murattan al haberi![]()
Daha önce yukarıdada sorulmuş ama tam birşey anlamadım olaydan,eski 35 KAS 33 plakalı aracın arka tarafından bir kazası varmış sanırım,hoş araç bugün gelecek bakacağız zatende,sahibi şahin vurmuş arka tarafındna diyor,biraz araştırdığımda ise kamyon vurmuş direkler oynamış muhabbeti dönüyor,konu hakkında bilgisi olan varmıdır?
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 23.555 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 97798256
Arkadaşlar bu aracın eski sahibi forumumuza üyeydi ve açıklamalar yapmıştı...Hatırlıyan varsa bilgi paylaşmasını rica ederim, öncelikle 99 trafik çıkışlı değildi herhalde![]()
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 97874475
çok temiz bir vti daha düştü her yeri orjinal 2parça değişen varbirde bu vti diğer vti lerden farklımış haberiniz olsun
![]()
97 model pırıl pırıl VTİ
Beyler şu araç için yorumlarınız nedir? Bu zamanda bu fiyata vtec bulmak zor![]()
geçen ben yazmıştım alınabilir diye yine yazıyorum aynı semtteyiz ama tanımam etmem arabayı bikaçkere denk geldi yolda gördüm. imhotep özgür abinin di sanırsam eski aracı büyük kazalı vs dediler. gerçektende gidip sıkı bi pazarlıkla alınabilir araba düz duruyo öyle bitik ölmüş vti gibi durmuyodu geçerken. ama şunu söliyim park halinde değil normal yolda giderken gördüm ben yanımdan geçmişti..
Araca bugün baktık,sağolsun aldı Cevizli'ye geldi ama araçta iş çok ve dediğin gibi tramerdende kazası çıkmıyor ama geçmişi olduğu bariz belli,bana demişti araca Kayseri'den bakmaya gelecekler diye,hatta sattım demişti önce bende satılmassa dön bana demiştim bekliyordum çünkü böyle birşeyiHe alınmaz değil ama iyi para yer orası kesin,bana uymaz,o kadara girdikten sonra temizi alınır sanırım.En temizden sedan vti arıyorum,typer sevdasından limitlerim doğrultusunda temiz bir araç bulamadığım için vezgeçtim,Türkçesi temizine param yetmiyor,***** sitede bazı arkadaşlarımızın ilanları vardı kalkmış şu anda,zaten sitedeki arkadaşlardan biri ile görüştüm aracı için,yolu uzak işlerim uygun duruma gelene kadar gidemeyeceğim,alternatif araçlara bakacağım,satmayı düşünen arkadaşlar pm atarsa dönüş yaparım müsait oldukça,ölünün peşinde değilim,uçanında peşinden gidecek halimiz yok
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)