User Tag List

Sayfa 375/969 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon
18400 sonuçtan 7.107 ile 7.125 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

Murat Özcan
    Misafir
    Alıntı vtiaras Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    apartmanda komple o amcanın işte almanyadan emekli olunca buraya gelmiş garajında bide corsa var oda ab plakalı dediğiniz gibi siyah e30 u var yani anlaşıldığı gibi adamın paraya filan ihtiyacı yok sat dersin satmaz gider 15 16 ya galericiye bırakır sorada 35.000 isterler ilk sahibinden kazasız boyasız diye
    vay be var böyle tipler satmam diye geçen sene yolda durdurmustumda eşkiyamısın ne istiyorsun benden demişti dedim arabanı satmam kardesım dedı dag basımı burası yok dedım otoban

OmeR-FE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aVDANLı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracı almayı düşünüyorum bilen abilerimiz varsa bi yorum yaparlarsa sevinirim

Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 70800130
    Aracın sahibi siteye üye.
    Detaylı şekilde neyi var neyi yok yazmıştı hatta buraya ama bulamadım post'ları.
    Merdo'm Seni Unutmayacağız...

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mira Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA...ESKİ PLAKASI 16 CLC 46 OLAN ŞİMDİKİ PLAKASI 26 UP 486 OLAN SİYAH SEDAN VTI YIN SAHİBİYİM....GÜNDE ABARTMIYORUM EN AZ 5 KİŞİ ARIYOR AMA İNSANLAR SÖYLENENLERE İNANMAYIP BİRDE BURADA BAŞKA AĞIZLARDAN ARABA HAKKINDA SAĞDAN SOLDAN DUYULAN ŞEYLER HAKKINDA BİLGİ VEREN İNSANLARA GÜVENİYORLAR..BEN BURDA OLANLARI YAZAYIM YİNE SORUŞTURCAK ARKADAŞ SORUŞTURSUN..BEN ARACI ALIRKEN KAPORTA VE BOYASINA BAKTIRMADIM BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN ARACIN DURUŞUYDU ODA ON NUMARA .. SADECE YÜRÜYEN VE MOTORUNA BAKTIRDIM HİÇBİRŞEYİ VE SIKINTISI YOK VE 1 SENEDİR KULLANMAKTAYIM HALADA ÖYLE..TEK EKSİĞİ SAĞLAM Bİ YAZILIM VE BEYİNDİR BUNUN İÇİN BÜTÜN ALT YAPISI HAZIRDIR...BEN OCAK AYINDA ALDIM ARACI VE TALİHSİZ Bİ KAZA GEÇİRDİM TAM SOL BURUN VE ORTAYLA KARIŞIK KIRMIZI IŞIKTA GEÇEN Bİ JİPE VURDUM.KARŞI TARAFTA SUÇ OLDUĞU İÇİN VE HASARIMI KASKOSU KARŞILAYACAĞI İÇİN EXPER IVIR ZIVIR KASKO ŞİRKETİ FALAN BU İŞLER BİLEN VARSA YAKLAŞIK BİR AY SÜRÜYO SERVİSTE DÜZGÜN KAPORTACI OLMADIĞI İÇİN SONUÇTA SERVİSLERDE 4 4 LÜK USTALAR ÇALIŞMIYOR ARACIMI SANAYİDE BULUNAN KENDİ USTAMA TOPLATTIM.ACELEM OLMADIĞI İÇİN KAPORTA VE BOYA İŞLERİDE 1 AYI BULDU AMA NORMALDE 1 HAFTALIK Bİ ZAMAN SÜRERDİ TOPLAMAM ARACI....DEĞİŞEN PARÇALAR KAPUT,ÖN PANEL,SOL ÇAMURLUK,KLİMA VE FAN RADYATÖRÜDÜR..