User Tag List

Sayfa 361/969 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon
18400 sonuçtan 6.841 ile 6.859 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu abi ya:S CYC plakaydı çünkü..
    arka bagaj kapağı vuruk olan araç cyc 11 dir aracın eski sahibi antalyadaki sahibi benim arkadaşlar
    powered by İMAN GÜCÜ

eg4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erdemgorkem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun arkadaşa ciddi bir kazaydı belli ediyordu kendini zaten kısa bir sürede satılmıstı araç iyi sayılıcak bi fiyata satıyordu konustumuzda öncesinde cok bi hata olmadığı flan soylemişti şimdi anlasılıyorki direkteki hasarın sebebi kamyonmuş yüksek ve büyük bişey olduğu belli oluyordu zaten
    kardesım otobusun altına gırıp cıkmıs aracın sag tarafı ben cekıcıye yuklemısdım ankarada ıdım aracın cok dırenmıs sase olarak arkadasda cocukda uzun yıllardır araba kullanan bırıydı 24 yaslarında kardesımle yasıt 5 metre ıcınde kurtarmıs kendı ama araba sag tarafı obusun altına gırıp cıkmıs allahdan kımseye bısı olmamıs.....

Ama honda hastalıgı devam edıyor bana soyluyor abı motor getırelım bır k20 dıye

Mustyyy
    Misafir
    16 clc 46 suanki plakası 26 up 486

bu araç hakkında bilgisi olan varmı.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler bu sarı aracın kazalı fotoları zaten forumda vardı hiç denk gelmedinizmi.

arkadaş bi ara banlıydı potter774 gibi bişeydi nicki.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

berkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende sahibinden resimleri var
    34 BAK 117 - cıvıc vti

34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
    34 HK 4550 - cıvıc vtec2

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mustyyy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

İlker abiden eskişehire gitti.. Yürürü duruşu gayet sağlıklı ve başarılıydı bursadayken. Yeni sahibinin adınında ilker olması lazım siteye üyeydi oda. Konusunuda açmıştı
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

By_FresH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay be ben anlamadım bu mersin'deki beyaz laciden dönmemi yoksa bu antalya'da kazalı olan araçmı çözemedim
    Muratcan ÇADIRCI

Biz Hep Burdayızzz....
    Psn:By_FresH

R21TURBO 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ben niyetlenmiştim , peş peşe 3. İlker olacaktım alsaydım..99 denk gelince onu aldım..Bence değerlendirilebilecek bir araba.. Sahibi zaten ne var ne yok söylüyor.
    ^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_FresH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vay be ben anlamadım bu mersin'deki beyaz laciden dönmemi yoksa bu antalya'da kazalı olan araçmı çözemedim
    mersindeki araç laciden beyaza dönme kardeşim diğer 07 cyc plaka normal beyaz eski sahibi benim bilgi almak isteyen aracı düşünenler varsa bilgi verebilirim
    powered by İMAN GÜCÜ

ufkum1837 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_FresH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saydıklarının noktasına varana kadar dogru söyledin kardeşim antalya izmir mersin

By_FresH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkürler bir arkadaşım istiyordu ona bir söyliyimde baksın bakalım çok çok teşekkür
    Muratcan ÇADIRCI

Biz Hep Burdayızzz....
    Psn:By_FresH

gundogs
    Misafir
    vti bulmak çok zormuş.... ALLAHIM herkezin gönlüne göre versin...

seWki26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

cok yakın bi arakdaşımın arabası su and eskişehirde araba ve ciddi ciddi yüyürlü bir o kadarda temiz bursadaki sahibi nasıl baktıysa benim kankada öle bakıyo sürekli temizdir arabası bakımlıdır kardeşim 10 üzerinden 9
    Alıntı Malii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    si ların vazgeçilmezi kırmızı. kırmızı dikkat çeker , güzeldir , can yakar, acıtır

MTM & ProStock Garage

dodo kalbimizdesin kardeşim....

seWki26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar arabanın plakası 16 JAP 10 gri hat. vti eski plakasını bilen varmı yada araçla ilgili bilgisi olan cok acil pazartesi yada salı alınmasını planlanıyo ama önce arabayı bilenlerden yardım istemek istedik..
    Alıntı Malii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    si ların vazgeçilmezi kırmızı. kırmızı dikkat çeker , güzeldir , can yakar, acıtır

MTM & ProStock Garage

dodo kalbimizdesin kardeşim....

Numan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seWki26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar arabanın plakası 16 JAP 10 gri hat. vti eski plakasını bilen varmı yada araçla ilgili bilgisi olan cok acil pazartesi yada salı alınmasını planlanıyo ama önce arabayı bilenlerden yardım istemek istedik..
    herşeyiyle on numara serkan abi ztn çürük araba almaz kullanmaz , ilk sahibinden alındı km orjinal .kazasız değişensiz.. yanlışım varsa bilir kişiler düzeltir

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok yakın bi arakdaşımın arabası su and eskişehirde araba ve ciddi ciddi yüyürlü bir o kadarda temiz bursadaki sahibi nasıl baktıysa benim kankada öle bakıyo sürekli temizdir arabası bakımlıdır kardeşim 10 üzerinden 9
    kaporta hakkında bilgin varmı?*
    Seyyar Tayyar

Mhmt-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk sahibinden alındı filtre egsoz ıslemlerı ılk defa serkan tarafından yapıldı kazasız degısensız tertemiz güzel bir araç tr de temızlık olarak sayılı arabalardan bırıdır...

