Peugeot 106 GTI 1997 Model 14.400 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 62749
Bilgisi olanlardan bu araç hakkında acil bilgi alabilirmiyim .. sahibiyle anlaştık gibi şimdi araca bakmaya gelicez lüleburgazdan yola çıkıyoruz
Printable View
Peugeot 106 GTI 1997 Model 14.400 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 62749
Bilgisi olanlardan bu araç hakkında acil bilgi alabilirmiyim .. sahibiyle anlaştık gibi şimdi araca bakmaya gelicez lüleburgazdan yola çıkıyoruz
nerde bu GTI cılar acil bilgii :D
İstanbullu arkadaşlar :)
Peugeot / 106 / GTI / Servis Bakımlı, Temiz. sahibinden.com'da - 61305619
bu araç hakkında bilgi varmı acaba ?
bakan bir arkadaş vardı forumdan berbat bır araba oldugunu solemıstı sanki :S
evet Eser öyle söylemişlerdi. 195-197 sayfalar arasında var bu araç ile bilgiler ama daha detaylı bilgi alabiliriz belki bu geçen zamanda bakan başka birileri olmuştur diye yazmıştım ..
Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 63168651
Diri görünüyor.Bilen var mı ?
arkdslar gti degıl ama tanıyan goren bılgısı olan wardır die belkı bi sordiriyim dedım.
bi arkdsm bu aracı bakıyo ama ;
Peugeot 306 Griffe 1998 Model 10.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 60354916
sahibi foruma üye.. yanıklardan boyanmıştı takip ettiğim kadarı ile güzel araca benziyorAlıntı:
mstfcn28
Aynen hoşuma gitti sunroofu olmadığını biraz geç farkettim:)
Bende sunroof takıntısı var işte renk takıntısıda var işim zor ama bekleyip bulacağım inşallah.Almışken herşey istediğim gibi olsun istiyorum:) Sağolun.
sunroof lu alıcaksan valahi iyi dikkat et.. :) ben 106mın herşeyinden memnundum bir sunrooftan illallah etmiştim isyan etmiştim :D
Sunroofta ne gibi sıkıntı oluyor ?
Çözülecek bir sıkıntı değil mi?
Bu 2 sini istiyorum :)
acılmaz havaya kalkmaz su alır hava kesınlıkle alır sanroof ve fransız tam butunlesemedı bı turlu he olsun mu olsun farklı duruyo cok hos oluyo ama adam akıllı bı araba olursa olsun ellenmıs arabada zaten sıkıntıyı anlarsın
Aynen kardeşim hava sunroof iyi olsada alır sanırımda şu açma kapatma işleri çözülür gibi ne kadar dayanır siz daha iyi bilirsiniz.
Yada açarız hiç kapatmayız :D
kullanımına baglı bır ömür bıle dayanır
Citroën Saxo 1.6 VTS 2000 Model 14.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 61915041
Araç hakkında bilgi verebilecek varmı ..
sorgulandı buda biraz geriye doru tararsan bulabilirsin :)
Peugeot 106 GTI 1998 Model 18.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 62731479
Araç hakkında bilgisi olan var mı ?