Yazmiyim diyorum zorla yazdiriyosunuz kendi altinizdaki 106 yi muzelik
Zannedip baskalarinin 106 sina gulmeyin cunku sizinkide ondan asssagi olmayabilir
Printable View
Yazmiyim diyorum zorla yazdiriyosunuz kendi altinizdaki 106 yi muzelik
Zannedip baskalarinin 106 sina gulmeyin cunku sizinkide ondan asssagi olmayabilir
abi şimdi bu yazdıkların hangı arac ıcındı acaba ?
benim arkadaşımındı bu araç plakası 35 af 5100 dü üzerindeki yüklemeleride o yaptırmıştı yanlış hatırlamıyorsam crm yapmıştı draglarda baya boy gösterdi dereceleri vardı o sattıktan sonra 1 kere sağlam bir kazası olduğunu duydum pert olacak şekilde dahasonra 2-3 el değiştirdi onlardada ufak çaplı kazaları var diye duymuştum
mamı abıcım tr dekı harbı tek 106 cısın ;);) :):):)
mami_makinen
Abi Maşallah sen nesin ya :) Bayramdan sonra başka bir araç için İstanbul'a geleceğim.. Dükkanına gelip tanışmak çayını içmek istiyorum.
Mami abi benim kuzenimin 97 S 16 sı vardı 34 V 9314 abi o arabanın akibeti nedir biliomusun :D
kavga çıkar aga:D
duyuyorduk bu kapı olayını ama sarı bebek değişensiz kazasız turunun son ornegi vb. laflar sölenince herhalde yanlıs duyduk veya birisi çekemeyip söluyor diye dusunuyordum.. demekki dogruymus soncta kaç yıllık arabalar illaki kaza bela olur ama milleti kandırmak yanlıs bos yere..noldu soncta full orjinal deniyordu falanlı filanlı çıktı..
umarım artık kimse yalandan falan filan yapmaz..H' a allah baska kaza bela vermesin inşallah..
mami_makinen valla helal olsun abi sitede biliyom diye geçinen araçlarını ezenleri çatır çatır susturdu ögrendik kimin arabası neolduğunu biz hiç değişensiz 106mızı kapalı garajda fln saklayalım bari :) piyasada araba kalmadı kazasız bebek bilinenlerin bile neleri varmış