Benım arabada bu hale gelebılıormus dıcem sogucam arabadansahıbınden e spam ılan dıye sıkayet mı etsek
![]()
bilen varmı arkadaslar bu aracları dusunuyorum Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 22.250 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 84839667
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 68127085
Kirmizinin onden saglam bi kazasi var die biliyorum oyuzden onu makyajliya cevrildi vazgecmistim almaktan griyle gorustugumde deiseni yok dio ama onu tam olarak bilmiorum
trabzondaki kırmızı VTi nin önden kazası var aracı honda serviste gördüm canlı olarak.abartılacak kadar büyük bi kaza degıl.sonradan aracı komple kırmızıya cevirip tamponları makyajlı kasa yaptılar.aracı trabzonda duzgun kullanıyorlar yani gazlama falan hıc raslamadım.
Arkadaşlar, 97-98'lerin 26 bin 28bin gibi rakamlara alıcı bulduğu söylenirken neden mesela TR'de sayılı ve türünün son örneği olma özelliğini taşıyan bu makyajlı 99 VTI hala duruyor? Üstelik araba gayet orijinal görünüyor. Satılıklar bölümünde fiyatın 24'e düştüğünü yazmış arkadaş, daha da pazarlık payı vardır sanırım. Satılmasını bırak, yukarıdaki alıntı yaptığım mesaj dışında üzerine muhabbet bile dönmemiş. Sebebi h/b VTI'ların sedan göre daha az talep görmesi midir yoksa 99 model makyajlı kasalar daha mı az tutuluyor bu konudaki gerekçeli yorumlarınızı bekliyorum[/QUOTE]
Araç satılmış sanırım, siteden birileri mi aldı acaba?
ben satarken 98 di. 99 kaput ve çamurlukları vardı bende onlarla vermiştim. takmışlar geri. ama ne yalan söyleyim 98 daha çok yakışıyor![]()
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)