User Tag List

Sayfa 816/969 İlkİlk ... 316716766806814815816817818826866916 ... SonSon
18400 sonuçtan 15.486 ile 15.504 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

MTNVTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı canpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cevap verıldı cok tesekkur ederım.. yalnız yanlış anlamasın kımse benı ama ben herzaman arabayı tavsıye ıle degıl goturup baktırıp almayı ılke edındım kendıme.. şımdı bıkac arkadas arabayı sorduktan sonra oo araba fena gıderı soyle gelırı ucar falan dıye övüyorlar.. tecrübelerime dayanarak ve üstüne basarak söylüyorum herkesı tenzih ederim ki burda zamanında kendime vtec ararken bi çok kişi izmirdeki kırmızı db vtec için süper bilmem ne dediler ama gittik ki arabayı neredeyse ortadan birleştirmişlerdi tavanına kaçak kat çıkmışlardı.. çizgileri düzgün olsa gideri f16 olsa kaç yazar yani araba pert kayıtsız pertti yani.. oyüzden tenzih ederim diyerek konuşuyorum.. burda sahibi sağolsun cevap verdi.. niyetlenirsek eğer gidip baktırıp almak isteriz.. herkese yardımları için çok teşekkür ederim..
    Kesinlikle haklısın...ama şunuda iletmek lazım ağzı olan konuşuyor derler ya...bir tane araç sattık ama her arayan araç hakkında yok sattığınız araba için iyi şeyler söylemiyorlar neymiş araç pertmiş arkadan patlatmış vs vs dilden dile yayıp aracı görmeden gözlerinde pert ettiler. bir araba almayı düşünüyorsanız burada yorum alıyoruz araç hakkında ama kesinlikle araç hakkında söylenenlere değil ustanıza baktırın, güzel araçları kaçırmayın Birde ustanız sağlam olsun ilanda değişen yazdığı halde gelip baktığında arabada değişen yok demesin
    Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine

ilkerist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cevap verıldı cok tesekkur ederım.. yalnız yanlış anlamasın kımse benı ama ben herzaman arabayı tavsıye ıle degıl goturup baktırıp almayı ılke edındım kendıme.. şımdı bıkac arkadas arabayı sorduktan sonra oo araba fena gıderı soyle gelırı ucar falan dıye övüyorlar.. tecrübelerime dayanarak ve üstüne basarak söylüyorum herkesı tenzih ederim ki burda zamanında kendime vtec ararken bi çok kişi izmirdeki kırmızı db vtec için süper bilmem ne dediler ama gittik ki arabayı neredeyse ortadan birleştirmişlerdi tavanına kaçak kat çıkmışlardı.. çizgileri düzgün olsa gideri f16 olsa kaç yazar yani araba pert kayıtsız pertti yani.. oyüzden tenzih ederim diyerek konuşuyorum.. burda sahibi sağolsun cevap verdi.. niyetlenirsek eğer gidip baktırıp almak isteriz.. herkese yardımları için çok teşekkür ederim..
    Can,iyisin hoşsun kardeşim bunu yazdında,senden sonra bu aracı alan arkadaşlarda ustalarına baktırarak ve herhangibir olayı yok diye aldılar,onlar da baktırdı aldı sonuçta ve bunu senınle konuştuk,he ben gözümle görmediğim için birşey diyemem,orada değildim sonuçta,ama bu şekilde herkesin görebileceği bir ortamda böyle yazman bence hoş değil,çünkü araç temiz olduğu için senin vereceğin parayı verip,araca baktırmış ve almış olan arkadaşlar var,onları da tanımam ama illa ki duyacaklardır,falan filan...
    Sanırım anlatabilmişimdir...

burak48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arac hakkında bilgisi olan var mıdır?

