User Tag List

Sayfa 649/969 İlkİlk ... 149549599639647648649650651659699749 ... SonSon
18400 sonuçtan 12.313 ile 12.331 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

MTNVTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gidip döndüğüne göre, işe yaramaz
    LAE satılmış herhalde ilanda yok...
    Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sahingenc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz braberizknka biliyon hallettk gbi bi akslk çkmazsa yarın fnısh..
    nasıl yaaani ? şimdi caner abi alıyomu viti
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KDVTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    LAE satılmış herhalde ilanda yok...
    bence ilanı güncelliyor abi

Sahingenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çanakkaledeki vti bnde ılgılenıyorum arac ılk nete dustugu gunden beri,aracı sahıbı degıl babası kullandgını kmsını yanlş yazdgnı duzeltecegını on camında catlak oldugunu sag kapının degıstıgını dreksyon sımıdının yıprandıgını vs herşeyı tektek soyledı yanlz bu on kaput degısen muhabettınden bahsettım oda ksnlıkle ole bsey yok dyo,ıstedgn yere ustaya goster dyo yarın sabah gdp almayı dusunuyodum bu olup bitenleri arayıp arac sahıbıyle grstum senın aracın hakknda boyle boyle soylentı var gelen arkadas varmış arac resımlerdekı gbı dgl yazmış dedım oda arabaya 21000 tl teklıf ettı elım boş gtmıyım ver dedı bnde vermeyınce boyle konusuyo dedı.

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    21 iyi rakam
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

34 lae 66

Çanakkaledeki vti bnde ýlgýlenýyorum bir de arac ýlk nete dustugu gunden beri,aracý sahýbý degýl babasý kullandgýný kmsýný yanlþ yazdgný duzeltecegýný on camýnda catlak oldugunu sag kapýnýn degýstýgýný dreksyon sýmýdýnýn yýprandýgýný vs herþeyý tektek soyledý yanlz bu on kaput degýsen muhabettýnden bahsettým oda ksnlýkle ole bsey yok dyo,ýstedgn yere ustaya goster dyo yarýn sabah gdp almayý dusunuyodum bu olup bitenleri arayýp arac sahýbýyle grstum senýn aracýn hakknda boyle boyle soylentý var gelen arkadas varmýþ arac resýmlerdeký gbý dgl yazmýþ ded&#253p;m oda arabaya 21000 tl teklýf ettý elým boþ gtmýyým ver dedý bnde vermeyýnce boyle konusuyo dedý.
    Ilani neden kaldirmis acaba keske bir de onu sorsaydin. Arkadaslar, durum ozetle soyle. Dedigim gibi uzun suren telefon trafiginin ardindan artik tum detaylari ogrendigimi dusundugum noktada ve de ilk sahibi olmalarinin verdigi guvenle kalktim isimden gucumden izin alip sabahin 04:00'unde sagnak yagmur ve karanlik hava kosullarinda 350 km yol teptim. Ilanda ne yaziliydi ve telefon edenlere ne soyleniyordu bunu herkes biliyor. Ama birkez de burada tekrar edelim, soyledikleri sey biz arabanin ilk sahibiyiz, 0km'den beri arac bizde, tum gecmisi bellidir dendi. Aracta sadece kaputta boya oldugunu ve de sag on kapinin kopek carpmasindan dolayi degistigini, bunun haricinde aracta baska kesinlikle boya vb olmadigi bu konuda cok titiz oldugumu ve oraya gittigimde boya makinesiyle bakacagimi telefonda onlarca kere soyledigimde bana her defasinda verdigi bilgilerin kesinlikle dogru oldugunu teyit etti. Ne var ki aracin sadece bagaj kapaginda, muhtemelen sofor kapisinda ve bir de tavaninda boya olmadigi ortaya cikti ki tavanin boyasi da zaten yanmis ve boyanmasi gerekiyor. Simdi soruyorum, bir aracin ilk sahibi olan kisi (babasi da oradaydi) nasil olur da cogu cekiclenmis, macunlanmis, (makine kimi yerde 400, kimi yerde 500 mikron ustu gosteriyor!) en az 8 parca boyanin 6sini unutuverir ya da hic haberi olmaz? Diyorlar ki biz bir sefer tamircimize biraktik, pasta cila yaptigini saniyorduk. 500 mikron uzeri cikan yerlerin pasta cila sonucu oldugunu dusunuyorlar, bunu yutacak kadar salak birisinin elinde 1500TL'lik profesyonel makina ile o saatte Gelibolu'da ne isi olabilir bunu hic dusunmuyorlar! Gercekler bu sekilde ortaya ciktiktan sonra da nezaketimizi hic bozmadigimiz halde bir bardak su dahi ikram etmeden 80 yasindaki babamla bizi Istanbul'a geldigimiz gibi geri gonderdiler. Iste hikaye ozetle bu, yorumlar artik size kalmis..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yarın sabah almaya gdecektım aracı bgn ben kaldrttm netten aracı,aracı ben alacaktım taaki senın buraya yaptgn yorumdan sonra arayıp gelemıycegımı aracı almaktan vazgctgımı soyledım.

