bekliyorum hayırlı haberlerini boyası ıvırı zıvırı hiç dert değil.
Printable View
bekliyorum hayırlı haberlerini boyası ıvırı zıvırı hiç dert değil.
o abla ıstanbulda gezıyoda kapı cıtasının tekı dusmus vazıyette satmıyo konustuk o ablayla ama hala bı acıklama duyamadım su ac ıle ılgılı yuh kelımesı neyın nesıdır cozemedım arkadaslar eskı aracım yuh denılmesının sebebı ne acaba ?????
Aynı sorunun cevabını bekliyorum.
Merak edilecek birsey yok, cok alisilagelmis bir cevap olucak ama mesaj yerini buldu .. Direkt sahisa gonderme yok , iciniz rahat olsun ..
sen şimdi aklın sıra böle cool bir post yollayarak alan alacağını aldı demeye çalışıyosunda gereksiz olmuş..
adama araba soruyorum yaptığı yoruma yuh diye karşılık veriyosun benim sorumamı.?
adamın yorumunamı tavsiye ettiği aracamı ortaya bişey atıyosun ne olduğu belli değil.?
bi laf var tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok.
serdar ala aldı bız elımız bos kalmıyalım stersen bı acıklama yapta benım eskı aracımın neyı var yada bıseyı yokda neden ole soledını bılelım yüzüm her zaman ak ve rahat satıyorumda aracımı ben o yuzden sıkıntı bole benım aracımın plakası uzerınden gonderme yapman acıklama yaparsan hepımı rahat edıcez
98 kiraz kırmızı var isterseniz ilanı yok araba en boş olanı bel altı boyalı
Arkadas cool mool birseyler demis koca adamlariz kimseye birsey ispatlamaya gereksinimiz yok sen rahat ol yavuz gardas. Okanla bi seneden fazla suredir muhabbetim var yok yere ortaya ciban sokusturmam .. Arabanin km si vs carti curtu orjonal olmadigindan sasirdim duymustum cok onceden o . Siz kotu olarak bildiginiz arabalar hakkinda nasil gerekli uorum yapiosaniz bende saskinligimi dile getirdim. Alan aldi falan filan lise caginda degiliz ..
Soruluyorda resat hic boy gostermiyor haha ender kankam gibi polisle roll yapacaksin haha :) unutamam o geceyi ..
Sanziman chip duruyor timing yok filtre ayni mekanikte olan biteni ben degistirmistim zaten eleman kapak acip subablari fincanlarida degistirmis tekrar angel takmislar tekrar ha birde indiglow kadran duruyo ben dimdizlak verdim araci bende dedim 11 e alayim dige :) 13 e yeni birisine satilmis ilk tecrubeden sonra oluculeri bende cok iyi anlar oldum :) izmirdeki CUK siyah plakali o komik rakamlara alinabilir ksnka
ya beyler kasmayın cok fazla burdan bende baktım 2-3 araba ama direk yerinde kendi gözumle gördum sonra bitanesinide aldım gayette memnunum :D