alınmayacak araba yoktur kardeş masraf edip uğraşabileceksen olur neden olmasın bütçene bakar bu işler 7 8 bin harcarım dersen bebek gibi olur iç dış kiraz yeni orjinal koltuk motor şanzuman yapıldığında olur olacağın fiyatta önemli tabi.. :)
Printable View
valla bu arabayı toplaması zor masrafı cok olur bilmiyorum sitede kaç kişi orjinal parca kullanıp servise gidiyor ama bole bi arac alıp toplamakla asla urasmam maliyeti fazla cıkacagı için
Benim Doğanım var fiyatı 9.500 sen kendi kafanda at tut 7.500tl 106 alınırmı :D
Arkadaşlar eli ayağı düzgün yorulmamıs bir Gtı arıyoruz :) Bursada eski cyt94 yeni FN106 plaka mavi GTI'ımızı sattık , kısmetse en dolusundan beyaz yada kırmızı rengini almak istiyoruz.. 98-2000 model arası boya cok önemli değil ağır kazası değişeni yürüründe hastalığı olmasın yeter..varsa bildiğiniz cok makbule gecer :)
http://www.techturkey.com/forum/foto...ml#post2475985
ya arkadaslar arabada kaza bela hıc bırsey yok ıste ne macera arıyorsunuz alsanıza tertemız kız gıbı gtı 3-5 fazlada vermıyceksın uygun fıyata vercez zaten arabayı...
alınmaz. baktık inceledik kendi fiyatı kadar masraf istiyor biz baktık hesapladık şöyle bakınca tamam bu araba olmuş diyebilmen için 7.000 tl masrafı var ama bu fiyatı verdikten sonra da hiç bir anlamı kalmıyor daha da ister oğlu ister heleki sanayide gitmediğin yer kalmayacak motorcuya boyacıya vs gideceksin kimisi uğraşacak iyi yapacak kimisi uğraşmayacak eksik yapacak sinirin bozulacak aylar sonra 14.500 e mâl edeceksin içine sinmeyecek pişmanlık başlayacak ama ben alırım zamanım var uğraşırım adam ederim sorun değil dersen sana kalmış bişey, yapılmayacak birşey değil ama mâl edeceğin fiyatlara çok güzel sağlam araçlar var hatta 1-2 bin daha koyup alabileceğin tırnağının üstünde 106lar var..