User Tag List

Sayfa 234/743 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon
14117 sonuçtan 4.428 ile 4.446 arası

Konu: GTi - VTS Sorgulamaları

uerbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka ne zaman tekrar gti alıyoruz sana
    en 306 sından olucak kanka ama biraz zamana bıraktım,, işler yoğun para yapalım biraz

zıpzıp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uerbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en 306 sından olucak kanka ama biraz zamana bıraktım,, işler yoğun para yapalım biraz
    o zaman birazda beyaz olsun kanka
    JoYTeaM

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaman birazda beyaz olsun kanka
    inş. herşey kısmet gönülde beyaz var ama kıllısı hesabıda yapmam

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzatmanızın anlamı yok(alicanrs&ugur&ufuck) ben araç alırken titiz biriyim herkes gibi,, her konuda hem kozmetik olsun hemde kaporta duruşu olsun ama değişene önem vermem aracın günceli bnm için önemli bendeyken dc 106 için olanları da şöyle söyleyeyim

-alicanı ilk aradığımda iki parça boya var dedi son fiyatı telde konuştuk sadece, daha sonra uğurun dükkana gittik makineyle kontrol yaptık tavan hariç boyalıydı gayet normal dedim çünkü düzgün araç ben bi teklif yaptım ortayı bulduk anlaştık,,kaparo verildi,,aklımıza takıldı o gün akşamı alicandan telde şasi ve motor numarasını aldım pztesi sorgulattığımda araç pert kayıtlı çıktı alicanı aradım mümkün değil öyle araba almam dedi,,arada geçen başka muhabbetlerde vardı orası farklı fakat aracı üzerime alıcağım gün tekrar ruhsattan sorgulatalım dedi aradım sigortacımı kayıt yok verdiğim şasi noyu kontrol ettik bi harf farklı başka bir 106 kaydı çıkmıştı sorunu çözdük üzerimize aldık,,,alicana biraz sert çıkmış olabilirim bnm yerimde kim olsa pert kaydını duyduktan sonra aynı tavrı gösterir sorun çözüldü işimizi gördük..alican bana beni kötü duruma düşürdün gönlümü alıcaksın dedi bende nasıl dedim gidicez çorluya beraber rs i alıcaz dedi tamam dedim, gittik aldık

-beni rahatsız eden arada geçen sıkıntılı muhabbetler di bende araçtan soğudum 1 hafta bindim ilanı yaptığım ilk günde onur kardeşimiz geldi aldı sonuç 1000 tl zararım oldu mühim değil o arabayı satmasaydım kapının eşiğinde kafana çarpan mal gibi otoparkta gözüme vurucaktı bi kere soğudummu para gözüme gözükmüyor maalesef...

-gt 106 için de şunu söylim çok güzel araç pert kaydı yok motoru orj km de ve bi 106 için en önemlisi ön panel direkler kuleler bagaj havuzu orjdir alacak olan gönül rahatlığıyla biner..

tartışmaya gerek yok kimse bu tarz şeyler için gönül kırmasına da gerek yok
    kanka alan memnun satan memnun gerisi kimseyi ilgilendirmez ama ac okan panel değişik dedi üst yorumlarda sen değil diyorsun :S
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka alan memnun satan memnun gerisi kimseyi ilgilendirmez ama ac okan panel değişik dedi üst yorumlarda sen değil diyorsun :S
    şimdi alıcak olan adam bunları dikkate alsın kanka,, araçla ilgili konuşan kişiler bende dahil aracın geçmişinde kimse yanında değildi kulaktan dolma haberle yazmadım baktırdım bakan kişi orj dedi alan gene baktırsın onur benden almaya geldiğinde de herşeyi söyledim zaten onlar araştırıp gelmişlerdi..

edit: araca baktırdığım kişide galericidir kaportacı değil ama işin erbabı olduğuna inandığım birisi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ynlş post..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi alıcak olan adam bunları dikkate alsın kanka,, araçla ilgili konuşan kişiler bende dahil aracın geçmişinde kimse yanında değildi kulaktan dolma haberle yazmadım baktırdım bakan kişi orj dedi alan gene baktırsın onur benden almaya geldiğinde de herşeyi söyledim zaten onlar araştırıp gelmişlerdi..

