daha önce sorgulandı geriki sayfalarda var ama pek yorum yapan olmadı iice baktır orjinalse al o paralara eger kazası varsa 12 ver al...
Printable View
Bu nasıl bir arac bilen varmı geçmişini falan kaput uzatma olayı kafamı karıstırdıı
Peugeot 106 GTI 2000 Model 15.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 72678880
aracın eski sahibi harun görürse yazar bilgilendirmek iin...
okan werdinizmi aracıı....
temiz araç ENES'lede konuşmuştuk bi ara oda çok güzel temiz demişti hakkıdır 17-18 ..
burak hafta sonu hava guzel olursa deneyelim ordan gebzeye gecerim,duruma gore normale donersem iyi,olmadi adapazarina kadar devam, sabah eve donerim :) bak duymadim demeyin sonra DD baya bir mola verdi :D alper kac boy olsun ona gore geleyim :D
hafta sonu hava güzel olursa olay var olayyy dananın kuyrugu kopacak hacılar :hahaha:
cumartesi ***** yerde buluşuyoruz ordan yol musait olunca bizim tarafa dogru sıkıyoruz..oki? şimdiden bilgisi olsun herkesin..sonradan yok ben duymadım yok ben görmedim olmasın :D
Yaşar nolur çok gecme beni en fazla 2 boy istiyorum fazlası haramdır caiz değildir ona göre :D
yaşar sen bu gece istihareye yat bence daha net çıkar sonuç.. Yeşil görürsen senin için hayırlı olacak demek siyahımsı GRİMSİ RENKLER görürsen senin için hiç iyi şeyler olmayacak anlamına gelir bu :D :D :icon_tup:
yaşar bi laf varya ceketimin kolu yok modifiyenin sonu yok diye,sidik yarıştırmak güzel şey ama benim için önemli olan zevk almak..sen gecersin ben gecerim o geçer herkes birbirini gecer.diyorumya bu işin dibi yok sen arabana bişeyler eklersin beni gecersin ben yaparım seni gecerim bu işler böyle..
Ama zevk alınıyorsa ne mutlu bize..;)
Video isteriz :D
alper ue 106 ıle denedıgın gun aracının götunde orjınal egsoz takılıydı sanırım yada ben oyle gordum, eger oyleyse yasar DD ıle senı cok gecer dıye dusunuyorum eger extra varsa ne vaar ?
cengiz orjınal takılıydı dogru gördün..ama bizim bi iddamız yok ben işin makarasındayım yaşarda bunu biliyor zaten benım amacım kendı arabamı görmek ;)
tamam moruk bende bılıyorum keyif ıcın denedıgınızı sadece düşüncemi soyledım. yoksa o aracı ue ıle denemenden bellıydı keyıf ıcın denedıgin.
iyi olan kazansın :)
kanka ben o gece ue ile neden denedım biliyormusun? sırf ue nin gidişini merak ettiğim için maşallah güzel yapılmış..
Peugeot 106 GTI 2000 Model 16.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 72811882
Araç hakkında bilgisi olan var mı? Birde 2000 Modelde kiraz kırmızı renk varmıydı?
çip çüp tüp haha. yalnız öyle foto koyarak araç mı satılır.
Araba alıcaklar mutlaka bu linke bakınız bilgi açısından :)
http://www.techturkey.com/forum/deta...-bilgiler.html
kiraz candır:)
Bal candır:D Hepsi çok güzel siyah ve gri sevmiyorum.
şimdi 106 alcak olsam renk konusunu okusam çok fena kararsız kalırdım, her rengi ayrı övmüşler :D
[QUOTE=cgty06;3034933]Bizim k.örenin arabasıydı baya güzel bi arabaydı. Orjinal kiraz Tek eksiği sunroofsuz olması.
orjinal..klima+abs+sürücü airbag+sunroof --full bir araçtır. Yazmış arkadaş?
[QUOTE=cgty06;3034961]06 KL 106 bayadir ankaradaydi en son sahibide senin dedigin gibi berber mustafaydi.arabasina cok temiz bakiyordu oda evlenecegi icin satmisti.bir iki ay galerici biri bindi sonrada oraya satmis demkek ki.degiseni yok bel alti boyali diye biliyorum.