VTI piyasasi bitmez arkadaşlar bu kadar parcasi ucuz ve bol olan baska bir spor araba varmi? Duruşu yeter amk![]()
VTI piyasasi bitmez arkadaşlar bu kadar parcasi ucuz ve bol olan baska bir spor araba varmi? Duruşu yeter amk![]()
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine
her daimdüzgününü bulana kadar aramaya devam
hayat buysa üstü kalsın demiştim meğer fazla bırakmışım
Arkadaslar boc vtec 10 gune kadar ***** sitede ilana gircektir.
Kasa olarak camiadaki herkesin bildigi dusunuyorum.
Motor ve aksamlari, sanzuman ve diger parcalari olarak ise hangi parcalar ile topladigimi facebook adresimdeki arkadaslarim bilmektedir.
Bilgi almak isteyen arkadaslarim 0543 549 7522 den ulasabilir.
Ciddi paralar harcadigimi bilen biliyor.
Satma nedenim polis korkusu olmadan gonul rahatligiyla heryerde gezebilcegim bi arac almak.
Iyi forumlar....
Rakam nedır kardeşim ? Birde ne tur araçlar ıle takas dusunuyorsun PM atabılır mısın rıca etsem ?
şanzımanından motoruna iç bakalitlerininden alt aksamına kadar herşeyin sıfırını oemini kullandın
ve şimdi benim yaşadıklarımı yaşadığın için sende satmak mecburiyetinde kalıyorsun
oysaki her gün konusuyorduk cok mutluydun o paraları verdikten sonra ömür boyu binerim diyordun ancak daha düzgün gazlayamadın bile herşeyin hayrlısı
arkadaşlar tekrar soyluyorum gerçekten ciddi para her şeyin oemini kullanmak ve aracı düzgün şekilde bu zmaan kadar koruyabilmek hem kırmzı bir araç boc u kaçırmayın
Ah bi zamanlar BOCeski günleri hatırladım, 2009 yada 2010 olması lazım sağda oturan benim
Güzel bi vtec'ti bursadayken daha sonrada canını alıcak kişilere geçmedi diye biliyorum. Bence alınacak sayılı vtec'lerdendir.
Fiyat nedir boc için ? Pm alabilir miyim
huzur tayyardaeksoz olmasada cok cok iyi
![]()
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)