memet abının eskı araba degılmı apo abi çengelköy:)
Printable View
yok biz çengelköylüyüz..;)
aynen burak memetin arabaydı ...
aynen crmde yapıldı ..konilerine kadar bütün parçalar sıfır alındı takıldı...komple boyattım onu tavan hariç v.s...ama darbe v.s yoktu tamamen keyfekeder...
pardon apo abi ben karıştırmışım çünkü arabayı almaya uzak bir yere gitmişlerdi :)
bu arada jy 7103 ün resimleri koyabilen olursa iyi olur :p
gti-selim geldi ben çıkıyım:D
bende boyadan çıktıktan hemen sonraki resimleri varda işyerimdeki pc de...tertemiz logosundan app sine kadar sıfır...
imkanınız olunca atabilirseniz sevinirim :p
yanındakide llc sanırım yusufun arabasıydı...
evet llc ama kesin olarak bilmiyorum kimin olduğunu ama siz öyle diyorsanız öyledir
yeni gti lar var belki ilgisini çeken olur güzel duruyorlar:)
Peugeot 106 GTI 1998 Model 16.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 73014510
Peugeot 106 GTI 1996 Model 18.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 73032994
Peugeot / 106 / GTI / 2001 full 106 GTI sahibinden.com'da - 73047430 ( istanbuldan giden 34 zr 3323 diye hatırlıyorum )
bu araç hakkında bilgisi olan varmı?
http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater
Peugeot 206 2.0 GTI 1999 Model 15.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 52306521
Arkadaşlar bilen var mı. Bi kardeşimize alıcaz aciliyeti var.. ?
Sunroof camım uçtu yazmış.
Maili mi bir kontrol edeyim. Bu 206 şuan bu halde değil.. Fotolara aşık olup bendeki başka bir araç ile takaslayacaktık ama begenmedim. Sunroof cam ı yok , üstünü fiber ile kapatmışlar..
Yok onu nerden çıkardın aman diyim :D
Hani dikkat ettinizmi diye belirttim sonuçta uçmuş :)
açık şekilde hız yapılınca uçtuğunu duymuştum..
206ların sunroofu cok problem hem çalınıyor hem uçuyor bir çok şey duydum onunla ilgili :/
eksik olmayın beyler değerli yorumlarınız için
Bu arada aracı almak istiyorsanız :) sunroof camı elimde mevcut :D
sunroof camı uçmuş araç nasıl sanrufsuz olabilir kaanım :D
29 Temmuz 2011 de görüşmüşüm , sahibinden mesajlarıma göre de fotolarını bulmaya calısıyorum mailimden arkadaş oldukca ilgiliydi hatta o zaman diliminde yeni çocugu olacaktı Kandil zamanına denk gelmişti..
Kısacası kardeşim 16" tft tarzı bir jant vardı leylek duruyordu , sunroof cam ı yoktu , birde birkaç görsel eksikliği gözüme çarpmıştı geçmiş zaman yalan söylemiş olmayayım. Yoksa fotolardaki gibi olsa , burada vakit kaybetmene gerek yok :) :)
ızmırde servıse gıtmıstır 106 ıcın sunrofu ucmus bı 206 geldı otobanda ucurmus :)fıyatı tam hatırlamıyom ama baya uçuk fiyattı :)
Arkadaşlar elimde saxo VTS 2 var 2000 model hasarlı.
Araç bizdeyken nokta boyası yoktu hala yok.
Araçta moretto farlar.
MK2 jantlar.
Kısa sanjuman felan var.
Toplanmaya kalksa 2 yada 3 parça boyalı şekilde toplanır araç değişen olmadan bilginiz olsun araç laciverttir kazası ön alttandır tramer kayıdı felan yoktur kapalı garajda duruyor .