edit: araca baktırdığım kişide galericidir kaportacı değil ama işin erbabı olduğuna inandığım birisi
    bana göre senin sözün senettir,burda konuşulanlar her araba için sadece ön bilgi burda ooo çok iyi araba dediler diye kimse gözü kapalı gidip almasın araba sana güzel gelen bana güzel gelmeye bilir senin için takıntı olmayan başkasına takıntı olabilir o yuzden herkez ön bilgisini alsın burdan sonra gıtsın baktırsın

bu arada senden gözüm kapalı araba alırım sende rahatsızsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana göre senin sözün senettir,burda konuşulanlar her araba için sadece ön bilgi burda ooo çok iyi araba dediler diye kimse gözü kapalı gidip almasın araba sana güzel gelen bana güzel gelmeye bilir senin için takıntı olmayan başkasına takıntı olabilir o yuzden herkez ön bilgisini alsın burdan sonra gıtsın baktırsın

allah razı olsun kanka bende ne varsa söylenir yalan yok sattığım arabaların hiçbirini kimseye de zorla satmadım kar da gütmedim çok şükür

ufuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzatmanızın anlamı yok(alicanrs&ugur&ufuck) ben araç alırken titiz biriyim herkes gibi,, her konuda hem kozmetik olsun hemde kaporta duruşu olsun ama değişene önem vermem aracın günceli bnm için önemli bendeyken dc 106 için olanları da şöyle söyleyeyim

-alicanı ilk aradığımda iki parça boya var dedi son fiyatı telde konuştuk sadece, daha sonra uğurun dükkana gittik makineyle kontrol yaptık tavan hariç boyalıydı gayet normal dedim çünkü düzgün araç ben bi teklif yaptım ortayı bulduk anlaştık,,kaparo verildi,,aklımıza takıldı o gün akşamı alicandan telde şasi ve motor numarasını aldım pztesi sorgulattığımda araç pert kayıtlı çıktı alicanı aradım mümkün değil öyle araba almam dedi,,arada geçen başka muhabbetlerde vardı orası farklı fakat aracı üzerime alıcağım gün tekrar ruhsattan sorgulatalım dedi aradım sigortacımı kayıt yok verdiğim şasi noyu kontrol ettik bi harf farklı başka bir 106 kaydı çıkmıştı sorunu çözdük üzerimize aldık,,,alicana biraz sert çıkmış olabilirim bnm yerimde kim olsa pert kaydını duyduktan sonra aynı tavrı gösterir sorun çözüldü işimizi gördük..alican bana beni kötü duruma düşürdün gönlümü alıcaksın dedi bende nasıl dedim gidicez çorluya beraber rs i alıcaz dedi tamam dedim, gittik aldık

-beni rahatsız eden arada geçen sıkıntılı muhabbetler di bende araçtan soğudum 1 hafta bindim ilanı yaptığım ilk günde onur kardeşimiz geldi aldı sonuç 1000 tl zararım oldu mühim değil o arabayı satmasaydım kapının eşiğinde kafana çarpan mal gibi otoparkta gözüme vurucaktı bi kere soğudummu para gözüme gözükmüyor maalesef...

-gt 106 için de şunu söylim çok güzel araç pert kaydı yok motoru orj km de ve bi 106 için en önemlisi ön panel direkler kuleler bagaj havuzu orjdir alacak olan gönül rahatlığıyla biner..

tartışmaya gerek yok kimse bu tarz şeyler için gönül kırmasına da gerek yok

arkadasım arabaya bısı dedım mı benım adımı nıe yazıosun adamı delı etme cızerım senı

ufuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şuan sıkıntı yok sıkıntımı atlattım bunu yazman ne alaka şimdi çözemedim ama bul 78 80 binde 14 e alıcam 2 tane rs'ide şu rs piyasasına göre uyguna verdim herkez biliyor rs den kar etmedim ben şuana kdr sattıklarımdan etsemde ondan etmedim senin bunu yazman saçma şuan sıkntı yok sen bul ben alırım
    sıkıntıyı atlattıgına sewındım, Allah 2 3 4 5 tane nasıp eder ıns kardesım

Pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkred Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rica ederim...Kısalıysa eğer sadece ayna mahruti değiştiyse vites dişlileri ayrı olarak oynanmadıysa...

