User Tag List

Sayfa 496/969 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546596 ... SonSon
18400 sonuçtan 9.406 ile 9.424 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

MTNVTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuncay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Murat bariz anlaşılıyor zaten
    Ben 3 gün önce arabaya bakmaya gittim herşey ortada zaten adamda zaten söylüyor
    Kimse baktırmadan ettirmeden almaz zaten bu tarz ucuz vtecleri
    Arkadaşlar eğri oturup düzgün düşünün hep ucuza kaçmayın
    üste 2-3 lira verip sorunsuz sıkıntısız araba almak varken
    aman ucuz alayım yaptırırım mantığından kurtulun artık
    +5500 sana boşuna Başkan demiyoruz tuncayım ucuz alayım yaptırırım diye düşünenler, gerçekten bir laf varya evdeki hesap çarşıya uymuyor...
    Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Insanlari kandiripta arac satanlar bu dunyada olmazsa diger tarafta hesaplasmaya hazir olun..kimsenin hakki kimsede kalmaz...

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son 10 sayfada 10 kere soruldu,kırmızı hb ramo si nin eskı arac pert dıe soyledık zaten, onun dısında şunuda belırtmek istiyorum.
    son zamanlarda hondacılarla fazla içli dışlı oldugumuz ıcın konusmalarda rdar dan cok şikayetcı olan war arkadaslar!
    heleki HONDA JDM nıcklı arkdsn anlattıklarından sonra öyle bır aracı sıkıntısız die satmak esnaflıkmı oluyor?
    bir uyarıda bnden suan rdar da ki kırımızı hb vti vk1930 plakalı arac satılık, o araca dikkat beylerr

serqan23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ENGean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son 10 sayfada 10 kere soruldu,kırmızı hb ramo si nin eskı arac pert dıe soyledık zaten, onun dısında şunuda belırtmek istiyorum.
    son zamanlarda hondacılarla fazla içli dışlı oldugumuz ıcın konusmalarda rdar dan cok şikayetcı olan war arkadaslar!
    heleki HONDA JDM nıcklı arkdsn anlattıklarından sonra öyle bır aracı sıkıntısız die satmak esnaflıkmı oluyor?
    bir uyarıda bnden suan rdar da ki kırımızı hb vti vk1930 plakalı arac satılık, o araca dikkat beylerr
    radar hondadan oncekı sahibindeyken ben aracı almak ıstemıstım. aracın motorunda sıkıntı yoktu cunku yenı yapılmıstı ama kaporta aksamı olarak cok berbat bir araçtı. heryerinde işlem vardı nerdeyse.
    34 DF 2123 MEGGY COUPE
    34 BK 690 VTİ
    34 UHC 22 FİESTA S
    34 YM 0023 E46 3.18İ
    34 ECN 72 E36 3.16İ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı melbusat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar arada kaynadı sanırım bilgisi olanlardan cevap bekliyorum. saygılarımla
    AR 7387 ise plakası ben bılıyorum ama o aracmı anlayamadım, izmirde 2 tane hb sıyah wardı cunku.yanlıs bılgı vermıyım.

Alıntı serqan23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    radar hondadan oncekı sahibindeyken ben aracı almak ıstemıstım. aracın motorunda sıkıntı yoktu cunku yenı yapılmıstı ama kaporta aksamı olarak cok berbat bir araçtı. heryerinde işlem vardı nerdeyse.
    b.koyde galerıdeyken mı bakmıstın knka sen? 2 tane vti satıodu bkoyde galerı biri bu vk1930 du ?

özcan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 35.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 91169581

araç vatandaşın aracı istediği rakamı ister karışamayız ama bu yaşta araba içinde fazla abartı değilmi dostlar boş bir vtı
    www.kaymaz.com.tr

"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı özcan07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 35.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 91169581

araç vatandaşın aracı istediği rakamı ister karışamayız ama bu yaşta araba içinde fazla abartı değilmi dostlar boş bir vtı
    boyalı parçalarından bahsetmemiş..

özcan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    boyalı parçalarından bahsetmemiş..
    valla abi isterse hiç boyası olmasın bu nedir yahu yazıktır
    www.kaymaz.com.tr

"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla abi isterse hiç boyası olmasın bu nedir yahu yazıktır
    dilin kemiği yok.. birisi golf'e istiyor, diğeri 106 GTi'a, bu da VTi'a istemiş..

