kendin 206gti satıyosun 19 bin lira istiyosun.
vtec in düşmanı olduğu kadar hiç bir arabanın düşmanı yoktur sanırım herkezin işi vtecle uğraşmak...
adam arabasına uygun fiyat yazıyo piyasaya göre bunda kesin birsey vardır oluyo pahalı yazıyo bunlar hiç aç kalmamış oluyo ucuz yazıyo bu pert oluyo ne fiyat yazacak vti sahipleri hala anlamış değilim![]()
bende biliyorum bu paraları etmediğini ama alan memnun satan memnun şuan 2011 dizel aracım var haftada 200 km yol yapıyorum ginede kırmızı sedan bulsam alcam yani![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
her köşe başında olandan değil ...TR de sayılı kalmış olan bi aractan bahsediliyo...e olsun artık o kadar![]()
doğruların gözle görülmeyen orduları vardır...
İşte piyasa böyle olduğu için zaten bu şekilde,patlağına düzgün parası istiyolar bende bunu demek istiyorum,her türlü fiyat yüksek yani
ayrıca benim ortalığı ayağa kaldırmak gibi bi derdim yok,vtec alma gibi bi derdimde tabi,vteci olan herkes ters ters konusuyor piyasa yüksek kalmalı tabi.
kusura bakma mertcan abi senle ilgili bi durum degil,sen alındın sadece yazıma.
heves isi arkadas fiyati bu yani bizde 10lu rakamlara almadik. hevesim vardi bide buna biniyim dedim verdim parayi aldim. hevesi olan verir parayi alir. sene 2005degil. sene 2012..
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
aynen kardesım cok guzel yazmmısn hevesi olan alır aldıkktan sonrada vazgecemezler ben heves ettım 3 kurus fazla verdım cıcek gıbı araba aldım 3 e 5 bakarsan izmirdeki sarı vtec gıbı pertten toplama alırsın mert can abı koymus zaten 20000 vtec var senın aracın gıbı guzel temız dır 30000 var zevk meselesi![]()
34VB2882 Hb Stock VTEC
Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
1 açış 50 tl 3 açış 100 tl![]()
şaka bir yana
satmak isteyen arkadaşlar satmayın pişman olursunuz sonra almak istersiniz tekrardan sizde ölücü olursunuz![]()
.
2b olmasa satmazdım kardesım ama elde avucta bısı bırakmıcak![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)