User Tag List

Sayfa 514/969 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524564614 ... SonSon
18400 sonuçtan 9.748 ile 9.766 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

E.Güleç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    CVC55 Vtec

kaçırılmayacak kadar güzel temizlikte gideri ispatlı bilinen bi araba.hertürlü kefilim birçok kişide kefildir bursa tayfasından arabaya da sahibi murat kardeşime de

Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 30.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 94140529

Skyhawk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 26.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 94190119

Araç hakkında bilgisi olan varmıdır ? izmirden çok sevdiğim birine düşünüyoruzda

edit : gerekli bilgi geldi teşekkürler yardımcı olan herkese

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

krm106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kuRSat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aman KArdeşim Aman Evveliyatı Çok Güzeldi Bizim Tayfadan Cıktıktan Sonrası *****

E.Güleç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kuRSat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    önden bi kazası mevcut komple boya vardı.geçmiş sayfalarda konusu geçiyor.

ilke-R nickli kardeşimin eski aracı 16 CLC ..

ufkum1837 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tonic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç yanaşma derim 2 sene önce bana 1 parca değişeni var dedilerdii gittim almaya istanbulaa 17yepazarlık yaptık gece beni esenlerden aldıı araba yanıyoo gündüz bir gördüm resmen yıkıldım yinede bi göstereyim dedim önden arkadan kazası var sağ sase bükük sonra vazgeçtim adam aradı 15 e veriyim dediydi ) sonrada bu arkadaş aldı sanırım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ENGean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    plakası nedır bu aracın kardesım? AR 7387 ye benzetıyorum ama omu emın degılım. plakasını ogren eger 7387 ise biliyorum ben.
    Şöyle bakıldıgında piyasaya gerçkten 23 24 istenen arabalardan daha temizdir diyebilrim ama şahsen bakmiştim 2 parca değişeni var direkleri flan saglam ama motor sagırdır + tavanda boya yoktuu kavrulmuş artık güneşten 18 e verse kuzene geçen sene alcaktım ) 18 19 arasına alınabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazılar kayıvermiş galiba ?

Sayk0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzun zamandır baya bi araştırma yapıyordum baya bı araştırdım falan fakat piyasanın berbatlıgından ve tam ıstedıgımı bulamadımdan karar değiştirdim , şimdi de VTI alcam allah kısmet ederse fakat sahibinden.com'da ki araçlara bakıyorumda ya KM'leri fırlamış yada aracın hasar kaydı oldugu halde yalan yanlış bilgilerle insanların haklarını yemeye yonelık ne kadar antın kuntın şeyler varsa yazıp yollamıslar . mal um konudaki VTI ilarlarının geçmişinde olanları gördükçe de iyicene bi tırsma geldi açıkcası

arkadaşlar şu mübarek günde elinizi vicdanınıza koyup ulan bu harbı sağlamdır dıyebılıcegınız araçlar varmıdır , yada sahibinden'de satılmasada forumda fılan satan mevcut mu (geçenlerde bi arkadaş sıfırlayıp satmıştı motoru cok temizdi ama kısmet işte henuz arama aşamasında oldugumdan nıyetlenemedım tam )

hani zaten öğrenci adamım yıllık yapacagım km 6-7k 'yı bulmaz arabaya da fazlasıyla temiz bakıcam yalnız benı 4-5 sene periyodık bakımlarıyla fılan ıdare edicek sıkıntı cıkartmıcak bir VTI babası arıyorum şimdiden ufak ufak bilgilendiren olursa sevinirim .)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sayk0 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uzun zamandır baya bi araştırma yapıyordum baya bı araştırdım falan fakat piyasanın berbatlıgından ve tam ıstedıgımı bulamadımdan karar değiştirdim , şimdi de VTI alcam allah kısmet ederse fakat sahibinden.com'da ki araçlara bakıyorumda ya KM'leri fırlamış yada aracın hasar kaydı oldugu halde yalan yanlış bilgilerle insanların haklarını yemeye yonelık ne kadar antın kuntın şeyler varsa yazıp yollamıslar . mal um konudaki VTI ilarlarının geçmişinde olanları gördükçe de iyicene bi tırsma geldi açıkcası

arkadaşlar şu mübarek günde elinizi vicdanınıza koyup ulan bu harbı sağlamdır dıyebılıcegınız araçlar varmıdır , yada sahibinden'de satılmasada forumda fılan satan mevcut mu (geçenlerde bi arkadaş sıfırlayıp satmıştı motoru cok temizdi ama kısmet işte henuz arama aşamasında oldugumdan nıyetlenemedım tam )