DEJ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sahibi 2 sayfa önce yazmış tamamen nabız ölçme amaçlıymış

Alıntı ünalvti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahaha arkadaşlar 35.999 yazan benim tamamen nabız ölçme amaçlı 32 yazcaktım biri 35 dedi biri 36 dedi bi arkadaşda çıktı 35.999 dedi iyi dedim öyle yazıyım sanki ben bilmiyorum o fiyata satılmayacağını kendi arabam diye övmüyorum gerçekten temiz bi araba o cam filminin modifiye olduğunu iddia eden arkadaşım hani demişsin ya cam değişmiş diye herhalde film çekilirken camın değişmediğini bilmiyor değilsindir? komik gelicek belki ama benden önceki sahibi eşi arabada rahatsız olmasın diye çektirmiş ben filmsiz alsaydım hayatta film çektirmezdim logolara gelince çok şatafatı sevmiyorum bagajın dört bitarafı dolu honda civic vtec 1.6vti diye hepsini sökmüştüm şuan sadece 1.6 vti yazısı duruyor

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay be tr nin en hızlısından birini verdim 23 liraya kazasız 10 bin liralık parça vardı üstünde. millet filtre egsozlusuna 27-28 veriyo.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunceR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vay be tr nin en hızlısından birini verdim 23 liraya kazasız 10 bin liralık parça vardı üstünde. millet filtre egsozlusuna 27-28 veriyo.
    üzerinde parca olunca fıyat dusunuyo orj. degıl hesabı

full stock yapınca orj. olup daha pahalıya gıdıyo, yenı moda bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AR 7387 ise plakası ben bılıyorum ama o aracmı anlayamadım, izmirde 2 tane hb sıyah wardı cunku.yanlıs bılgı vermıyım.

b.koyde galerıdeyken mı bakmıstın knka sen? 2 tane vti satıodu bkoyde galerı biri bu vk1930 du ?
    kanka galeride satılan araç bu bana galerinin sahibi kendi aracım diye sıkmaya calısmıstı ama yemedik tabi hatta o zaman sunroof u da arızalıydı bu arabanın. plakasıda o zamanlar 41 di
    34 DF 2123 MEGGY COUPE
    34 BK 690 VTİ
    34 UHC 22 FİESTA S
    34 YM 0023 E46 3.18İ
    34 ECN 72 E36 3.16İ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunceR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ea vti gerçekten hakkıyla giden bi vti dı. eline emegıne saglık abi istanbula satıldıgı an da cok deneme sansımız olmustu bahadır abiyle. cok guzel gıden bı vti. inş herkes kıymetını bılır...
    34 DF 2123 MEGGY COUPE
    34 BK 690 VTİ
    34 UHC 22 FİESTA S
    34 YM 0023 E46 3.18İ
    34 ECN 72 E36 3.16İ

çağlarcoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ramosi cok yakin abim / arkadasimdir. araba onda degil abisi mesut abideydi ondan satildi..ramoda genelde soyluyodu herkese nasil ne durumda oldugunu yalan konusmuyodu kitleme gibi amaciyoktu... radar hondada motoruna bakar olumlu yada olumsuz der.. arabanin kaportasi bitiktirde ramodan sonra halen motor yapilmadi diye biliyorum. demekki motorda sikinti yok. *** atmaya gerek yok arkadaslar. radar kaportaci degil motor ustasi..
    AutoMiss oto yıkama kuaföR

ÇağLAR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çağlar hangı aractan bahsedıyosun ? ZL vti danmı ?

çağlarcoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çağlar hangı aractan bahsedıyosun ? ZL vti danmı ?
    evet zl vti herkes biliyodu ramonun kazali alip topladiggini.
    AutoMiss oto yıkama kuaföR

