Peugeot 106 GTI 1997 Model 13.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 60142914
araç değilde koltukları düzgün duruyo orjinalin üstünde oynanılmış sanırım yada başka koltuk mu ki
Printable View
Peugeot 106 GTI 1997 Model 13.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 60142914
araç değilde koltukları düzgün duruyo orjinalin üstünde oynanılmış sanırım yada başka koltuk mu ki
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 50958878
bu arac hakkında bilgi varmı arkadaslar özellikle yavuz abi :)belki sen bilrsin tanırsın bi kardeşimize bakıyoruzda?
12-14 arası bomboş temiz 106 var mı ?
hg plaka kırmızı gti kimindi? bugun e5de denk geldim uzakdan iyi duruyordu :D
bende bizden birisi sanmıstım. arkasında sarı wos vardı demek yanlmısım mami abi fena bi yorumda bulunmus kaza limiti dolms diyerek :D
sana ne olduda gocundun şimdi.? Neden adamın yazdığı yoruma cevap vermedin cesaretmi edemedin.? :) Vitrine koyup 5 kişinin poh pohlamasıyla araba düzgün olmuyor, bildiğim herşeyi söylüyorum söylerimde çok şükür çekincemde yok, canı sıkılan varsa duşa girsin rahatlar.
ben hiç kimseye gocunmadım... ben adamın yazdıgınıda görmedim sen alıntı yapınca gördüm... allahımıza sükür allahtan başka kimseden korkumuz yok ceserat edemicek bişey varmı ? öcü falan mı var karşımızda bizim bilmedigimiz... biz hiçbir arabayı vitrine koyup poh pohlatmadım X insanlar gibi..
benim yazdıgım şeyi siz neden üstünüze aldınız ben onu anlamadım
güzel kardeşim benden alıntı yaparak yazmışsın, hiç üstüme alınacak bir durum yok, gereksiz heyecan yapmışsın :)
senin derdin ne benim ilk postumda senden alıntı var mı sen bana yazdın diye ben sana yazdım ... sen bak heycan yapma
güzel kardeşim saygı sınırını aşma yerini bil, efendi ol
ben size bugüne kadar saygıda kusur etmedim sizden alıntı yapıp bir kelime yazmadım. hatta bir problem varsa anlamak için özel mesaj gönderdim orda olayı çözdügümüzü düşündüm ama siz buraya yazıp uzatmışsınız...
hee bu arada mami abi muhabeti için cesaret edemedin mi falan yazmışsın :) öyle bir problem yok eger olursa zaten arayıp abimle konuşur abilerimide iyi tanır ;) onlar pek fazla buraya takılıp boş muhabet yapmaz saygılar iyi günler
beyler uzatmasak 1 tonluk demir yıgını için yakışmıyor bu muhabbetler....
Merhaba
Konuyu uzaktan takip ettim ama alıngan arkadaşlar için bende bir kaç kelime yazmak istiyorum.Hg nin sahibi benim.(UMUT ÖZCAN Dogum tarihi 1980) kimseye aracı kazasız boyasız fabrikadan çıktıgı şekildedir diye satmaya çalışmıyoruz araçta ortada fiyatıda ortada isteyen alır isteyen almaz kimse kimseye mal kösmenin derdindede degil bu yüzden herkez kendi önünden yesin sorun olmaz saygılarımla.
Hg o paraları fazlasnla eder piyasadakilere bakarsak çok güzeldi bence değişeni açıkça söyleniyordu ve sıfır motor wardi ayrıca icinde yok ses yoktu bu kadar uzamasının nedenini anlamıyorum
Pohpohlama derken?bugune kadar HG icin tek soledigim bisey var it gibi yuruyor ve Umut&Harun kardesler kotu araba almaz!
Polemik olmasin diye isim ve plaka(lar) vermiyorum ben burda cok gordum on cama kadar girmis arabalar icin cok temiz cok derli toplu kaza degil rotus dahi yok denilen arabalar ve sahislar biliyorum o yuzden bos konusmanin mantigi yok gecenlerde mami abinin de dedigi gibi bu konuda araba arastirmanin mantigi yok begendiysen arabayi gider bakarsin baktirirsin cebine mntigina uyuyosa alirsin
Ne gti lar var kiz gibi bebekler gibi diye anlandirilan vitrine cikinca 20 kusurlu rakamlar istenen,onlara gore biz HG ye hakkini istedik fazlasini degil