hani zaten öğrenci adamım yıllık yapacagım km 6-7k 'yı bulmaz arabaya da fazlasıyla temiz bakıcam yalnız benı 4-5 sene periyodık bakımlarıyla fılan ıdare edicek sıkıntı cıkartmıcak bir VTI babası arıyorum şimdiden ufak ufak bilgilendiren olursa sevinirim .)
    km leri fırlamış diyorsun ama sunu hiç düşünüyormsuun adamlar habire geri sarıp sarıp takıyor buda onun 2. veya 3. 150 bininde oluyor şaka bir yana sürekli kafalarına göre km sardırılıyor ayrca satılık otomobiller bolumunde var vti ını satan bir kaç kişi forumdan
    yani bir vti'ın 200 binde 250 binde olması gayet normal

Sayk0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Skyhawk34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    km leri fırlamış diyorsun ama sunu hiç düşünüyormsuun adamlar habire geri sarıp sarıp takıyor buda onun 2. veya 3. 150 bininde oluyor şaka bir yana sürekli kafalarına göre km sardırılıyor ayrca satılık otomobiller bolumunde var vti ını satan bir kaç kişi forumdan
    yani bir vti'ın 200 binde 250 binde olması gayet normal
    ya tabi dediinizde haklısınız nıhayetınde 97 çıkışlı bır araba ve bunun 50-60k km de olmasını beklemek saçma olıur ama çok yüksek km oluncada insan ister istemez huylanıyo , aracın sahibi araca nasıl baktı yordumu hor mu kullandı yada kusurlarını saklattıımı fılan huylanmaktan kastım bunlar nihayetınde 20küsur milyar para vericeksın belkide direk 30 ve ileride "ya sağlam bir sıkıntıyla karşı karşıya kalırsam" korkusuna bürünüyosun

tabii buldumu 120-130k da , dürüst bir satıcıdan çıkma temiz bakılmış bir VTI, işte onu almamakta saçmalık olur inşallah şu günlerde bir tane karşıma cıkarda parasal işleri hallettikten sonrada bir tane de bize almak kısmet olsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnşallah gönlüne göre bulursun
    fakat aklında soru işaretleri varsa alacaksın o aracı bir serviste expertizden geçirceksin olay bu

devilboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    01 sc den uzak durun sayfa 362de gerekli bilgiler mevcut
    uzak durun derken ??? tavanındaki boyadan dolayımı ?? aracın şimdiki sahibini tanımam etmem arabanın ilk sahibini iyi tanırım hala adana daki gibiyse sc emin ol trdeki ilk 3 arasına girecek vti dır başına gelenleri anlatsam kimse inanmaz dalga geçer örnek verecek olursam sol çamurluk neden boyandı ?? araç sahibi odtü de okuyor ilk aldığı zamanlar okulda hep lüks arabalar kızlara hava atmak için geri geri hızla çıkarken çamurluğu çöpe takıyor ve çamurluk serviste boyanıyor aynı bunun gibi sebepler yüzünden boyanıyor tavanada mesela kamyon lastiği düştüğü için camın hemen üstü hala izi duruyordur hafif işlem uygulanarak boyanıyor sebepler bunlar araç sahibi osman abinin anlattıkları bu şekilde anlatmak istediğim olay geçmişini nasıl olduğu bilinmeden bi araç hakkında yorum yapılmasın yazık böyle nice tertemiz arabaların harcandığını biliyorum
    PROJECT 01

canpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ufkum1937 nick li arkadaşımın sorduğu aracın 3 önceki sahibiyim.. ben izmirden bulmuşdum arabayı..***** beyaz 5 adet falan var.. eski fotoları şase numarasının fotolarına kadar mevcut elimde.. kazası yokdu bendeyken..komple doludan dolayı boyalıydı orjinal rengine.. tertemiz bi şekilde 1 sene kadar bindim.. gidişi vtec açması falan muazzamdı.. eğer öğrenmek istediğin daha bilgi varsa özelden ulaşabilirsin ki eğer niyetin varsa bana özelden kesinlikle ulaşmalısın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şuan kendisi ile görüştüm dostum kmsi orjınalmıdır ?

çağlarcoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyaz hb'yi diyorsanız siteden mithat abinin aracı zaten o da görürse bilgilendirir.
    AutoMiss oto yıkama kuaföR

ÇağLAR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    . dostum kmsi sendeyken kactaydı hatırlıyosan ?

canpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana özelden ulaşır mısın?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)