Citroën Saxo 1.6 VTS 2002 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 52955954
Bu arac hakkında bilgisi olan var mi? Bir de ederi nedir bu aracin??Bilgi verirseniz sevinirim.
Printable View
Citroën Saxo 1.6 VTS 2002 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 52955954
Bu arac hakkında bilgisi olan var mi? Bir de ederi nedir bu aracin??Bilgi verirseniz sevinirim.
aracım satılmıstır arkadaslar sıteden arkadaslar aldılar hayırlısı olsun defter kapandı artık :D
hayırlı olsun :)
hadı hayırlı olsun abı bakalım orjınal tertemız bı gti ısteyen ne zaman cıkıcak :D:D
Peugeot 106 GTI 1997 Model 16.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 55074504
Siyah Olan araç sitede uye Yasin kardeşimin aracı. Eksiksiz bi araç kendisi biraz titizdir. Değişen yok lokal boyada ufak bi yerinde var diye biliyorum bilgi alırım yinede.
Mavi olan araç müşterimin aracı kendisi orjinalci yaklasık 2-3 yıldır arac onda zorla ikna ederek parklar , far ve sislere zenon taktık. Yürürü gidişi diğer 206lardan biraz farklı yada orjinal jant var dıyemı bılmıyorm. Aracında değişen yoktur.
17.000 oLan araç gecen sene samimi arkadaşımdaydı belden aşşağa boya olması gerekli şuanki sahibini pek tanımıyorum
[QUOTE=106GTİ;2470217]Peugeot 106 GTI 1998 Model 17.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 55135796
kadir abi'nin araç giresuna satıldı sonra serhattaki LK'yı aldı zeytin gri , arac trabzon'dayken çok iyiydi giresunda ne durumda bılmıyorm resimler yanıltmasın yakından güzel araç
[QUOTE=Ö.öztüRk;2472890]bu aracın iyi olan bir tarafı kalmamış ne yazıkki istedikleri fiyata göre konuşuyorum çıta iptali yapılmış ön tampon macun dolu kesilmiş biçilmiş arka tampon desen ona keza öyle kaput fenalık bagaj ağzına kadar gereksiz şeylerle dolu heryer kablo vs insanlar biraz hayal dünyasında yaşıyorlar sanırım.
kardeşim sen de nerde yamalı bohça var ona hastasın anlamadım gitti. :) adamlardan para mı alıyosun nedir. Sene olmuş 2011 araçlar en az 10 yaşında bu saatten sonra logo iptali hiç yapılmamış, orjinal, min. boyalı araçlar para ediyor. deneme tahtası araçlar değil.
.............................................
yazdıklarınıza hak veriyorum ama zevkler tartışılmaz derler :)
şu ana kadar hiç böyle arabaların sahibi olmadığım için bu işler de toyum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...256017/detay/#
bu arada çok temizmiş fiyatı pahalı biraz da :)
Benden de saygılar abi :D
Bu arada Allah herkesin gönlüne göre versin :)