içi dışı tertemiz gayet düzgün bi 106
Printable View
Citroën Saxo 1.6 VTS 2002 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 69688213
bilgisi olan aranıyor aciliyeti var biraz arkadaşlar..
Valla öyle babayiğitler varki eğer dediğimin haricinde birşey çıkarsa gelen arkadaşlarla beni sektirebilirsiniz diyen bile var servis neki onun yanında :D
Kusura bakma sakın ,yorum değil neden almayacağımız hakkında detaylı bilgi verirsen daha mantıklı oluyor diğer türlü arabadan birşey anlaşılmıyor:icon_tup:
Bu arada sarı saxo isteyen varmı combolar ? resim koyayım pis bir yorum yapın araba hit olsun sonra telefonlarımızı veririz birbirimize arkadaş oluruz :) :D
mami abi arabayı bılıyo abı sorabılırsın onada buyuk kazası var heryerı macunlu
aracın eskı plakası olan resmını koyıyım tanırsın zaten abı
http://img37.imageshack.us/img37/117...9699020100.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Eyvallah sorgulama net olsun diye söyledim yoksa alacağımdan falan değil ;)
Valla yavuz kurunun yanında yaşda yanıyor yapacak birşey yok çekeceğimiz çile varmış :D
Citroën Saxo 1.6 VTS 1997 Model 13.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 55447771
Bunu tanıyormusunuz ? ?
beyler dün bi gti gördm hkk05 gibi bi plakası var bu araç orjinal sarımıdır. alıcağımdan deil sadece merak ediyorm kaza bela değişen hiç bişeye ihtiyacım yok :)
yaşar abi sen biliyosndr
Valla bilmiyorum Ne desem boş :)
Ben tek sarı biliyorum oda malumunuz :)
bi cc jantı taksalar varya kafadan 1 lira artar sarı vts :D
O zaman fiyatı 1.000 tl artar istiyorsan sıfır cc takar veririm lastikleride sıfır bize her yol uyar biz esnafız işi zora değil kolaya sokan kısımdayız :)
reis araçda boya var olmazmı ama şunu net söyleyim burda ustayım diyen adam arabanın üstündeki boyayı görse işi bırakır o kadar net söylüyorum,araba giresunda diye biraz uzak burda olsa 1 2 hafta içinde dostumun birine satardım ;)
Peugeot 106 XSI 1993 Model 8.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 54706353
Bu araç daha önce soruldu diye biliyorum fakat kesin bişey söyleyen çıkmadı heralde.
Var mıdır bu araca gidip bakan bilgisi olan?
Hem bu araç hemde xsiler hakkında genel bilgiye ihtiyacım var.
[QUOTE=yaşar;2935057]O zaman fiyatı 1.000 tl artar istiyorsan sıfır cc takar veririm lastikleride sıfır bize her yol uyar biz esnafız işi zora değil kolaya sokan kısımdayız :)
reis araçda boya var olmazmı ama şunu net söyleyim burda ustayım diyen adam arabanın üstündeki boyayı görse işi bırakır o kadar net söylüyorum,araba giresunda diye biraz uzak burda olsa 1 2 hafta içinde dostumun birine satardım ;)[/QUOTE
tamam abi kızma yaa :D
bende aynı şeyleri düşünüyorum.:) Fotolardan belli düzgün olduğu fakat temmuzdan beri satılmamış gidip bakan olmuştur diye sordum.
Araç alıcağım yakında nakit ayarlayana kadar bir bilgi edineyim dedim.
xsi ler nasıldır yakıtı yürürü kronik sorunu vs düzgün orjinalse bu araç alıp binilir mi?
daha önce gti ım oldu fakat xsi ler hakkında hiç bilgim yok.
temmuzdan önce de ilanı vardı aracın oldukça zor satılır xsi'lar piyasada fazla yok zaten, ama oldukça keyifli bir araç 106 GTI dan yaklaşık 50kg daha hafif, ancak hidrolik direksiyon olmaması dezavantajı ilanı olan mavi arac güzel bir araç ama dediğim gibi eski olmasından ötürü tercih edilmiyor.
peki ne kadar yakar parça sıkıntısı çekermiyim kronik sorunları olan araçlar mıdır?
Peugeot 306 GTI 2001 Model 18.500 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 69776602
boyasız arac dıye yazmıs :D
aracı arkadasım aldı kendısı kaportacı yesılden kırmızya boyadı turşu bi arac kazasıda var
ne elemanlar var yaa boyasız dıye koymus bıde dusunen arkadaslar olursa bılgısı olsun dıye paylastım :D
bu 306 neb içim kırmızı neresı boyasız bunun buda adam s...meye calişıyo bariz..
ayrıc bu 2005 model olsun ısterse bı boka derman degıl neye benzıo:)
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 69743345
Peugeot 106 GTI 1997 Model 14.150 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 56264417
arkadaşlar bu iki gti hakkında bilgisi olan var mıdır?
Peugeot 106 GTI 1999 Model 14.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 68461461
bilgisi olan ?? ayrıca bu aracın eski plakası 34 TE 2629 muydu ?
Peugeot 106 GTI 2001 Model 18.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 69847729
Araç hakkında bilgisi olan var mı ?
tuning türkiyenin ilk sayısında kapaktaki 106 değilmi bu aynı sayıda proshop un beyaz 106 sıda vardı bur 28 plaka o olabilirmi.?
http://nitrojen.org/data/media/211/106gti22fv4.jpg
Evet bende bu araba diye biliyordum.
Ama emin değilim o zamanlar 22,50 falan istiyorlardı o ilanda yanlış hatırlamıyorsam