Connecting site...
    34 RRP 52

1994 Honda Civic 1.6 Si Sedan (35 CUK 85)

2003 Jeep Cherokee Liberty 3.7 Limited Edition (34 TS 2079)

2005 Honda Civic 1.6 VTEC ES (07 CVC 11)

canpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilkerist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Can,iyisin hoşsun kardeşim bunu yazdında,senden sonra bu aracı alan arkadaşlarda ustalarına baktırarak ve herhangibir olayı yok diye aldılar,onlar da baktırdı aldı sonuçta ve bunu senınle konuştuk,he ben gözümle görmediğim için birşey diyemem,orada değildim sonuçta,ama bu şekilde herkesin görebileceği bir ortamda böyle yazman bence hoş değil,çünkü araç temiz olduğu için senin vereceğin parayı verip,araca baktırmış ve almış olan arkadaşlar var,onları da tanımam ama illa ki duyacaklardır,falan filan...
    Sanırım anlatabilmişimdir...
    ılker kardesım sen nıe ustune alındın durduk yere ki? ben sana bısı demedım kı? burası vtı sorgulamaları dıılmı? ben bıldığımı neden saklayayım ki ornek olarak verdım ben hem onu.. aracı ben 2 yere baktırmısdım ayrıa ıkı yerde aynı şeylerı soylemesı ve hatta aracdan anlamayanın bıle gorebılecegı barız seylerı oldugu halde aracı hatasız dıe almıslarsa valla ben bılemem.. soksun sofor tarafındakı fıtılı boydan boya kaynağı zaten alım olan anlar.. kı zaten bendn sonra araca bakıp alan kısı de baktırmadan almışdı sahıbının soylemesıne gore.. neyse satılmıs zaten de .. sen alınma ılkerım benı oraya kadar bıldığı halde yoranlar alınsın..

canpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KDVTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle haklısın...ama şunuda iletmek lazım ağzı olan konuşuyor derler ya...bir tane araç sattık ama her arayan araç hakkında yok sattığınız araba için iyi şeyler söylemiyorlar neymiş araç pertmiş arkadan patlatmış vs vs dilden dile yayıp aracı görmeden gözlerinde pert ettiler. bir araba almayı düşünüyorsanız burada yorum alıyoruz araç hakkında ama kesinlikle araç hakkında söylenenlere değil ustanıza baktırın, güzel araçları kaçırmayın Birde ustanız sağlam olsun ilanda değişen yazdığı halde gelip baktığında arabada değişen yok demesin
    bende tam olarak bunu açıklamak ıstemistim.. derdime tercuman oldun kardeşim sağolasın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ArkadaŞlar 06 vth 91 bu arac hakkinda detayli bİlgİ verİrsenİz sevİnİrİm ( cİddİ dÜŞÜnÜyoruz ) eskİ sayfalara baktim fakat arac hakkinda bİlgİ bulamadim .. Tekrar tesekkur ederİm
    SEDAN RED VTİ

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı White Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ArkadaŞlar 06 vth 91 bu arac hakkinda detayli bİlgİ verİrsenİz sevİnİrİm ( cİddİ dÜŞÜnÜyoruz ) eskİ sayfalara baktim fakat arac hakkinda bİlgİ bulamadim .. Tekrar tesekkur ederİm
    şasesinde kulesinde en ufak darbe kusur yok, sol ön çamurluk sökülüp düzeltildi onu değişti olarak göz önüne al. belaltı boyalı tavanda boya felan yok. motor olarak biz alırkende satarkende hiç açılmamış diye biliyorduk konyada motor yedikten sonra açıldığında piston felan çıkmış daha sonra nasıl toparlandı haberimiz yok. içi felan oldukça derli toplu arabaydı. CGTY eski sahibi forumdan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şasesinde kulesinde en ufak darbe kusur yok, sol ön çamurluk sökülüp düzeltildi onu değişti olarak göz önüne al. belaltı boyalı tavanda boya felan yok. motor olarak biz alırkende satarkende hiç açılmamış diye biliyorduk konyada motor yedikten sonra açıldığında piston felan çıkmış daha sonra nasıl toparlandı haberimiz yok. içi felan oldukça derli toplu arabaydı. CGTY eski sahibi forumdan
    tşk ederim yorum için suanki sahibi ile gorusmemde motorun hic acılmadıgını söyledi iyiki foruma yazmısım ... arkadaslar burdan sizlerin verdigi bilgiye gore pazarlıgımızdada anlasırsak allah nasip ederse getiricem makinayı daha detaylı bilgi verirseniz memnun olurum tekrar tşk ederim ....
    SEDAN RED VTİ

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    06 vth ,siyah hb mı arac ? bi ara orj. jantları yoktu üzerinde. eger karıstırmıyorsam ?

