demıssınde 96 senesınde 0 ı cıkıp 99 da bıten aracın evvelıyatına nereye kadar ınebılırsın vtı cıkığı senede 7 yaşındaymıssın ozmndanmı takiptesın ozmanalr sende bende daha yenı bısıklet kullanıyoduk 5464 e plaka sorgulatmakla arac mazısı çözulmez tek taraflı yaptıtlıan patlayan araçları hesaba katın bu konu burda uzamasın bence
    neyse ben uzatmıyorum, size hayırlı satışlar
    clc güzeldir....
    Seyyar Tayyar

esmerserseriler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sana katılıyorum 96model araç vs lerin geçmişini bilmek imkansız gibi.zevkin sınırı olmaz .orjinal olunca vitrindemi saklıyoruz araçları .hepimiz gazlıyoruz sonuçta.

yasinipek79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up

Zaten burada herkes herseyi o kadar iyi biliyorki,insan kendi bildiginden süphe etmeye başliyor.Kutsal seninde dediğin gibi yaş hesaplaninca kim ne zaman neye biniyormus ortaya çıkıyor..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)