typera takan yok, eğer takarsan tr'de tek olursun ses bakımından, ki spoon'dan filan çok daha fazla ses cıkartıcak ve yırtıcak bulut bi dene derimkaan abiye çok dedim veryim benim egzosu sana takalım dedim adam ottocu başı kesildi başımıza
![]()
typera takan yok, eğer takarsan tr'de tek olursun ses bakımından, ki spoon'dan filan çok daha fazla ses cıkartıcak ve yırtıcak bulut bi dene derimkaan abiye çok dedim veryim benim egzosu sana takalım dedim adam ottocu başı kesildi başımıza
![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 28.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 72687730
bu araç hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız var mı acaba?
Web tasarım ve SEO çalışmaları yapılır, Anzer balı bulunur.
Eski bursada KM plakalı araba.
Değişen yok, komple boyalı.
Km'si orjinal fakat bu alan sahibi silindir kapağını açıp motoru inceden yüklemiş.
O fiyatlara alınır, aracı o stock halde 27'ye aldı zaten. Duyduğuma göre 32-33lere gelmiş araç ona. He motor ne kadar sağlıklı oldu orasını bilemem.
Ayrıca bi araba yürümüyor diyede o km'deki canım arabaya motor yapılmaz yaw![]()
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
yeşil daha nete düşmeden alma ihtimalım vardı ama renkten dolayı vazgectım koyalı 2 gün oldu 25 küsüre gitmiş alanada satanada hayırlısı olsun
Ne Bursa'ymış, ne vti'mış arkadaş, nerde vti var gidip alıyorlar![]()
- 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.
yesılı 25 alır 29 satarlar
www.honda-tech.com
[SIGPIC][/SIGPIC]
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)