baya bi hemde.çıta kalkık depo kapagı kısmına kadar hasarlı
Printable View
Peugeot 106 GTI 2001 Model 16.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 63696796
Bu araç hakkında bilgi sahibi olan varmı ?
Citroën Saxo 1.6 VTS 2000 Model 13.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 31650649
bu araç hakkında bilgisi olan ?
ac yı kotu bı araba demedım okan gecenlerde benım arabanın muhabbetı gectı forumda bazı arkadaslar boklamaya calıstıda sen denızlıye geldın gordun arabayı bındın yemek yemeye gıttık arabayıda baktın ama ben taban halısına kadar sokupte yarıslara hazırlanmadım hanı bazı arkadaslar orjınallıkten bahsedıyoya onlaradır bu lafım........
yaşın kaç bilmiyorum ama biraz daha saygılı ol taşak yapıcak yaşta deyilim bi gün yüz yüze bakarız sonra sen utanırsın
Her yerin bir adabi kurali var hepsini gectim normal sartlarda bilmedigin tanimadigin bir ortama girdiginde kendini tanitir selam verirsin ;) sen buranin kuralina uyup kendi tanitan bir konu acmadan direk arac sorgularsan bunlar basina gelir o yuzden gereksiz sinir yapiosun
arkadaslar 98 model temiz sunroflu bi 106gti ın rahat alınıp satılabileceği rakam nedir
kırmızı DT plakası hiç değişmedi bildiğim kadarıyla..1 seneye kadar sefadaydı..altını logar kapağına vurdular ..motor komple söküldü..sonra kartalda osman usta topladı motoru yürürü gayet güzeldi...ufak tefek kazaları olmuştur..ama büyük bi kazası yok diye biliyorum...
galeriden satılık olan kırmızı ise sanrufsuz ilk sahibinden bugüne kadar hiç mod görmemiş bir araç... içi çok çok temiz...dıştan boyanması lazım...sanruf olsaydı alınırdı...