_driver_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ENGean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    06 vth ,siyah hb mı arac ? bi ara orj. jantları yoktu üzerinde. eger karıstırmıyorsam ?
    Connecting site...

sanırım bu araç
    Alıntı mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    skodaya tam kocaman oha diodum ki driver abi içimi okudu
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz alırken motor açılmamış diye aldık satarkende o şekilde söyledik verdik konyada yıkamacı birisine
    arabayı alırken hatta vtechasan kontrol etmişti daha sonra uzun zaman sonra motor açtıklarını söyledi
    burdayken duruşu kozmetiği güzeldi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biz alırken motor açılmamış diye aldık satarkende o şekilde söyledik verdik konyada yıkamacı birisine
    arabayı alırken hatta vtechasan kontrol etmişti daha sonra uzun zaman sonra motor açtıklarını söyledi
    burdayken duruşu kozmetiği güzeldi
    saoalsın babacan aracın sahibi bana kesinlikle kazasız motorun hic acılmadıgını tavan hariç muhtelif bolgelerde temizlik boyası oldugunu soylemişti bakalım daha neler cıkıcak tesekkur ederim eywallah..
    SEDAN RED VTİ

ilkerist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ılker kardesım sen nıe ustune alındın durduk yere ki? ben sana bısı demedım kı? burası vtı sorgulamaları dıılmı? ben bıldığımı neden saklayayım ki ornek olarak verdım ben hem onu.. aracı ben 2 yere baktırmısdım ayrıa ıkı yerde aynı şeylerı soylemesı ve hatta aracdan anlamayanın bıle gorebılecegı barız seylerı oldugu halde aracı hatasız dıe almıslarsa valla ben bılemem.. soksun sofor tarafındakı fıtılı boydan boya kaynağı zaten alım olan anlar.. kı zaten bendn sonra araca bakıp alan kısı de baktırmadan almışdı sahıbının soylemesıne gore.. neyse satılmıs zaten de .. sen alınma ılkerım benı oraya kadar bıldığı halde yoranlar alınsın..
    Benim alinacak birşeyim yok kardeşim,iki tarafta arkadasim ve senin oradan Engin ile ne konuşarak ve sözleserek ayrıldığını biliyor ve bu yaptığınin doğru birsey olmadigini düşünüyorum.Ayrıca Metin Abi bize kardesim derde bizim ona oyle hitap etmeye yasimiz musait degil,biraz dikkat kardeşim...

MTNVTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilkerist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim alinacak birşeyim yok kardeşim,iki tarafta arkadasim ve senin oradan Engin ile ne konuşarak ve sözleserek ayrıldığını biliyor ve bu yaptığınin doğru birsey olmadigini düşünüyorum.Ayrıca Metin Abi bize kardesim derde bizim ona oyle hitap etmeye yasimiz musait degil,biraz dikkat kardeşim...
    Sana boşuna Carbon King demiyoruz ilkerim ama sıkıntı yok arkadaşın kötü niyetle yazmadığını biliyorum
    Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine

HaLuK-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izmirdeki kırmızı eski db vtec alınırken de alındıgı sehirde hem ustaya hem servise baktırıldı,yok 2 parca yok bilmemne gerek yok esprilere burda baktıran arkadaslar gttikten snra arac sahibi guvenemedi ne olur ne olmaz diye baska yere gidip yine baktırdı,3 kişi baska bişey soyluyo 5 kşşi daha baska,o cıplak gozle baktım araba patlamıs kaynaklanmıs bilmemnelenmiş devirleri bitiyo artık,herkesin kafasına göre yorum yapması insanların kaderini etkiliyo,bizim basımıza da geliyo aynı seyler devir makine devri o arabayı alan arkadasta 7 aydır memnun bi sekilde dualarla arabaya biniyo siz almayı tercih etmemiş olabilirsiniz ama bu sekilde yara desmeye gerek yok size o sekilde 2 kişinin bişey soylemesi onun dogru oldugu anlamına gelmez begenmemişsiniz eyvallah denmiş bitmiş yine almak isteyen yine baktırır işine gelen alır gelmeyen sıfır alır..

