bu arada harunun 106ya neden bakmıyorsun mesut gayet uygun bi fiyatıda var bütçen ne kadar bilmiyorum ama?
Printable View
bu arada harunun 106ya neden bakmıyorsun mesut gayet uygun bi fiyatıda var bütçen ne kadar bilmiyorum ama?
12 13 14 lere cok fazla secenek yok zaten arkadaslar ne kadar az masraf acanı bulursanız onu dırek alın o paralara en ıyısıne 3 lıra harcarsınız 16 ya gelır zaten sıze
arkadaslar okanın eskı aracı gza sıyah 106 satılıktır, fıyat 17.000
20ye mi alalım 106yı ne yapalım kıçı kırık arabaya :o
baktıgın o gri 306 gti ise o arabanın toplanması ıcın rahat 3 mılyar harcarsın.o kapı kapanmıyor gıbı dısarda kalmıs sankı ön tampon zaten boyanacak ıllakı boyanacak yerleri var baskı balatasını lastıklerını mutlaka sen degıseceksın ne kadar bakımlıdır dıyorsada bunlar her arac alımında yasanan seyler bence biraz daha bekle guzel bı para bırıktır veya daha baska araclar bak derım bu aracı ancak 9-10 mılyara alcaksınkı masraf yapıp bınebılesın.Zaten km si ucmus gıtmıs 169 bin :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5188314/detay/
bu aractan bahseddıyorum bence ceset leş bişe
kardesım haklısın gıttık gorduk zaten cenazesı kalkıcak bı araba 5 dese gene satamaz komple bitmiş arac
ya bızım amacımız ayagımızı yerden kessın yılbasına kadar kullanıcagımız bı arac arıyoruz ama bakalım artık bu gıdısle beklıcez gıbı gözükuyo :( iyi arac iyi para edıyo suan