işte bu bitirdi takas makas yok :)
Printable View
İlk zamanlar bendede öyle olmustu alışırsın :D :D
Getiricekmisin eskişehire kalıcakmı giresunda ?
Araç hakkında bilgisi olan var mı aracı kısmetse alıcagız
Peugeot / 106 / GTI / ACİL.. STOCK GTİ.. ORJ. FULL+FULL sahibinden.com'da - 72228876
Kardesim öncelikle tekrardan hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin gule güle bin çok güzel orjinal bir 106 aldın unutma Türkiye'de sayılı 106 lardan birinin sahibisin ( artık konuşabilirim kendi aracım hakkında yorum yapabilirim bendeyken ters olurdu ) ama dediğim gibi kıymetini bil kardesim Hint kumaşı o :D sende babanda on numara insanlarsiniz hele babana bittim biliyorsun :D arkadaslar Mustafa'nın süper bir babası var Mustafa'ya tt'yi hediye aldı :icon_tup: ve servise gidip gelirken falan gazladik kendi kendimize rol yaptık :D babasida bizi destekledi ve hatta conta chip muhabbeti yaptık babası onlar sonra olum acele etme dedi yarildim ya :D babaya bak Allah herkese nasip etsin Mustafa cim babanın kıymetini bil kardesim herzaman gorusucez merak etme Selim Abin arkanda :icon_tup: saygılar kardesim...
TT 106 çok güzel bir araba hayırlı ugurlu olsun basın agrımadan binersin ayrıca arabanı olduki satman gerekdi, burada herkes referans olur arabana (eskisi gibi olduğu takdirde)
Mustafa kardeşim işin bitti artık başka bir araba alana kadar arayıp sormazsın dimi ? :)
Şaka bir yana ALLAH güle güle binmeyi nasip etsin,giresundan ismini vermeyeceğim bazı arkadaşlar aracı görmüşler abi burda çok güzel bir araba var bal köpüğü görsen bitersin diyorlar :D :D
Teşekkürler Sinan abi aynen sora soruştura bulduk gönlümüze göre:)Eyvallah.
Teşekkürler inş bebek gibi bakacam.
hahahahha kimmiş onlarr bizim makine desydin:) dün yıkattım benzin bitene kadar piyasa yapayım dedim :)Benzini bitirdim üstünü kapattım yatıyor şimdi:D
Yaşar abim sanada yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim.
Rica ederim kardeşim dediğim gibi değilmi aksi bir durum yaşadınmı ne arabada nede selim de? yaşayamazsın olmaz olamaz piyasadaki adamlarla karıştırmamak lazım selim başkan ı :) :D
Ve sattıgı arabayı :)
Tam reklam kokan haraket yemin ediyorum :D
Yok abim 2side sıkıntısız 2 side boncuk gibi :D
Allah razı olsun.
hayırlı ugurlu olsn yeni araç :)
Eser senin abin varmı murat isminde ? Ben yok diye biliyorum ama sizin sefaköyde kırık bir murat var tanırsın değilmi turbo hondası vardı gri ? :)
Bende senden gelecek haberi bekliyorum :) :D
Sinan 2000 model dogan 1.6 ie boyasız 40.000 de ederi nedir satılacağı rakam ?
Görüşemez olduk yemin ederim özlettin sohbetini burak :)
mevzu belli semt ikitelli :D
Sen nerde oturuyorsun kardeşim ?
Deran var diye biliyorum siteyi biz kurmuştuk hazin son oldu,böyle daha iyi dertsiz başım agrısız dişim hesabı, :) güzeldi arkadaşlık ortamı hatırlattın bize :)
Sağoalsın avatar için arabayı satıyormusun ? :D
abi ortamınızı bilmiyormda garipdi :) o bulsmaya gelmeyen bizden değildir bu ziyarete gitmeyen ondan değil yani araba sitesinden ziyade başka bişey gibiydi
:D