User Tag List

Sayfa 662/969 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672712762 ... SonSon
18400 sonuçtan 12.560 ile 12.578 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

Skyhawk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gsgokhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motora segman atılmıştı trabzondayken ayrıca kilometresi 240 lara yakındı segman aatılmadan önce

yağ eksiltmekten dolayı segman atıldı

by_hayali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Skyhawk34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motora segman atılmıştı trabzondayken ayrıca kilometresi 240 lara yakındı segman aatılmadan önce

yağ eksiltmekten dolayı segman atıldı
    yanlış bilgi vermeyelim Trabzon'dayken segman falan atılmadı araca ve km 240k falan değildi. Amasya'ya satıldıktan sonra motor yapıldı sıfırdan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı by_hayali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlış bilgi vermeyelim Trabzon'dayken segman falan atılmadı araca ve km 240k falan değildi. Amasya'ya satıldıktan sonra motor yapıldı sıfırdan.
    trabzondaki sahibni aldıgında bilmediğini o kadar yüksek km oldugunu ve satarken servise gosterdiklerinde yüksek km çıkmasıyla düşürüldüğünü anlıyor

ondayken hiç motor yapılmamıs olup segfman atılıyor sadece numarasını vereyim ara istersen eski sahibini ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    trabzondaki sahibni aldıgında bilmediğini o kadar yüksek km oldugunu ve satarken servise gosterdiklerinde yüksek km çıkmasıyla düşürüldüğünü anlıyor

ondayken hiç motor yapılmamıs olup segfman atılıyor sadece numarasını vereyim ara istersen eski sahibini ?
    Trabzon'a arabayı ben götürdüm geri ben İstanbul'a getirdim sen başka bir 61 plaka siyah vti ile karıştırmayasın?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trabzon'a arabayı ben götürdüm geri ben İstanbul'a getirdim sen başka bir 61 plaka siyah vti ile karıştırmayasın?
    başka sarı kaliperli siyah hatchback 61TT plakalı vti varsa dogru karıstırıyor olabilirim

trabzondaki sahibi bana ne dediyse yazdım buraya o arabayı trabzondayken arkadasıma alcaktık biletlerimizi bile almıştık son anda kredi onaylanmıyınca yalan oldu bizim açımızdan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    başka sarı kaliperli siyah hatchback 61TT plakalı vti varsa dogru karıstırıyor olabilirim

trabzondaki sahibi bana ne dediyse yazdım buraya o arabayı trabzondayken arkadasıma alcaktık biletlerimizi bile almıştık son anda kredi onaylanmıyınca yalan oldu bizim açımızdan
    Başka sarı kaliperli TT varmı ben de bilmiyorum ama o arabaya Trabzon'da segman falan atılmadı bunu iyi biliyorum neyse eski sahibi siteye üye zaten görünce yazacaktır.

kagan-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı özcan07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    özcan abi deşifre ettin benim arabayı yaa
    ROLL TeaM....
    [...MaPPed By CharE...]

Başkent Peugeot👍

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başka sarı kaliperli TT varmı ben de bilmiyorum ama o arabaya Trabzon'da segman falan atılmadı bunu iyi biliyorum neyse eski sahibi siteye üye zaten görünce yazacaktır.
    hayrlısı Allah'tan

ilkerist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eski rot vtec nerelerde yahu?Bu ilanda ki siyahı o sandım ama arkadaşın yazdığına göre o değil

angelus_1214 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9897891/detay/ hadi yokmu yardım arkadaşlar araç izmirden alınmış ?

özcan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kagan-07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    özcan abi deşifre ettin benim arabayı yaa
    Ayip ettin kagan ne demek yarin de gidip sahibinden alalim senin icin akan sular durur
    www.kaymaz.com.tr

"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç Serhat Kardeşimizin aracıydı ondan benim amasyadaki arakdaşım almştı yinede sorgulamak istedim crm performancede motor yapıldı 1-2 ay önce şuan sıfır motor var üzerinde kısacası aracı ben almış bulunmaktayım hadi hayırlısı

VTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gsgokhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç Serhat Kardeşimizin aracıydı ondan benim amasyadaki arakdaşım almştı yinede sorgulamak istedim crm performancede motor yapıldı 1-2 ay önce şuan sıfır motor var üzerinde kısacası aracı ben almış bulunmaktayım hadi hayırlısı
    kanka by hayalide benim yakın arkadasım ne diyorsa odur

61 TT 266 benim eski aracım amasyaya ben sattım senin dediğin AT olan kardeşim yalnışın var trabzonda sekman atılmadı tt ye atye motor yapıldı yalnış bilgilerle insanların kafasını karıştırmayın bizi yalancı cıkarıyorsunuz ayrıca benımle kımse telefonda konusmadı bılet aldım gelıcemde demedı AT vtec hüseyin kardeşimin arabası içindir o.TT vtec amasyaya satıldıktan sonra crm suat abi tarafından komple motor yapılarak rektifiye edildi km orjinaldir servisten sordurulabilir ayrıca hasar kayıtlarının hepsininde bilgisi vardır servıste seceresı kasası içi duruşu motoru çoğu vteci bozar şuan yeni alan gökhan da yakın arkadasımdır allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    61 TT 266 benim eski aracım amasyaya ben sattım senin dediğin AT olan kardeşim yalnışın var trabzonda sekman atılmadı tt ye atye motor yapıldı yalnış bilgilerle insanların kafasını karıştırmayın bizi yalancı cıkarıyorsunuz ayrıca benımle kımse telefonda konusmadı bılet aldım gelıcemde demedı AT vtec hüseyin kardeşimin arabası içindir o.TT vtec amasyaya satıldıktan sonra crm suat abi tarafından komple motor yapılarak rektifiye edildi km orjinaldir servisten sordurulabilir ayrıca hasar kayıtlarının hepsininde bilgisi vardır servıste seceresı kasası içi duruşu motoru çoğu vteci bozar şuan yeni alan gökhan da yakın arkadasımdır allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
    hüseyin le konustum ben zaten üstad ondakıde sarı kalıperlıydı karıstırdım oyuzden 2 hatchback siyah ikiside bildiğim kadarıyla sarı kaliperliydi olur ya insanlık hali

hatta arabayı tuzladanmı pendıktenmı ne almıstı hüseyin

VTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hüseyin le konustum ben zaten üstad ondakıde sarı kalıperlıydı karıstırdım oyuzden 2 hatchback siyah ikiside bildiğim kadarıyla sarı kaliperliydi olur ya insanlık hali

hatta arabayı tuzladanmı pendıktenmı ne almıstı hüseyin
    tamm kardeşim aynen insalık hali yalnışı düzeltelimde aynen ıkı sıyah ıkı sarı kaliper sende haklısın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamm kardeşim aynen insalık hali yalnışı düzeltelimde aynen ıkı sıyah ıkı sarı kaliper sende haklısın
    cidden renk, ince ayrıntılar falan hepsi birbirine benziyor yanyana koy plakaları sok ikiside aynı

kusura bakmayın plakada dogru biri AT diğeri TT idi "T" ler yüzünden karıstırdım üstad

Ö.öztüRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İkisinide Özledik hem AT hem TT tekrardan hayırlı olsun Gökhan..
    Peugeot Sport

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seceremiz Temiz ÇOk şükür 61 TT 266 mal zımba tşk ederim Serhat'cım açıklamaların için..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda Civic 1.6 VTi Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 100895244

Linkteki araç hakkında bilgi almak istiyorum. gerilere gittim fakat göremedim. aracın şimdiki durumu az çok ortada geçmişi nedir acaba araç izmitten alınmış...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)