99 modelde de orjinalden kapı çıtaları yok
Printable View
98 in 6 cı ayına kadar çıkan 106 gti lerde çıta var 6. aydan sonra çıkanlarda çıta yok .
Peugeot 106 GTI 1998 Model 16.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
bu nasldır acaba dıştan güzel duruyor ama
Hoşgeldin :beuj:
Araba sokagımın başında duruyor anahtarcı oktay sahibi,daha yeni aldı aracı trabzondan serhat dan aldı.
Arabanın durumu hakkında bilgi veririm lakin üye bölümüne kendini tanıtman lazım :D nabarsın kural böyle :)
Bu arada elektirikli aynalarda kapanıyor sonuna kadar bastırıyorsunuz yavuz un dedği gibi çıt diyor kitleniyor ;)
Yarın ilanlarda görürüz aynalar elektirikli sonuna kadar bastırıldıgında kapanıyor diye :D :D
Trabzondaki araba olması yüksek ihtimal. Yani bence o.
Eski ilanı:
Peugeot 106 GTI 1998 Model 16.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
Şu trabzondaki araba olması yüksek ihtimal
16 fy 710
mavi vts
yada
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0524903/detay/
bilen varmı arkadaşlar?
Trabzondaki araca bakmıştım gerçekten çok temizdi son halini merak ediyorum :)
Peugeot 106 GTI 1998 Model 13.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
araç hakkında bilgisi olan var mı ?
Hoşgeldin
Araba sokagımın başında duruyor anahtarcı oktay sahibi,daha yeni aldı aracı trabzondan serhat dan aldı.
Arabanın durumu hakkında bilgi veririm lakin üye bölümüne kendini tanıtman lazım nabarsın kural böyle
tanıttım yaşar kardeş.bekliyorum bilgileri :)
106 gtı aynaları elektrikli olanlar kapanmaz manuel olanlar kapanıyor :)
Arkadaşlar bu araca karşı tarafın sözüne güvenilip gidildi. Araba Pertten beter ben size böyle söyleyim . Arabayı toplamaya calısmıslar toplayamamıslarda cok büyük kazası var .
Not : Herkesi kendiniz gibi sanmayın sakın arkadaşlar biz o kadar güvenip gittik dediginden bin türlü şeyi cıktı . Allah ıslah etsin .
Araba güzel araba sana ne kadara bıraktı bilmiyorum lakin bir kaç tane tech üyesine 16 ya bırakmış direksiyonda biraz sertlik var onun haricinde gideri yürür iyi aracın ;)
Bahsettigin araç kaportadan ibaret motoru sıkıntılı değil şimdi sen öyle bir soru soruyorsunki takılmadan edemedim,arabanın kaza yapmadıgı yeri kalmamış resimlerde bariz net belli arabanın yanına gittiginde çalınan parçalarıda olmuş olacak bunların içinde aırbagde olabilir,şimdi bu aracı burda sana al diyecek kaç kişi olabilir?
Motor sıkıntı değil isterse kol çıkarsın crm suat usta ve ekibi 1 günde halleder veririler ;) kaportayı nasıl halledeceksin ? Kaportacı değilsen işin bayagı bir zor . Bu benim fikrim .
Saygılar.
Araç satılmış neyi tartışıyorumki :)
Eminmisin denedinmi ?
sanırım yazdklarm görünmüyor abiciğim:) aracın şaseleri kuleleri vs de önemlidr sonuçda önceden bilgisi olan varmıdır diye sorduk yada motoru içi dışı bilmemnesi çok temiz bi aracın bu hale gelmesiyle bitik bi aracın bu hale gelmesi arasnda çok fark olduğunu, temiz ise geçmişi bu şekilde kazalı bi aracın düzgün bi usta ile oda bizde mevcut toplanabilceğini düşünmüştüm:) uzatmaya gerek yok aldık zaten:)
yaşar abi direksiyon sertliği var dedinde şaselerle ilgili bi durumdan mı???