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaLuK-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    izmirdeki kırmızı eski db vtec alınırken de alındıgı sehirde hem ustaya hem servise baktırıldı,yok 2 parca yok bilmemne gerek yok esprilere burda baktıran arkadaslar gttikten snra arac sahibi guvenemedi ne olur ne olmaz diye baska yere gidip yine baktırdı,3 kişi baska bişey soyluyo 5 kşşi daha baska,o cıplak gozle baktım araba patlamıs kaynaklanmıs bilmemnelenmiş devirleri bitiyo artık,herkesin kafasına göre yorum yapması insanların kaderini etkiliyo,bizim basımıza da geliyo aynı seyler devir makine devri o arabayı alan arkadasta 7 aydır memnun bi sekilde dualarla arabaya biniyo siz almayı tercih etmemiş olabilirsiniz ama bu sekilde yara desmeye gerek yok size o sekilde 2 kişinin bişey soylemesi onun dogru oldugu anlamına gelmez begenmemişsiniz eyvallah denmiş bitmiş yine almak isteyen yine baktırır işine gelen alır gelmeyen sıfır alır..
    +123... Aynn katılıyorum.

Ayrıca Engin abi aracını satmıyordu ki, alıcısı varsa gelsin baksın hakkını versin alsın diyordu. Engin abiye çok aradık Sedan VTi, gitti ZS'yi aldı. Bi kere bu aracın önceki sahipleri belli. Tavanı kesik olsa aracı zorla 1. sahibinden alan abimiz almazdı Siz baktırmışsınız tavanı kesik demişinizde antalyadan gelip baktıranlar niye öyle bişey demedi ?.. Herneyse. Olmuş bitmiş bişey, ama suçlarmış gibide konuşmayalım lütfen
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

sercanavcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutlu Değerli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +123... Aynn katılıyorum.

Ayrıca Engin abi aracını satmıyordu ki, alıcısı varsa gelsin baksın hakkını versin alsın diyordu. Engin abiye çok aradık Sedan VTi, gitti ZS'yi aldı. Bi kere bu aracın önceki sahipleri belli. Tavanı kesik olsa aracı zorla 1. sahibinden alan abimiz almazdı Siz baktırmışsınız tavanı kesik demişinizde antalyadan gelip baktıranlar niye öyle bişey demedi ?.. Herneyse. Olmuş bitmiş bişey, ama suçlarmış gibide konuşmayalım lütfen
    onu bunu bilmemde hayvanlar gibi gidiyodu arabası stock olarak izmirde geçmediği kimse kalmadı kondüsyonu tavandı o arabanın

abdullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı White Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç hemen hemen hergün gördüğüm bi araç bana çok yakın zaten konyaya getiren kişiyi tanıorum şimdiki arkadaşıda uzaktan tanıorum o arabanın beni etkilediği noktası mükemmel bi sesi var gayet atarlı bi sesi var
    Clio RS
    VT 194 106 GTİ
    FUB 74 EG Sİ
    ßazen Gerekeni Değilde ,Yakışanı Yapmak Gerekir[/B] [/COLOR][/B]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı abdullah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç hemen hemen hergün gördüğüm bi araç bana çok yakın zaten konyaya getiren kişiyi tanıorum şimdiki arkadaşıda uzaktan tanıorum o arabanın beni etkilediği noktası mükemmel bi sesi var gayet atarlı bi sesi var
    eywallah kardeş fakat ses ile aracın temizligi belli olmuyo yorumun için tsk ederim.... net bilgiler lazım suan sadece bu arac ile ilgileniyorum cumaya kadar gelen yorumlara istinaden gidip araca bakmıcam gidip aracı alıcam nasipse... tekrar tesekkur ederim...
    SEDAN RED VTİ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)