ÇağLAR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı honda_jdm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında bu yazıyı 2010 da yazıcaktım sonra vazgeçmiştim bana satanları allaha havale etmiştim...ama başkalarınında maddi manevi benim gibi canı yanmasın diye kısaca yazıyorum..
    Ortak arkadaşım Saadettin mercan vasıtasıyla bi güvenle ramossi ve MHMT kardeşlerden almaya gittim bi akşam sadece sağdan ufak bi hasarı var diye açıkladılar zaten bi güven vardı,ama ben yinede 2004 ten beri gittiğim RDR a götürdüm 34 ZL 4182 s2000 kırmızısı aracı,ŞRF ustanın sözleri benim için senetti o zamanlar daha önceki 5 hondamıda ona gösterip almıştım...Onun böyle bişe yapabileceği aklımın ucundan bile geçmemişti...BANA ŞRF USTA HİÇ DÜŞÜNME AL DEDİ BİLDİĞİMİZ ARABA MHMT NE DEDİYSE DOĞRUDUR DEDİ BENDE 2 TANE SAĞLAM GÜVENCE OLUNCA TEREDDÜTSÜZ ALDIM...bana satanla ŞRF usta çok samimilermiş daha sonra öğrendim...Maddi manevi hakkımı helal etmiyorum bana yaptıklarıın bir gün onlardan çıkacağına inanıyorum... BU YAZIYI çok güvendiğiniz kişilere güvenmeden tekrar tekrar düşünmeniz amaçlı yazıyorum...adım Faruk KARAGÜZEL inanmayanlar çok olmuş tekrar söylüyorum bilgi amaçlı yazıyorum inanıp inanmamak size kalmış....
    bu araç %99 o araç tam kesin emin olmak için bakmaya gidenler...
    aracın ruhsatta şase numarasında hiç bir şey çıkmıyor 5 İ S yapmışlar anlaşılmasın diye sahtecilik var...
    Motor kaputunu açıp ŞASE yi kontrol edin 5 olduğunu göreceksiniz...
    Araçda 1 değil 2 PERT kaydı var...Ama ruhsattan belli olmuyor DİKKAT !!!
    önden büyük kazalı motor yaslamış...
    210000 de konyadan gelmiş...2008 de
    şase sorunlu...
    Direksiyon sorunlu tamiri olmuyodu bendeyken...
    Motor 50 tl yakıtla 1lt yağ yakıyodu...
    98 air bag leri var üstünde çalışıyosa...
    Kısacası Hırsızlık haricinde her şey vardı araçda...ben satarken 13000 tl ye 2011 yazında beylikdüzüne sattım her şeyini söyleyerek..
    Almayı düşünenler bu söylediklerimi kontrol etsinler...Allaha emanet olun...
    Tüm olanlara rağmen Honda Hayat Onda...
    Alıntı H10DA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer bahsedilen araç 34zl4182 ise bende ramo si deyken değişen yok dendiği için izmitten kalkıp bakmaya gitmiştim sevdiğim bir abimle. araç resimlerde çok güzel duruyodu o zaman altın sarısı advan jantlar vardı üzerinde. gittiğimde arabaya baktırmak istedim arkadaşın soylediği gibi radara baktıralım dediler fakat dükanları birbirine çok yakın olduğu için komşu bunlar benim oraya baktırmak içime sinmedi sonrasında başka bi özel servise soktuk araca bakıldığında içler acısı şeyler çıktı araç şaseye kadar girmişti ön taraf feci derecede bozuktu. 15000 lira die almaya gittiğimiz araba o durumdan sonra 13.000lere indi almayı düşünüyodum en son motora bakıldığında araç sıkıştırlmaya başlandı hararet tavan ordaki ustada sökmeden bişey soyliyemem contada yanık olabilir kapakta çatlakta olabilir deyince uzaklaştım. sonucunda konunun en onemli kısmı değişen yok die izmitten kalkıp gidiyoruz değişmeyen olmadığını görüyoruz yol masrafı expertiz masrafı ve onca yorgunluk. ticaret bu değil arkadaşa hak veriyorum..
    hacı o zman bu adamlar yalanmı söyluyor ?

Alıntı çağlarcoskun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ramosi cok yakin abim / arkadasimdir. araba onda degil abisi mesut abideydi ondan satildi..ramoda genelde soyluyodu herkese nasil ne durumda oldugunu yalan konusmuyodu kitleme gibi amaciyoktu... radar hondada motoruna bakar olumlu yada olumsuz der.. arabanin kaportasi bitiktirde ramodan sonra halen motor yapilmadi diye biliyorum. demekki motorda sikinti yok. *** atmaya gerek yok arkadaslar. radar kaportaci degil motor ustasi..
    radar motor ustası ama arac bakmaya göturdugun zaman motor dısında kaporta ve boya durumuna dahi bakıyolar.
    honda dısında rover-alfa romeo araçlarda götürduk onların bıle degısen boya durumuna baktılar.

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serqan23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ea vti gerçekten hakkıyla giden bi vti dı. eline emegıne saglık abi istanbula satıldıgı an da cok deneme sansımız olmustu bahadır abiyle. cok guzel gıden bı vti. inş herkes kıymetını bılır...
    valla özlüyorum ara ara şimdi nerde ne oldu kimbilir güzel arabaydı. işallah değerini bilen birindedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)