Insanlari kandiripta arac satanlar bu dunyada olmazsa diger tarafta hesaplasmaya hazir olun..kimsenin hakki kimsede kalmaz...
son 10 sayfada 10 kere soruldu,kırmızı hb ramo si nin eskı arac pert dıe soyledık zaten, onun dısında şunuda belırtmek istiyorum.
son zamanlarda hondacılarla fazla içli dışlı oldugumuz ıcın konusmalarda rdar dan cok şikayetcı olan war arkadaslar!
heleki HONDA JDM nıcklı arkdsn anlattıklarından sonra öyle bır aracı sıkıntısız die satmak esnaflıkmı oluyor?
bir uyarıda bnden suan rdar da ki kırımızı hb vti vk1930 plakalı arac satılık, o araca dikkat beylerr![]()
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 35.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 91169581
araç vatandaşın aracı istediği rakamı ister karışamayız ama bu yaşta araba içinde fazla abartı değilmi dostlar boş bir vtı
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
vay be tr nin en hızlısından birini verdim 23 liraya kazasız 10 bin liralık parça vardı üstünde. millet filtre egsozlusuna 27-28 veriyo.
ramosi cok yakin abim / arkadasimdir. araba onda degil abisi mesut abideydi ondan satildi..ramoda genelde soyluyodu herkese nasil ne durumda oldugunu yalan konusmuyodu kitleme gibi amaciyoktu... radar hondada motoruna bakar olumlu yada olumsuz der.. arabanin kaportasi bitiktirde ramodan sonra halen motor yapilmadi diye biliyorum. demekki motorda sikinti yok. *** atmaya gerek yok arkadaslar. radar kaportaci degil motor ustasi..
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
hacı o zman bu adamlar yalanmı söyluyor ?
radar motor ustası ama arac bakmaya göturdugun zaman motor dısında kaporta ve boya durumuna dahi bakıyolar.
honda dısında rover-alfa romeo araçlarda götürduk onların bıle degısen boya durumuna baktılar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)