Hayrı şu bak güzel kardeşim. Konuda yanlış anlaşılma olduğunu söyledim, fakat sen onu hala cümlenle hiç birşey anlatmamışım gibi çarpıtıyorsun. Ayrıca kimsenin arabasını ne bokladım, ne göklere çıkardım şakşakcılık bana göre değil ;)
Printable View
Tamam da size yönelik bir şey söylemedim ki ? İçini çekmesini sizin dediğiniz yüzünden söylemedim.. Gerçekten içinin fotoları yok arabanın hiç bir yerde.. Bu şakşakçılık değil, sözlerine dikkat et.. Sahibi buraya bilerek yazmıyor ben yazdığım için.. Cem bana söylüyor Doğuş cevap yazmışlar yazdığına, ben yazacaktım sahibi olarak ama girmeyim konuya, benim yerime yazar mısın diyor. Bu mu şakşakçılık ?
Ha bir de..
;););););););););););););););););););););););););) ;););)
Şirket şu göz kırpmaları bırakın ya :D
benim bildigim bu araç 12 bıraktıklari idi ama ön kaput ellenik logo iptali vardı ve boya istiyordu aynı araba ise tabiki araç kimin oldugu beni ilgilendirmez ben ne bildiysem onu syledim kimsenin malınıda mundar da etmem bildigimide kimseden esirgemem....zaten aracı sorgulattıklarında ilk sizin arabanızı bakmalarını syledim fiyat olarakta 11500 alırsanız ii dedim....
bu sorgulama ısının suyu cıkmıs arkadas..
watandas oturmus pc nın basına foto lardan yorum yapıyo,tawsıye edıyo yada etmıyo..
dıger bı watandas ıstanbulda yasıyo bılmem nerdekı (kayserı,sıwas,maras,urfa.antep,adana v.s.) arac ıcın zımba gıbı bılmem ne gıbı ben kefılım sıddetle tawsıye ederım ıste bılmem ne yada tam tersı yaramaz cıgerı bıtmıs falan neyse yorum yapıyo.. sorulan arac 106 bunu benden daha ıyı bılıyosunuz gunu gununu tutmuyo sıkanı war catlayanı war patlayanı war nerden bılıyosun senın bıldıgın donemden sonra bısey olmadıgını....
lutfen arkadaslar gıdıp gormeden bakıp ıncelemeden kımsenın malına ıyı yada kotu demeyın..
sunuda belırteyım konu ıle tamamen bagımsızım araba satmıyo yada almıyorum sadece konuyu takıp eden bırısı olarak olayın geldıgı boyutu anlatmaya calıstım.. saygılar:icon13:
eklersek: bırde burdakı abı ler kardesler tawsıyeler war onlara hıc gırmıyorum:)
çıktı tabi ya kankacılık ayağına 1kişinin lafına onlarca adam onay veriyor belki hiç görmedikleri arabalara :) kafadan kazalı araba gözümle gördüm değişen parçasını gelmiş burda şöyle boncuk gibi ok gibi şöyle güzel böyle temiz alacak adamda keriz zaten yiyen yiyor işte allahtan korkun kimse parayı ağaçtan toplamıyor yazık
şu cümleyi de kaç defa gördünüz bir geçmiş hafızayı sorgulayın..
"arkadaşımın arabası sorunsuzdur tavsiye ederim"
zaten hangi arkadaş arkadaşının arabasını tavsiye etmez ki, araba güzelce satılacak, o parayla gece alemlere akılacak..
yerinde görmekte fayda var. ancak mazisi çok karanlık araçları bunun içine katmıyorum.
Ben 106 Ararken Ist de 1o tane Gti'a baktım Telefonda yada sorduqum şahıslar öLe Araba Şöle araba Dediler ama Ciddi Anlamda Görmeden karar wermemek Lazım.Herkesın Araç temizliğinden Anlayış Açısı farkLı oLabiLir.SaygıLar.
babamın çok güzel bir lafı var zaman zaman kaptırırdım bende kendimi arabalarıma hep söylerdi "köpeği olma şu teneke parçasının" ozaman biraz cahildim anlamıyordum şimdi çok daha iyi anlıyorum. nedir yani alt tarafı arabadır ya bu kadar kulu kölesi olmayın ya hayatta daha muhim şeyler var bende sahip oldum bu araca gram boyasız hatasızdı parçaladım koydum kenara öldüreyimmi kendimi emsalsiz boncuk arabam vardı ne yapacam ben şimdi hayatımımı karartayım :)
bu duygu seli ile artık araba filan sorgulanmaz.. :)