diğer sarı dediğin araba biizm 306'yla kaza yapan araba abi ordu'da şuan araç Eski plakası 61 NC 010
Printable View
gri gti'a quik'lere benzerliğinden dolayı üvey evlat muamelesi yapılsa da bu araba çok temiz duruyor, 13'e bırakırsa bu para hakkıdır bence. üzerindeki ekstralar bile 2000 tl'den fazla tutar. evladiyelik alınıp, ilerde renk değişimi ile 10 numara olur. Kaza boya durumu hakkında bilgi veren olursa, ben de memnun olurum.
eleman facebook'a video atmış, cooper s tokatlıyo. cooperdaki hüllecilik yapmıyosa, gti gayet iyi yürüyo.. :)
Peugeot 106 GTI 1997 Model 19.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 47046654
Bu geçmişi temiz olmayan gti değil mi abiler, kardeşler ?
Acil bilgi lazımmmm :(
Ya yok çok anlatılan bi araba(2 kere motor yapılan, şanzıman kıran, kazalı satılan) vardı satıcının yalan söylediği falan tam emin olamadım, o bahsedilen sayfayı da bulamadım, ben ilgilenmiyorum zaten, arkadaşım bakıyor ondan emin olmadan yazmayayım dedim. Ama sanırım buydu, bilenler yazar az sonra umarım, insanları zan altında bırakmamak için araştırmadan yazmayayım dedim. :icon_tup:
Temiz, sağlıklı, bakımlı, giderli 306gti-6 arayanlar benimle irtibata geçebilir arkadaşlar.
Araç hakkında pm ile bilgi veririm düşünenlere.
Aracın plakası da 39 SS 068 sorgulayabilirsiniz.
Satma nedenimi merak edenler olabilir söyliyim hemen onu da, kanatlıya geçmek inşallah.
yapma be alican yapma dur seni ayırım:):)
Pm attım abi.
Peugeot 106 GTI 1997 Model 16.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 57854571
arkadaşlar bu araç geçen sene adanadan ilanı verelien ve uzun bir süre ilanda kalan araç değilmi? bana o geldide birde araçla ilgili bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse makbule geçer