"Sinan 2000 model dogan 1.6 ie boyasız 40.000 de ederi nedir satılacağı rakam ? "
12- 12500 rahat eder abi :D:D Nerden hatırlattı şimdi içim yanıyor :(
Printable View
"Sinan 2000 model dogan 1.6 ie boyasız 40.000 de ederi nedir satılacağı rakam ? "
12- 12500 rahat eder abi :D:D Nerden hatırlattı şimdi içim yanıyor :(
abi yapma etme ben sefaköylü değilim geçen mami abide aynı şeyi söledi sizin semt dedi :) benim asıl semtim silivrikapı şimdi bahçeşehirde oturuyorum :) sefaköyde dukkanım vardı sadece.
öz olarak abim yok ama manevi bir abim var oda Engin piç engin,boru Engin diye bilinir :D "eskiler tanır yeniler örnek alır" ahauhauhaua
yaşar abi öyle bi doğan varsa sinan abinin yazdıgı gibi konusalm :D
İnşallah burak fatih lerin yıkamaya gelirsin çay demleriz :)
Sen halen laguna için fiyat vermedin :D
Doğru valla unuttum harun sitede 106 satarken görmüştük herşeyi unutuyorum :( Gidersem mutlaka haber veririm eser ;)
abi lagunamız şuan satılık deil :D ama binmek istersen sahil turu attırabilriz.
doğan varsa görüşek
98 106 gti en boşu değişensiz kaça alınır
sadece değişensizliğe göre yorumluyamazsın kı rakamı şu anda kazasız 106 nın ölüsü 14 15 lira
Gençler bişey sorcam VTS mk1 de sabah çalıştırdığımda 5 dk falan su hararet ikazı yanık kalıp fan çalıştı suyu yağı herşeyi tam araç ısınınca herşey normale döndü neden olabilir biraz yağmurda gezdik nem falanmı aldı müşir yada herneyse pek bilgim yokta..
aynısı bende oluyordu 10 saat boyunca yatmış araca marş basıyordum fan açıyordu müşürü değiştirdim sorun çözüldü.
benım gözümde arabanın düzgünlüğü kazasızlığı önemli ekstralar bunlardan sonra gelır ekstralar bındıkce 15 e eklenır
Bursa plaka bu GTI'ı bilen varmı?? Bir arkadaşım anlaşmak üzere
Peugeot 106 GTI 2000 Model 14.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 69267887
bu sarı 106 bzim beykozdaydı en son kaza yaptı diye duydum beykozdayken....ama yanlış biliyor olabilirimde bilenler yazar zaten..
bilenler daha saglıklı cvp verirler.*
hayırlı uğurlu olsun mustafacan güle güle bin :)
Allah kazadan beladan korusun hayırlı olsun :)