Vıdı Vıdı yapma lan
aynı babadan mı oldunda kardeşin oldu üslubuna dikkat et
tanıyan tanısın ben tanımıyorum seni varmı ötesi
Haddinden fazla değer, gevşeği kral eder
34 GE 5563 - BlackGetz
34 KA 0667 - matKAp VTI
41 KK 495 -- KKing VTI
34 TS 8034 -Red King CORSA 1.7 DTI+
yolcu airbag acık. ıst.dan tekırdan gıden eskı BV plakalı arac.tekıdgdan konya ya gıtmıstı.uzun zamndr satılık.
eskı sayflarda konusu gecmıstı abi, arac duzgun duruyor.bakanlar degısen olmadıgını soyluyor.
paneller farklı, satılırken bile 96 98 ve 99 panelı olarak ayrı satılıyor.
2 panelı cıplak haldeyken yanyana getırdıgınde farklılıkları gorebılırsın.
facede bı arkds 99 modelını makyajsıza uydurduklarını soylemıstı, dogru yalan bılmıyorum. fakat sonuc olarak aynı degıller.
Yok yaa araba alınır guzel arac. Ufak tefek elbet eksikleri gecirmisligi vardir eski sahibi anlamiyodu arabadan furkan oyle demisti ama alinmiycak bi arac degil. Zaten 2 3 ay once 22 23e veriyodu eski sahibi. Bi temizlenmis yay takmis bide bakim yapmıştır km orj dusurulmemis duruyo.
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
en çok okuduğum en keyif aldığım konu burası![]()
![]()
![]()
![]()
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
aynen öyle dedıgınız gıbı daha once ızmırden ılana cıktıgında aracım oldugu ıcın ılgılenememıstım aracın suankı sahıbı gökhan alıp manisaya getırdı nasıp kısmet gene bana uymuyor zamanı ters geldı gene nasıp kısmetama aracın soyledıgınız gıbı bakımlarını masraflarını yaptı gökhan vede satıyor daha önce vtec tecrübesi olan hondadan anlayan ilgili bi arkadaştır kendisi rakamı olması gereken yerlerde yazdıgından dolayı benımde kafamda bit yenıgı dusuyor ama degerlendırebılecek hatchbakler arasında genede
![]()
ef sedan squad-
old is cool!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)