valla kimse arabasını durduk yere reklam etmek için ilan yayınlamaz.. bence ya tutarsa diye açılmış bi ilan.
valla kimse arabasını durduk yere reklam etmek için ilan yayınlamaz.. bence ya tutarsa diye açılmış bi ilan.
Aslında bu yazıyı 2010 da yazıcaktım sonra vazgeçmiştim bana satanları allaha havale etmiştim...ama başkalarınında maddi manevi benim gibi canı yanmasın diye kısaca yazıyorum..
Ortak arkadaşım Saadettin mercan vasıtasıyla bi güvenle ramossi ve MHMT kardeşlerden almaya gittim bi akşam sadece sağdan ufak bi hasarı var diye açıkladılar zaten bi güven vardı,ama ben yinede 2004 ten beri gittiğim RDR a götürdüm 34 ZL 4182 s2000 kırmızısı aracı,ŞRF ustanın sözleri benim için senetti o zamanlar daha önceki 5 hondamıda ona gösterip almıştım...Onun böyle bişe yapabileceği aklımın ucundan bile geçmemişti...BANA ŞRF USTA HİÇ DÜŞÜNME AL DEDİ BİLDİĞİMİZ ARABA MHMT NE DEDİYSE DOĞRUDUR DEDİ BENDE 2 TANE SAĞLAM GÜVENCE OLUNCA TEREDDÜTSÜZ ALDIM...bana satanla ŞRF usta çok samimilermiş daha sonra öğrendim...Maddi manevi hakkımı helal etmiyorum bana yaptıklarıın bir gün onlardan çıkacağına inanıyorum... BU YAZIYI çok güvendiğiniz kişilere güvenmeden tekrar tekrar düşünmeniz amaçlı yazıyorum...adım Faruk KARAGÜZEL inanmayanlar çok olmuş tekrar söylüyorum bilgi amaçlı yazıyorum inanıp inanmamak size kalmış....
bu araç %99 o araç tam kesin emin olmak için bakmaya gidenler...
aracın ruhsatta şase numarasında hiç bir şey çıkmıyor 5 İ S yapmışlar anlaşılmasın diye sahtecilik var...
Motor kaputunu açıp ŞASE yi kontrol edin 5 olduğunu göreceksiniz...
Araçda 1 değil 2 PERT kaydı var...Ama ruhsattan belli olmuyor DİKKAT !!!
önden büyük kazalı motor yaslamış...
210000 de konyadan gelmiş...2008 de
şase sorunlu...
Direksiyon sorunlu tamiri olmuyodu bendeyken...
Motor 50 tl yakıtla 1lt yağ yakıyodu...
98 air bag leri var üstünde çalışıyosa...
Kısacası Hırsızlık haricinde her şey vardı araçda...ben satarken 13000 tl ye 2011 yazında beylikdüzüne sattım her şeyini söyleyerek..
Almayı düşünenler bu söylediklerimi kontrol etsinler...Allaha emanet olun...
Tüm olanlara rağmen Honda Hayat Onda...
helal olsun HONDA JDM keşke herkes senın gıbı olsa bu araçlar ıcın...
eğer bahsedilen araç 34zl4182 ise bende ramo si deyken değişen yok dendiği için izmitten kalkıp bakmaya gitmiştim sevdiğim bir abimle. araç resimlerde çok güzel duruyodu o zaman altın sarısı advan jantlar vardı üzerinde. gittiğimde arabaya baktırmak istedim arkadaşın soylediği gibi radara baktıralım dediler fakat dükanları birbirine çok yakın olduğu için komşu bunlar benim oraya baktırmak içime sinmedi sonrasında başka bi özel servise soktuk araca bakıldığında içler acısı şeyler çıktı araç şaseye kadar girmişti ön taraf feci derecede bozuktu. 15000 lira die almaya gittiğimiz araba o durumdan sonra 13.000lere indi almayı düşünüyodum en son motora bakıldığında araç sıkıştırlmaya başlandı hararet tavan ordaki ustada sökmeden bişey soyliyemem contada yanık olabilir kapakta çatlakta olabilir deyince uzaklaştım. sonucunda konunun en onemli kısmı değişen yok die izmitten kalkıp gidiyoruz değişmeyen olmadığını görüyoruz yol masrafı expertiz masrafı ve onca yorgunluk. ticaret bu değil arkadaşa hak veriyorum..
Murat bariz anlaşılıyor zaten
Ben 3 gün önce arabaya bakmaya gittim herşey ortada zaten adamda zaten söylüyor
Kimse baktırmadan ettirmeden almaz zaten bu tarz ucuz vtecleri
Arkadaşlar eğri oturup düzgün düşünün hep ucuza kaçmayın
üste 2-3 lira verip sorunsuz sıkıntısız araba almak varken
aman ucuz alayım yaptırırım mantığından kurtulun artık
.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)