Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 98548505
bu aracı bende almayı düşündüm ama geçmişini öğrenince ve fiyatta esnemiyecegini duyunca vaz geçtim..
Honda / Civic / 1.6 VTi / Ç_İ_R_K_İ_N sahibinden.com'da - 98101384
hayırdır loane var bu aracta bu fiata
#KGdetanirlar
ben konuyu kapatmadım murat özcan. yalaka malaka hayırdır ? cesaret hapımı içtin ? senin canlı gözle göremiceğin düzgünlükte, telaffuz edemiceğin hp lerde arabalarım oldu, kalkıpta milletin arabasının şakşakçısımı olcam. koçum bak seni araba diye yaparım otobana salarım haberin olsun. git kendi arabana koştur, milletin radyatör kapağını bilmemneyini boşver sen. bi sıkıntında varsa 0554 573 88 51 (hakan) al burdan ara.
Powered By Suki(CRM Performance Style)
VTI fiyatları tavan ya milletin zoruna gidiyo
ucuz arabalarda var gidin onlara bakın Honda'nın fiyatı bu![]()
Napayım kapatmadıysan 2 saat lafmı yetiştreyim sana seninlemi uğraşcam sanıyorsun,arabamı zaten koşturuyorum ben merak etme sen
Ama hapı sen içmişin neyin kafasını yaşıyorsun araba yapıp otobana salmalar falan çokmu içtin bugun naptın ağır ol boş boş konuşma tersine dönmesin o dediğin,neyse onu söyluyorum ben sen neden rahatsız oluyorsun adamla konumu kapatmışım ben baksın herkes işine uzatmayın he uzarmı keyfiniz bilir uzatırız..
Pm atıp gizliden konuşmaya gerek yok kötü bir şey yazmadım olanı söyledim ben sizde cvp atmışınız konuşmuşuz bitmiş halukla olay budur neyi uzatıyorsun anlamıyorum..
beyler buraya girdiğimizde vti sorgulamalarını okumak için giriyoruz lütfen yani ayıptır herkesin bir yaşı olgunluğu var bu kadar atar gider yapılıcak bi durum görmüyorum ben tartışmak mantıksız çok çok özelsede pm ile konuşabilirsiniz
sürüye saldım koç'u sanayiden aldım doch'ukoç falan hayırdır çobanmısınız ? adamın bi adı var hiç olmadı arkadaşım diyebilirsiniz.. daha öncede dediğim gibi cenk_35 ile aynı meslektaşız avukatım bende.. adam halukla konuşmuş anlaşmış haluk buraya yazmış kapansın diye. siz halen uzatma peşindesiniz yaaa yok araba diye otobana salarmış yok işin cılkı çıkarmış falan hay arkadaş yaaaaaaa... hakan numara vermişin al burdan ara diyorsunda adamın senle cenkle halukla bi sıkıntısı yok kardeşim daha öncede demiştim yanlış anlaşılma var diye.. siz kendi kendinize nasıl bi sıkıntı yaptıysanız işte olay buraya geldi. ee şimdi siz adama durduk yere d..şşk geçerseniz adamda size normal cevap vermez dimi ? herşey karşılıklı biliyosun.. neyse saygılar...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)