User Tag List

Sayfa 559/969 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon
18400 sonuçtan 10.603 ile 10.621 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kip Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cooper dedigin araci 35 e koftesini alip binmek mantıklımı peki?
    30 isteyen vti sahibi degiseni olmayan 15 yasinda kız gibi arac satiyor sonucta buda gayet normal.. Her yeri oynanmış vti lar 24-25 lerde geziyor 30 isteyen temiz vti sahibi bu durumda yerden göğe kadar haklıdır benim icin.
    heryeri oynanmış vti a 24-25 veren var mı? Hayır yanlış anlamayın da 98 model araca 30 milyar verilir mi yav ? Sıfır araca peşinat veririm daha mantıklı.

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar agır kazası olmadıktan sonra 2 parca degısen benım ıcı n sorun degıl.
    28-29 verırız degısensız alırız malın bırı gelır vurur al sana 2 degısen
    o yuzden pek takılmamak gerekıyo bnce
    2 parca degısenlı tavan harıc komple boyalı arabaya ben 22 verırım.

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ENGean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar agır kazası olmadıktan sonra 2 parca degısen benım ıcı n sorun degıl.
    28-29 verırız degısensız alırız malın bırı gelır vurur al sana 2 degısen
    o yuzden pek takılmamak gerekıyo bnce
    2 parca degısenlı tavan harıc komple boyalı arabaya ben 22 verırım.
    aynen mantıklısı da 22 zaten

Gry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Met Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    heryeri oynanmış vti a 24-25 veren var mı? Hayır yanlış anlamayın da 98 model araca 30 milyar verilir mi yav ? Sıfır araca peşinat veririm daha mantıklı.
    Bu tercih meselesi senin almak istediğin sıfır arabayı alabilecek maddi güçte olan insanda gidip vti almayı tercih edebiliyor, ya da tayyara 40-45 arası paralar verebiliyor.

Mevzu oda değil, örneğin bir arakadaşımıza araba bakmaya gittik filanca yere 4 kapı kırmızı bir sedan vti dı, arabanın kapı içi cam açma tuşlarını aksarayda temin edilme reno tuşları koymuşlar gerisini siz hayal edin.. Hayatlarında vtec nedir bilmezler o ayrı bir skandal, sahibi olan çocuk abi bu arabada turbo var basınca fena kaçıyor filan diye konuşuyor.. araba rezalet otesi bir araba ama fiyata gelince 24 istiyorum demesini biliyor.

şimdi S Vti Vtec'in sahibi veya benzeri temizlikte olan Vtec sahipleride doğal olarak rakamını yükseltiyor. Ben olsam bende yükseltirim bunda ayıplanacak bir şey yok komik olanda.

Piyasada 20-24 arası olan hangi Vti da masraf yada sıkıntı yok bana söylermisin?
    en temizinin 2 bin TL masrafı var aldın harcadın adam olurmu oda ayrı bir konu.
    o yüzden bu konu böyle uzar gider ve piyasada 30 a satılık vti görmeyede devam ederiz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    30'a alan herkes genelde p28 filtre egsoz headers olarak komple giriştiklerinden dolayı iki bin tl masraf konusunda katılıyorum tamamen ufak tefek far stop değişikliklerinden bahsetmiyorum bile.

Murat Özcan
    Misafir
    Alıntı ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Plaka varsa ver bakim bi
    plakasını almadım kanka ama bir bakayım genede

çağlarcoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -MuRaT- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    plakasýný almadým kanka ama bir bakayým genede
    satildi hatta sahibi buraya yazmisti uye yani.

bu arada airmass nasildi askerden izine gelen akýn bu ne beeee bi helikopter varya savas icin onun gibi diyomus skorsky
    AutoMiss oto yıkama kuaföR

ÇağLAR

Murat Özcan
    Misafir
    Alıntı çağlarcoskun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    satildi hatta sahibi buraya yazmisti uye yani.

bu arada airmass nasildi askerden izine gelen akın bu ne beeee bi helikopter varya savas icin onun gibi diyomus skorte mi ne
    anladım kanka

airmass fena ya caddeler inledi gene napsın çocuk duymamıs kı daha once skorsky o be

çağlarcoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -MuRaT- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anladım kanka

airmass fena ya caddeler inledi gene napsın çocuk duymamıs kı daha once skorsky o be
    ondan iste herneyse
    AutoMiss oto yıkama kuaföR

ÇağLAR

Murat Özcan
    Misafir
    Alıntı çağlarcoskun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ondan iste herneyse
    çocuk honda tedavi merkezine başvurmuş

Skyhawk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önemli olan 30 milyara almıs 5 milyona almıs değil

Arz / Talep

powerbass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 19.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 93544366
    bunu bileniniz duyanınız varmıdır almayı düşünüyoruz...

