Bahsedilen kisiler almaz,bugune kadar aldiklari sattiklari her araba cicek gibiydi
Printable View
bildiğimiz adamlar olduğu için çakallık peşine düşüp haşat araba alıp toplayıp çiçek diye satmazlar.
Yani 106cilara has bir ozellik degil bu :) sahsen benimde 3 gtim oldu sadece bir tanesi boyasizdi diger 2sine hasat diyebilirdik :)
Senin 306ya kartaldayken bakmaya gitmistim umarim satilmaz uzun sure binersin cok iyi arac:)
teşekkür ederim satmıyorum zaten sahibinden ilanı var bitek onu da kaldırmadım daha.
boya işleri illa ki var ön tamponuydu vs. ama benim gözümde motoru ve kazasızlığı öncelikliydi.. yürürünü de çok şükür bilenler görenler var elimizden geldiğince yaotık yapıyoruzda
satmıyorum abi zaten,
MegaSquiart beyin aldık-walbro benzin pompası aldık-ayarlı regülatör aldık filan parçaların gelmesini bekliyoruz işte:D:D
Ms 2 mi 3 mu aldiniz?
2 aldım..
3 biraz kasıyor, çünkü şuanda bile 1500tl'yi geçti wideband vs ile
Yilmaz ustanin eski arabasi
Peugeot 106 GTI 1998 Model 13.400 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 58951360
araç hakkında bilgisi olan var mı??
Peugeot 106 GTI 1999 Model 13.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 59909696
ilandaki araç eski arabam km saati bozulmuştu 170bin civarında 118 binde olan yeni saat alıp takmıştım. komple boyalı, ön panel orjinal, derli toplu halde verdim bomboş bir araba yürürü güzeldi, sattıktan sonra 3 el değiştirdi.
Peugeot 106 GTI 2000 Model 17.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 59863697
bu ilandaki arabayı her sabah görüyorum sahibi sohbet için gelmişti yanıma inceleme fırsatım oldu, bagaj kapağı dahil heryeri ezik göcük içinde komple kaporta boya ister. motor durumu bakım istiyor.