tamam kardesim kimse mantık kurmak zorunda değil ya da karsılastırma yapmak zorunda değil ben bmw den hoşlanmıyorum binmiyorum ama yorum da yapmıyorum,normalde bende 106 cıyım ustte gökan kardesim yazmış zaten eski gunlerini ne cabuk unuttun diyeunutmadım haala 106 ya da biniyorum aynı zamanda ama kimse kimseye zorla bişey yaptırmıyo ben zaten sıfır arabayla vtec kıyaslamaya calışan arkadaslara yazıyorum alan var satan var vermeyelim mi napalım? istemeyen almasın kimse de satmasın bu kadar basit
![]()
Şimdi eylül ayında tv lerde vtec izliyceksiniz dizilerde ozamanda fiyatı artacak türkiyede ilkdefa dizide vtec oynuyor nerden baksanız yüzde 20 artar şimdi fiyatlar dimi![]()
DRİLL
Dr.Ecu
haluk VTİ a laf eden kötüleyen biri yok zaten...Piyasa şartlarında NUMUNE harici araçların 30k gibi fiyatlar istenmesine tepkiliyim...ben de vti kullandım 2003 senesinde boyasız 99 vti sattım biliyorum nasıl bi tat verdiğini ben mantık kurmuyorum sadece istenilen fiyatların hakedilen fiyat olmadığini söylemeye çalişiyorum...her hangi bir markanın fanatigide deilim....ayrıca burası açik bir forum olduğu için herkes SAYGI çercevesinde yorum yapma hakkına sahiptir....bmw den hoşlanmıyosun diye yorum yapmamanı gerektirecek bir durum yok yani...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)