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DRİLL
    Dr.Ecu

GKD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu paneldeki klıma stıcker ına çok tutuluyorum ya

HaLuK-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    98 model araca 30 milyar verilir mi diye soran var mı hala ya ufff, 98 model bi arac degil vti bu kupon bi arac belli bi seneden sonra uretilmeyen ve fazla sayıda hastası olan bi arac su ayrımı anlasanız kafanızdaki soruları da çözmus olcaksınız.. sıfır araba almayı herkes biliyo senin o paraya alcagın sıfır arabaya binerken aldıgın hazzın 50 katını alıyo vti a binen adam amac o zaten ,vtege binen adam ihtiyac için degil zevk için biniyo bu arabaya su ayrımı yapın artık..

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaLuK-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    98 model araca 30 milyar verilir mi diye soran var mı hala ya ufff, 98 model bi arac degil vti bu kupon bi arac belli bi seneden sonra uretilmeyen ve fazla sayıda hastası olan bi arac su ayrımı anlasanız kafanızdaki soruları da çözmus olcaksınız.. sıfır araba almayı herkes biliyo senin o paraya alcagın sıfır arabaya binerken aldıgın hazzın 50 katını alıyo vti a binen adam amac o zaten ,vtege binen adam ihtiyac için degil zevk için biniyo bu arabaya su ayrımı yapın artık..
    eskı gunlerını ne cabuk unuttun sheep
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kip Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu tercih meselesi senin almak istediğin sıfır arabayı alabilecek maddi güçte olan insanda gidip vti almayı tercih edebiliyor, ya da tayyara 40-45 arası paralar verebiliyor.

Mevzu oda değil, örneğin bir arakadaşımıza araba bakmaya gittik filanca yere 4 kapı kırmızı bir sedan vti dı, arabanın kapı içi cam açma tuşlarını aksarayda temin edilme reno tuşları koymuşlar gerisini siz hayal edin.. Hayatlarında vtec nedir bilmezler o ayrı bir skandal, sahibi olan çocuk abi bu arabada turbo var basınca fena kaçıyor filan diye konuşuyor.. araba rezalet otesi bir araba ama fiyata gelince 24 istiyorum demesini biliyor.

şimdi S Vti Vtec'in sahibi veya benzeri temizlikte olan Vtec sahipleride doğal olarak rakamını yükseltiyor. Ben olsam bende yükseltirim bunda ayıplanacak bir şey yok komik olanda.

Piyasada 20-24 arası olan hangi Vti da masraf yada sıkıntı yok bana söylermisin?
    en temizinin 2 bin TL masrafı var aldın harcadın adam olurmu oda ayrı bir konu.
    o yüzden bu konu böyle uzar gider ve piyasada 30 a satılık vti görmeyede devam ederiz.

aynen kardesım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu yazıları okuyanlar fiyatları yukseltiyor araçin...o dönemde üretilip üretimi biten bin tane model var allah aşkına bu kadar büyütmeyin şu araçı...tamam güzel bir araç donanımı tatmin edici ama 30k tl de çok çok fazla...

bende 2 parça lokal boyalı gırtlak dolu donanımlı 1997 model 320 var 110 000 km de daha bu araçta vti ile aynı dönemde üretilmiş vti dan daha çok zevk ve sağlamlığa sahip bir araç satarken 40k mı istiyim??

bu kadar abartmanıza gerek yok bence ha olur nokta boyasız 40 000 50 000 km de kızlar kızı vtec tamam numune olarak alır koyarsın garajına bakarsın....ama şu anda satılan çogu vti ve alıcı olanlar çoğu ZEVK için değil bu kadar sükse yaptığı için alıyorlar...

ha şimdi içinizde beni taşlayacak olanlar var anti hondacı diyecek olanlar var merak etmeyin bende hondaya da biniyorum elimde mevcut.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anlayanlar anlıyor kardesım anlamayanlar da bu kavgayı surdurecem dıye ugrasıyor ben 2004 model vtec 2 sattım,320ci e46 sattım, araba dıye buna derım vtı ı kötüleyen bmw cilere sinir oluyorum asıl 95 96 model 320 i ye 25-30 veriyorlar hurda yıgını gıbı gozumde kendını zor kaldırıyor araba hala vtı a karsı bunları savunuyorlar.e46 sı bıle hurda masraf yuku.sanayıde bmw amblemıni goren kösüyo

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)