O düşünceye girme bile :)
Printable View
aracı pek bilmem ama pekde iç açıcı görünmüyor sanki
geri sayfalara bakarsanız 100 defa sorgulandı bu araç 34 UY 8235 gerisi yalan :)
sonra ver eliniiiii 18 19 :)
Peugeot 306 GTI 1998 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 59224477,
bu araca hakkında bilgisi olan varmı arkadaslar bi arkadasıma alamyı düşünüyoruzda bilgilerinizi bekliyoruz...
Beylikdüzü taraflarında olan şeytan kırmızı HV plaka 106yı inceledim boncuk diye savunanlar gidip alsın kinder süpriz :D
bana düzgün ve temiz güzelbi 106 bulun arakdaşlar 15e kadar yolu var :)
Peugeot 106 GTI 1997 Model 14.999 TL Galeriden satılık ikinci el Sarı renk - 59885612
şu araç hakkında bilgi verirmisiniz..
yanlışlık vardır dicektim bende 106cı adam haşat araba mı alır diye:)
Peugeot 306 GTI 1998 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 49506228
gidin bakın pişman olmazsınız :)
bildiğimiz adamlar olduğu için çakallık peşine düşüp haşat araba alıp toplayıp çiçek diye satmazlar.
Yani 106cilara has bir ozellik degil bu :) sahsen benimde 3 gtim oldu sadece bir tanesi boyasizdi diger 2sine hasat diyebilirdik :)
Senin 306ya kartaldayken bakmaya gitmistim umarim satilmaz uzun sure binersin cok iyi arac:)
teşekkür ederim satmıyorum zaten sahibinden ilanı var bitek onu da kaldırmadım daha.
boya işleri illa ki var ön tamponuydu vs. ama benim gözümde motoru ve kazasızlığı öncelikliydi.. yürürünü de çok şükür bilenler görenler var elimizden geldiğince yaotık yapıyoruzda
satmıyorum abi zaten,
MegaSquiart beyin aldık-walbro benzin pompası aldık-ayarlı regülatör aldık filan parçaların gelmesini bekliyoruz işte:D:D
Ms 2 mi 3 mu aldiniz?
2 aldım..
3 biraz kasıyor, çünkü şuanda bile 1500tl'yi geçti wideband vs ile