ÖN TAMPONA ARAÇ ÇOK DÜŞÜK OLDUĞU İÇİN BİŞEY OLMAMIŞ BOYANIP GERİ TAKILMIŞTIR...HEEE BİDE SOL FAR TABİ SONRADAN AYIRMASIN BİRİ ESKİ BİRİ YENİ DİYE İKİSİNİDE DEĞİŞTİRDİM.KAZADA AİRBAGLERİMİN İKİSİDE AÇTI..ANKARADAN ARKADAN KAZALI Bİ 1.6 İES İN AİRBAGLERİ BEYNİYLE BİRLİKTE SÖKÜLÜP ARACIMA SFIRLANIP MONTE EDİLDİ SORUNSUZ ÇALIŞMAKTA ÇÜNKÜ EVLİYİM VE EŞİMLE BERABER BİNİYORUM ARABAMA VE BU İŞİN ŞAKASI OLMAZ ARKADAŞLAR.DİĞER VTI LAR GİBİ AİRBAGLERİN İÇİ BOŞ VE GÖSTERGEDEKİ SRS LAMBASI DAHİ SÖKÜLMÜŞ DEĞİLDİR. ONLARIDA GÖRDÜM EMİN OLUN. BENDEKİ DURUMU BUDUR ARACIN...BENDEN ÖNCEKİ DURUMUNU DEDİĞİM GİBİ BİLMİYORUM YORUM YAPACAK ARKADAŞLAR ATIP TUTMADAN GERÇEKTEN BİLEN KİŞİLER YAZSIN BİLDİKLERİNİ..AZ ÇOK HERKES VTI DAN ANLIYORDUR YAPILANLAR ORTADA FİYAT ORTADA 25.000 KAZASIZ VTI(VARSA TABİİ) + BUNLARI YAPMAYA KALKSANIZ YAPIN HESABINI SONUÇ HERKESİN AYNI GAZLAMAK..ARACIMI SATMA SEBEBİME GELİNCE EŞİM EHLİYET ALDI ONOUNDA KULLANABİLECEĞİ YAKIN DOSTUMDA BULUNAN Bİ RAÇ VAR ONU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM O YÜZDEN SATIYORUM VE BENİM İÇİN EŞİM ARABADAN DAHA ÖNEMLİ...BİRAZ UZUN OLDU AMA AÇIKLADIM NEYİ VARSA...ARABAMDAN DA Bİ BEZGİNLİĞİM YOK SEVEREK ALDIM VE HER BİNDİĞİMDE SEVEREK KULLANIYORUM SAÇMA TEKLİFLER YAPMAYIN BU PİYASADA BU DOLULUKTA BÖYLE ARABA KAÇIRMAYIN DERİM...HAYIRLI AKŞAMLAR HERKESE
    ben önemsemediğim bişeyi niye gidip baktırtayım komple taklalı çıktı direkler yamuk çıktı ne olcak....benim için bunların bi önemi yok ben bunu anlatmak istedim bunları merak eden ciddi düşünen arkadaş gelince kendisi baktırıp alsın ister servise soksun ister kaportacıya isterse ustasıyla gelsin baksın benim için hiç bir mahsuru yok benim bilmek istediğim yer motor ve yürüyeniydi eski sahibini tanıyan varsa da sorabilir aracı kullanmadım bile el sıkıştım notere gittim 23.500 ü saydım aldım ne kaportasından ne boyasından nede yürüyen ve motorundan şikayetim yok...
    baktırcak arkadaş gelir baktırır cebinde parası olmayan arkadaşta vtı binmesin sen alırken baktır canım kardeşim altına üstüne içine dışına araba burda alcak cebine parasını koyar gelir msjla telefonla araba alınıp kaporta boya motor sorgulanmaz.birazda kişilik meselesi tabiki bunlar ben kıl bi adam değilim önemli olan içime sinmesi emin ol değerini veren gerçekten kıl adamlara satmadım arabamı gerekte yok benim yapım bu şekilde yanlış kelimeler yazmak istemiyorum burada ama alacak arkadaşlar ilgilensin arabayla sen takma kafana vtı sorgulama bölümünü atışmalarla daha fazla meşgul etmek istemiyorum arçla ilgili olan bütün sorular bilgim dahilinde yanıtlanacaktır.....

