ufak bi araştırmayla bulduk:D t t sağolsun
Printable View
UV 106 apo görünce yazar zaten :)
UV 106 bendeyken kasası çok güzeldi..eksiklerini yatırdım bagaj logosunu yazılarına kadar sıfır aldın..10 numara bir boya yaptırdım...motorda son haliyle sıkıntısızdı...ama benden gideli epey oldu son halini bilmem...fotolar benim çektiklerim ..güncel değil..he birde sanrufu ben açtırmıştım webasto da...
fotoğrafı eskiyse uv nin zaten şimdi ne haldedir tahmin edebiliyorum
zonguldaktaki siyah ist anadolu yakasından gitti sanırım hatta burdayken km 145 felan diye hatırlıyorum logo iptali varsa dediğim araçtır
Peugeot 106 GTI 2000 Model 18.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 62031613
arkadaslar yarn sabah almaya gıdıyoruz bu aracı bılen varmıdır gecmısı nasıl
cok ıste onden yandan arkadan var kazasız demıs arkadas ama ole yanı ıstersen plakayı sorgula bı yarında burda yorum yapanlar olucaktır sana zaten
bizim mahallenin aracı idi eski Plakası AT ise son derece bitik ölümlü kazaya karışmış bir araba.
At 797 pert kaydi wardi olumlu kazaya karismis deniyordu..
AT plaka 106 hergün gördüğüm araba semtimdeydi, dışardan nasıl durduğu nasıl baktığınıza bağlı 106nın duruşu benim gözümde farklıdır, başkasında farklı, olması gereken standartları vardır, o arabada gözüme hiç hoş gelen bir araç olmadı benim toplayan düzgün toplamaya çalışmış ama olmamış dediğim gibi ölümlü kazası var.
sarı 106 tı kafadan ıy yemıs bellı panel ıclerı bıle boyalı fotolardan bılle bellı oluyo gıdıp bakmaya degmez o fıyatı hıc hak etmez .
bende yavuz abi gibi görürdüm aracı. hatta gti olduguna ben inanmamıstım birisi söliyince öğrendim gti oldugunu ve cok sokak arası sert kullanıma maruz kalmstı .
pert kaydı varmıs zaten aracn gıtmedık arkadaslar zaten orda yazan fıyattan baya bi aşağı düşmüştü
14 küsür bir rakama oraya gitti diye duydum
TechTurkey
GTİ-VTS Sorgulamaları'na Uğranmadan GTİ Alınmaz :D
Biraz Baktımda Memlekette Meğerse Hemen Hemen Hiç İç Açıcı 106 Kalmamış
way arkadaş pert araç 14 e gidiyo:D cillop gibi vts yi satamıoz o paranın altına:D
AT 797 ye bakmaya bile değmez o derece kötü.Pert kaydı 2 sefer..
elinde uygun değişensiz gti ı olan varsa değerlendirebilirim acil satılık paraya sıkışmış annesi evden kovmuş araba yüzünden falan
http://www.techturkey.com/forum/otom...-saxo-vts.html burda konusu mevcut hocam..
4 sene önce 34 at 797 iken plakası bizim mahallenın arabasıydı burdan ıstanbula gitti istanbulda bı kaç el değiştirdi..sonrada o tarafa geldi.düzgün bir araba değildi kesınlıkle alınacak bı araba değildi o zamanlar..oyun hamuru yanı..koltuklar sonradan yapma deri..kaça anlaştınız bilmiyorum ama gerisi size kalmış..
Citroën Saxo 1.6 VTS 2000 Model 14.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 61915041
Bu saxo hakkında bilgisi olan var mı acaba ? Bikaç gündür inceliyorum ancak arayıp görüşmedim. Fikri olan ?