pm attım....
Printable View
Bir ara compo jantlarla satılık olan arabaydı sanırım
Yok o compo jantlı 99. Bi de tampon bantları siyah.
ilanda bi kaç detay komigime gitti paylaşmak istedim merak ettm bilen varmı diye :)
Arac bizim mahallenin araci yillardir.plakasi 06 vrc 90,km kesinlikle orjinal.degisenini boyasini bilmiyorum ama en son duyduguma gore boya konusunda arkadasin yazdigi dogru.bi kac ufak dokunusla kendine gelir.bu sitede o isi hakkiyla yapan arkadaslar var alip kar edip satabilirler
Haklisin kardes :) ama soyle bisey de var.bu arabalar ilk ciktiklarinda benimki biraz farkli diyenler logoiptali cita boyama yazilari sokme vb uygulamalara gittiler.angel far,top ayna vs iyi patlamisti.simdide herkesin arabasi boyle olunca insanlar yine farklilik yapmak istedi orjinal goruntuye donduler.bu arabada ilk dalganin urunu.bende orjinal goruntu tarftariyim benimde hosuma gitmiyor ama araba temiz.kimsenin malini ovmuyorum arkadasim tanidigim falanda deil merak etmeyin.ama bakmami isteyen varsa bakarim bilgi veririm
benm burdan gördügüm yada tahmin ettigim kadarıyla dıştan komple boyalı gibime geldi cünki citalar ve aynalar komple boyanmış. hiçbişeyi sökmedn komple boyamışlar gibi. rakam banada biraz yüksek geldi
Peugeot 206 2.0 GTI 2000 Model 13.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 54879864
arkadaslar bılgısı olan varmıdır arac hakkında ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8918749/detay/
bu arac bizim burdaydı kayserideydi motor için+ olarak baya sanayide yattı . eski sahibi yakın bi tanıdıktı . kaza durumunu tam olarak bilmiyorum
Peugeot 306 GTI 1997 Model 14.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 58918749
Dikkatinize ..
Sahibinden Linki 106
Arac ankaradan alindi 1.5 sene once 13500 e trabzona gitti kaportaci bi eleman aldi aldiginda 150000 160000 km gibi bir rakam soz konusuydu ki zaten trabzona kadar beyaz dumanla geldi araba sonradan sol kapiya bir kadin carpti kapi degisti hazir degisecekken dediler boyayalim komple boyandi . saygilar