msjlar burda ömer abi

Eski 16 CLC yeni 26 UP vtı'ın sahibinin açıklamaları.
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

aVDANLı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hmm baya uzun yazmış ama gidip görmek acıkca muallakta kaldım
    white SX S14a '98
    aVDANLı - SX

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben eski FS vtec diye bılıyorum bu aracı
    Abi FS nin kmsi daha yüksekti diye hatırlıyorum

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 70800130
    araç bi abimin arabası merak ettığınız soruları pm atabılrsiniz gayet motoru yürürü sağlıklı bir araç eskı plakası fln da ilanda yazıyor zaten

mstfcn28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir araç,daha önceki postlarda sahibi neyi var neyi yok açık açık herşeyini yazmıştı ciddi yürürlü bir makine sağından solundan ses gelmiyor kesinlikle
    Edit:Okumuşsun zaten.

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya o değilde bizim kelin pert ettiği füme sedan son plakası BF olan vtec nerede acaba yaw

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi FS nin kmsi daha yüksekti diye hatırlıyorum
    Evt km yuksektı
    hatta eskı satılık ılanında Okan Turan km dusumusler demıstı
    yınede tam emın degılım fs 97 mıydı ? eskı konularak baktım
    bı cok ortak noktası var ama arastırmak gerek

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtiaras Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam artık teyzelerde artistlesti zamannda bende olmak üzere bircok kişi çok insanı yolda durdurup aracını satarmısın dedi herkes artık aracının ne olduğunu biliyor bunda servislerinde payı büyük!2001 lerde 6000 7000 tl arasındaydı bu şehir efsanesi vtecler 2004 yılından beri devamlı sahibinden de vtec bakarım 2009 dan sora vteclerin fiyatları bayagı arttı 2009 da beyaz hb uz vtec vardı suadiyeden satılıktı bayandan 7 8 ay 21.500 de ilanda kaldı zor bela satıldı yıl 2011 aracı yıne sahibindende gördüm 27.800 lerdeydi 26 yamı ne satılmıs yine 2009 da arkadaşım burak bayandan sedan lacivert vtec aldı ilk sahibinden 34 k plakalıydı 152.000 kmde kazasız boyasız 18.750 ye yanlışım olmasın antalyaya sattı aynı sene içinde peki değisen ne aradaki 2 senede? ya birçok arkadaş vtecin ne oldugunu son zamanlarda anladılar üstüne çok düştüler yada alan üstüne kar koyup satayım derdine girdiler o ondan 20 o ona 22 o ona 23 o ondan 25 derken sonuç ortada vteclerin pahalanmasında en büyük etkende hondanın bidaha vtec ayarında arac getirmemesi (type_R s2k hariç) de bu vtec lerin piyasasını yükseltti bende vtec sahibiyim garajımda hep yatıyor çıkartmıyorum pek fazla orasını burasınıda kurcalamaktan nefret ediyorum evet piyasası pahalı bi yandan seviniyorum bi yandan üzülüyorum sevinmemin yanını kımse yanlıs anlamasın vtecleri vtecten cıkartcak insanların eline düşmediğine bunun üstüne basa basa söylüyorum güzelim araçlara resmen tecavüz ediyolar!!!!üzülmemin yanıda değerini bilecek arkadaşlarada pahalı gelmesi bu vteclerin özellikle kazasızlarının değeri düşmeyecek bukadar vtec hastası varken 1.4 is 1.6 ies lerın type_R ların fiyatları ortada zaten alan alacak almayanda başka araçlara bakıcak sonuçta bu zevk arabası her zevkinde bi bedeli var bana kimse kızmasın vteclerin fiyatları ortada
    katılıyorum sana, uz vtecinde gazetede bile ilanı vardı, sahibide çok efendi birisiydi hatta..
    her alan ekmek yemek istiyor fakat dikkat edersen son zamanlarda satışlar durdu..
    gerçekten temiz düzgünleri gidiyor 25 e, gerisi internetde kuru kalabalık yapıyor..
    Seyyar Tayyar

