http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9897891/detay/ hadi yokmu yardım arkadaşlar araç izmirden alınmış ?
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
kanka by hayalide benim yakın arkadasım ne diyorsa odur
61 TT 266 benim eski aracım amasyaya ben sattım senin dediğin AT olan kardeşim yalnışın var trabzonda sekman atılmadı tt ye atye motor yapıldıyalnış bilgilerle insanların kafasını karıştırmayın bizi yalancı cıkarıyorsunuz
ayrıca benımle kımse telefonda konusmadı bılet aldım gelıcemde demedı AT vtec hüseyin kardeşimin arabası içindir o.TT vtec amasyaya satıldıktan sonra crm suat abi tarafından komple motor yapılarak rektifiye edildi km orjinaldir servisten sordurulabilir ayrıca hasar kayıtlarının hepsininde bilgisi vardır servıste seceresı kasası içi duruşu motoru çoğu vteci bozar şuan yeni alan gökhan da yakın arkadasımdır allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
Seceremiz Temiz ÇOk şükür 61 TT 266 mal zımbatşk ederim Serhat'cım açıklamaların için..
Honda Civic 1.6 VTi Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 100895244
Linkteki araç hakkında bilgi almak istiyorum. gerilere gittim fakat göremedim. aracın şimdiki durumu az çok ortada geçmişi nedir acaba araç izmitten alınmış...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)