2.vites 60 ta veya 3.vites 80de...

Devir ;

4000dd ya denk gelirse 16/63 OEM

4250dd ya denk gelirse 14/60

4500dd ya denk gelirse 13/59

5000dd ya denk gelirsede 13/61 oranlı kısa vardır Yanlış yazdığım varsada eğer bilen arkadaşlar düzeltirler zaten

verdigin sanziman oranlari hiz ve devir bilgileri tamamiyle yanlis arkadasim .. arabaya biner binmez farkli oranda bir ayna mahruti olup olmadigini anlayaman adam zaten hic niyetlenmesin o arabayi almaya .. Matematige gerek yok ama her halukarda bu oranlar da dogru degil ..
    Women are like Buddhist , They're worship ox.

AlpyGti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamlar ilandaki saxo hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim..

Citroën Saxo 1.6 VTS 2000 Model 16.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 30303524
    Bize Her Yer Trabzon

Pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Resimlerin hepsi Trabzon da cekilmis arac Trabzondaydi onu biliyorum. Bir zamanlar Izmirde bir MK2 vardi kimileri hatirlar 16'' Speedline jantli sonrasinda oradan da Rizeye gitti .. Sonrasi arabanin donum noktasi oldu zaten 2 sene ust uste memlekete gittigimde araba hep haftalardir sanayide yatiyordu randiman alamamislardi. Eger ki bu o araba ise almayi dusunuyorsun ki bana o gibi geliyor hic yaklasma bosver kasa olarak jantlarla filan hos duruyor olabilir ama arabanin dibine girip incelemis biri olarak icime sinmedigini soylemek istiyorum ..
    Women are like Buddhist , They're worship ox.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ön koltukları eski :S arkadan bir acayip duruyor
    arkayı bırak ön tamamen yamuk duruyor ustası kör olmuş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı som306 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkayı bırak ön tamamen yamuk duruyor ustası kör olmuş
    araba ne bakması gerektıgı gıbı bakıyor ne durması gerektıgı gıbı duruyor,kafa bir şekilde toplanır da arkası çok entresan nasıl toplanır bilmiyorum

aca-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar herkese merhaba .Cok yakın bi arkadaşım için 106 bakıyoruz. Aracın su anda ınternette ilanı yok. Plakası : 07 LU 190. Kiraz kırmızı CC Jantlı. Sarı Vti ile fotografları falan vardı hatırlıcaksınız. 18 000 tl fiyat yazıordu. Bu arac hakkında bilgi alabilirmiyim .

ondertopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gt 106 bizde ümitte doğru bilgileri vermiş zaten araca bakmak isteyen buyursun gelsin test etsin aracı
    EkN garage

A.öztürk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Resimlerin hepsi Trabzon da cekilmis arac Trabzondaydi onu biliyorum. Bir zamanlar Izmirde bir MK2 vardi kimileri hatirlar 16'' Speedline jantli sonrasinda oradan da Rizeye gitti .. Sonrasi arabanin donum noktasi oldu zaten 2 sene ust uste memlekete gittigimde araba hep haftalardir sanayide yatiyordu randiman alamamislardi. Eger ki bu o araba ise almayi dusunuyorsun ki bana o gibi geliyor hic yaklasma bosver kasa olarak jantlarla filan hos duruyor olabilir ama arabanin dibine girip incelemis biri olarak icime sinmedigini soylemek istiyorum ..

Sorgulanan Araç Kısa Bi Süre Trabzon'a Gezmeye Gelip Amasya'ya Döndü.Resimlerde Trabzon'a Geldiginde Cekilenlerden.Yanlız Bahsettigin Rize'deki Araçla Bu Aracın Uzaktan Yakından Alakası Yok.Dibine Girip İnceledim Dedigin Araç Bu Degil Yani...

vtecburac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

benden alırmısın kanka

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)