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

vtiaras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -MuRaT- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vay be var böyle tipler satmam diye geçen sene yolda durdurmustumda eşkiyamısın ne istiyorsun benden demişti dedim arabanı satmam kardesım dedı dag basımı burası yok dedım otoban
    bundan 4 ay öncede bahçelievlerde sabahın 7 sinde bayanı durdurdum resmen yolun ortasına atladım 06 h plakalı baya kadına dil döktüm 1998 model gri oda orjinal vtec ti numaramı vereyim satmayı düşündüğünüzde arayın dedim kocam kesinlikle satmaz dedi arkama baka baka geri dödüm maalesef olmayınca olmuyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu araca istanbuldayken tuncay abi baktı ve kasa olarak orjinal olduğunu söyledi yanlız araç siyahtan sarıya boyanmış motor içi siyah aracı merak ediyorsanız tuncay abi aracı bizzat yakından görüp incelemiştir ona sorabilirsiniz almayı düşünüyorsanız eğer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    katılıyorum sana, uz vtecinde gazetede bile ilanı vardı, sahibide çok efendi birisiydi hatta..
    her alan ekmek yemek istiyor fakat dikkat edersen son zamanlarda satışlar durdu..
    gerçekten temiz düzgünleri gidiyor 25 e, gerisi internetde kuru kalabalık yapıyor..
    bahsettiğim senelerde 2007 2008 2009 senelerinde en az 80 en fazlada 116 tane vtec ilanı vardı peki nerde bu arabalar suan 45 tane var ilanda arz talep meselesi herkes birbirini örnek alıyor onun kazası var bende yok o 23 istiyor bende 25 diyim o diyor kmsi çok bnm ki az ben daha fazla istiyim o diyor ben sırf bakımlarını serviste yaptırdım o sanayide yaptırmıs vs vs vs valla bende anlamadım memlekette 70.000.000 insan var 800 küsür vtec girmiş perte çıkanları düşersek pertten toplanmışları düşünürsek sağlam kalanları emsal sınıfına girer ve vtec sahibi olmak insanı özel kılar tabiki anlayan insana ALLAH herkesin gönlüne göre versin ALLAH herkesin karşısına iyi insanlar iyi vtecler çıkartsın ve kazadan beladan uzak tutsun.

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gerçekten orjinal olanda 25 istesin lafım yokta değişeni olan, direkleri gitmiş araçlara o fiyatlar verilmesi çok saçma geliyor..
    ben lokal boyalı Si'a bindim ya vtec çokmu eski kaza normal karşılansın anlamıyorum...
    Seyyar Tayyar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya o değilde bizim kelin pert ettiği füme sedan son plakası BF olan vtec nerede acaba yaw
    bursa'da bitane fume vtı var ama ıstanbuldan gelme motor içi azcıkın yuklu

nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E.ORANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bursa'da bitane fume vtı var ama ıstanbuldan gelme motor içi azcıkın yuklu
    izmirden gelme olabilir o dediğin..daha öncesi istanbul gerçi..

---caner--- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şşş yanlış olmasın benimkinden bahsedilmiyo

vtecburac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elinde vtec olanlar piyasanın vermiş olduğu gazla moda çoktaaann girmiş zaten,
    üzüldüğüm tek nokta vtece yeni binicek arkadaşlar o kadar paraları bayılıcaklar orjinal ayağına, ***** piyasada orjinal diye bilinen çok işlemli araçlarda var ya oda cabası..
    bilir kişiler bu vtec arayanlara o kadar abartılıcak bir araba olmadığına dair bi akıl verseler iyi olur

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)