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abı sanırım sen sadece aracta boya cıktıgı ıcın vazgectın? fıyat olrak son kaca bıraktılar pekı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fyatla alakalı bn bsey dyemem ayıp olur 26000 lraya gdp alınır numarasını verebılırm ısteyen olursa...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ENGean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abý sanýrým sen sadece aracta boya cýktýgý ýcýn vazgectýn? fýyat olrak son kaca býraktýlar peký
    Arac alinmayacak kadar kotu bir arac degil. Ama soylenenlerle alakasi yok ve de bu durumda o paralara almak icin hicbir sebep yok. 8 parca boyanmis 1 parca degiseni olan ve tavani boyanmasi gereken 214.000km'deki bos bir VTI'ya kim o paralari verir bilmem ama o kisi ben olmam. Herseye ragmen taa oralara gittigim icin, yasadigim hayal kirikliginin da etkisiyle 21 teklif ettigim dogrudur (gerci simdi pismanim, iyi ki de olur dememisler) ancak fiyatta herhangi ciddi bir indirim yapmaya niyetleri yoktu. Araba bir yana, bana koyan sey bu kadar aptal yerine konmak, yaptigim dunya yol masrafiyla tabiri caizse paramla rezil olmus olmak ve gun gectikce guven duyulacak insanlarin sayisinin ne kadar azaldigini gormek. Ustelik bu kadar vicdansizlik olur mu, hic mi icleri sizlamadi acaba bizi bu kadar masrafa ve zahmete soktuktan sonra su bile ikram etmeden insanlari geri postaladiklarinda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yarın sabah almaya gdecektım aracı bgn ben kaldrttm netten aracı,aracı ben alacaktım taaki senın buraya yaptgn yorumdan sonra arayıp gelemıycegımı aracı almaktan vazgctgımı soyledım.
    Peki en az 8 parcanin boyali oldugunun ortaya ciktigini sana hala soylemedi mi, ya da inkar mi ediyor? Bana bundan sonra arayacaklara bu detaylari aciklayacaklarini soylediler cunku

SLH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Geliboluluyum Gelibolu'daki aracı senelerdir orda görüyorum ve hırpalanmadan kullanıldığını gördüm kazasını belasına bişey diyemem orjinalliğine hasta oluyodum aracın.
    Alıntı ridwan_1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cocuklugumuz neydi be panpa

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boya sıkıntı değilde iddalı konuşmak yanlış olmuş..
    Ilandaki fotodan sol ön çamurluk vs belliydi zaten, alıcısı boyayı takmaz diye düşünmüşlerdir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Boya sýkýntý deðilde iddalý konuþmak yanlýþ olmuþ..
    Ilandaki fotodan sol ön çamurluk vs belliydi zaten, alýcýsý boyayý takmaz diye düþünmüþlerdir
    Aynen, normalde yuzeysel boya cok sorun degil tabi ama cok fazla macun cekilmis yerler var, ozellikle de arka iki camurluk. Sag arka camurlugun eteginde macun ufaktan kabarip patlamis, arkasindan da pas cikmis. Ve dedigin gibi ilk sahibi olup da bunlardan haberdar degilmis gibi davranmak ve boya konusunda 27.500TL istenen stock bir arac icin pek tabi ki biraz takintili davranacagimi ve makineyle gelecegimi soyledigim halde iddiayla iki parca disinda boya olmadiginin soylenilmesi ve bosuna 700km yol yaptirilmasi neyle izah edilebilir bilemiyorum.

ilkerist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O araç 26000'e nasıl alınır olabilir,biraz daha fazlasını gözden çıkarana ben araç söyleyeyim,pm ile ulaşın...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracta boya olmasi bska bsey hic boya olmamisi bska bsey 25 26 binlarayi gzden ckartnca boyasi yeni motoru yeni yapilms arabayi almak bnce daha mantkli gldi su anda vti alacak olsam eski km vti ve tc vti mantkli dye dsnuyorum kndi fkrm herkesin dsncesine saygi duyuyorum.

OmeR-FE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Simdiki AS eski KM vti alici gozu ile inceledim.
    Dileyen olursa pm yoluyla bilgi veririm.

Belirli ucret karsiligi deeermisim
    Merdo'm Seni Unutmayacağız...

42 AN 545 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse bizim arabayi sormamış demekki müşterisi yok

Skyhawk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 42 AN 545 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kimse bizim arabayi sormamış demekki müşterisi yok
    önceki sayfalara bakarsanız var ve olumluyduda

ayrıca iç geçirerek baktıgım araçlardan biri Maşallah

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)