Vıdeoları falanda var aracın gıderını gormek ıcın tavsıye ederım...

kaanpoyrazoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ç.tunçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir kardeşimdeydi bu araç , yatak sardı ve başka bir kardeşime aldırdım aracı ve radar honda da iğneden ipliğe motoru yapıldı , 0 ölçü kranktan silindir kapağına kadar değişti,fren aksamları ,sensörleri,yürüyen vs vs elden geçti.. Arkadan ufak bir hasarı mevcut,fakat atlan deve bir hasar değil
    Babana aratmakta nedir arkadaş ..

mira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

eskişehir up vtı

ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA...ESKİ PLAKASI 16 CLC 46 OLAN ŞİMDİKİ PLAKASI 26 UP 486 OLAN SİYAH SEDAN VTI YIN SAHİBİYİM....GÜNDE ABARTMIYORUM EN AZ 5 KİŞİ ARIYOR AMA İNSANLAR SÖYLENENLERE İNANMAYIP BİRDE BURADA BAŞKA AĞIZLARDAN ARABA HAKKINDA SAĞDAN SOLDAN DUYULAN ŞEYLER HAKKINDA BİLGİ VEREN İNSANLARA GÜVENİYORLAR..BEN BURDA OLANLARI YAZAYIM YİNE SORUŞTURCAK ARKADAŞ SORUŞTURSUN..BEN ARACI ALIRKEN KAPORTA VE BOYASINA BAKTIRMADIM BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN ARACIN DURUŞUYDU ODA ON NUMARA .. SADECE YÜRÜYEN VE MOTORUNA BAKTIRDIM HİÇBİRŞEYİ VE SIKINTISI YOK VE 1 SENEDİR KULLANMAKTAYIM HALADA ÖYLE..TEK EKSİĞİ SAĞLAM Bİ YAZILIM VE BEYİNDİR BUNUN İÇİN BÜTÜN ALT YAPISI HAZIRDIR...BEN OCAK AYINDA ALDIM ARACI VE TALİHSİZ Bİ KAZA GEÇİRDİM TAM SOL BURUN VE ORTAYLA KARIŞIK KIRMIZI IŞIKTA GEÇEN Bİ JİPE VURDUM.KARŞI TARAFTA SUÇ OLDUĞU İÇİN VE HASARIMI KASKOSU KARŞILAYACAĞI İÇİN EXPER IVIR ZIVIR KASKO ŞİRKETİ FALAN BU İŞLER BİLEN VARSA YAKLAŞIK BİR AY SÜRÜYO SERVİSTE DÜZGÜN KAPORTACI OLMADIĞI İÇİN SONUÇTA SERVİSLERDE 4 4 LÜK USTALAR ÇALIŞMIYOR ARACIMI SANAYİDE BULUNAN KENDİ USTAMA TOPLATTIM.ACELEM OLMADIĞI İÇİN KAPORTA VE BOYA İŞLERİDE 1 AYI BULDU AMA NORMALDE 1 HAFTALIK Bİ ZAMAN SÜRERDİ TOPLAMAM ARACI....DEĞİŞEN PARÇALAR KAPUT,ÖN PANEL,SOL ÇAMURLUK,KLİMA VE FAN RADYATÖRÜDÜR..ÖN TAMPONA ARAÇ ÇOK DÜŞÜK OLDUĞU İÇİN BİŞEY OLMAMIŞ BOYANIP GERİ TAKILMIŞTIR...HEEE BİDE SOL FAR TABİ SONRADAN AYIRMASIN BİRİ ESKİ BİRİ YENİ DİYE İKİSİNİDE DEĞİŞTİRDİM.KAZADA AİRBAGLERİMİN İKİSİDE AÇTI..ANKARADAN ARKADAN KAZALI Bİ 1.6 İES İN AİRBAGLERİ BEYNİYLE BİRLİKTE SÖKÜLÜP ARACIMA SFIRLANIP MONTE EDİLDİ SORUNSUZ ÇALIŞMAKTA ÇÜNKÜ EVLİYİM VE EŞİMLE BERABER BİNİYORUM ARABAMA VE BU İŞİN ŞAKASI OLMAZ ARKADAŞLAR.DİĞER VTI LAR GİBİ AİRBAGLERİN İÇİ BOŞ VE GÖSTERGEDEKİ SRS LAMBASI DAHİ SÖKÜLMÜŞ DEĞİLDİR. ONLARIDA GÖRDÜM EMİN OLUN. BENDEKİ DURUMU BUDUR ARACIN...BENDEN ÖNCEKİ DURUMUNU DEDİĞİM GİBİ BİLMİYORUM YORUM YAPACAK ARKADAŞLAR ATIP TUTMADAN GERÇEKTEN BİLEN KİŞİLER YAZSIN BİLDİKLERİNİ..AZ ÇOK HERKES VTI DAN ANLIYORDUR YAPILANLAR ORTADA FİYAT ORTADA 25.000 KAZASIZ VTI(VARSA TABİİ) + BUNLARI YAPMAYA KALKSANIZ YAPIN HESABINI SONUÇ HERKESİN AYNI GAZLAMAK..ARACIMI SATMA SEBEBİME GELİNCE EŞİM EHLİYET ALDI ONOUNDA KULLANABİLECEĞİ YAKIN DOSTUMDA BULUNAN Bİ RAÇ VAR ONU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM O YÜZDEN SATIYORUM VE BENİM İÇİN EŞİM ARABADAN DAHA ÖNEMLİ...BİRAZ UZUN OLDU AMA AÇIKLADIM NEYİ VARSA...ARABAMDAN DA Bİ BEZGİNLİĞİM YOK SEVEREK ALDIM VE HER BİNDİĞİMDE SEVEREK KULLANIYORUM SAÇMA TEKLİFLER YAPMAYIN BU PİYASADA BU DOLULUKTA BÖYLE ARABA KAÇIRMAYIN DERİM...HAYIRLI AKŞAMLAR HERKESE

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)