Bulamazsam almayacağım,geçen sene alacak olsam LT yada 61 AC yi alacaktım.
Printable View
Peugeot 106 GTI 2000 Model 17.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Turkuaz renk - 60719529
Bu elemanda benım eskı arabalarımın resimlerını koyup ilan vermiş barzoo :D:D
Sahibinden.com çıktı, Mertlik bozuldu. Kimseye güvenilmiyor artık bu devirde.
Benim en yakın arkadaşım sattı Gti'ını. Yeni sahibi araç ile Takla attı, yaptırdı. Şimdi bizim sattığımız fiyattan daha üstüne satmaya çalışıyor. Fiyat konusu kendi kararıdır ancak Orjinal diye satmaya çalışmıyorlarmı o insanı üzüyor.
Hangi araçmış o Burak muhbbetleti bilmiyorsun konuşma...
Hakana bızım sattıgımız fıyatın ustunde sattı aracı tesısatı sokerek
-Gokberk takla atmadı aracla , arabada on sol far tampon bagaj arka tampon gıtmıstı
-Sunroof camı duran bı arc nasıl taklaa atmıs olur solermısın ayrıca gokberk sttı aracı ;)
Uzun bir süredir forumu, özellikle bu başlık altında ki yorumları, sorgulamaları üye olmadan da olsa takip etme fırsatım oldu...Yorum yapan bir çok arkadaş diğer forumlardan beni hatırlayabilir belki...Üyelerimiz kısmında da kendimi tanıttım neyse konumuza dönelim...
Bahsedilen aracın plakasını açıklayabiliriz bence ki burada birçok gti sorgulanıyor ve bu paylaşımlardan 106 gti almak isteyen bir çok arkadaşımız faydalanıyor....
Hakan Burak arkadaşı tanımam etmem ama bahsedilen araç 41 PJ 070 ise, sanruff camı kırılmamış bir araç nasıl takla atıyo acaba bunu yanıtlamasını istiyorum.
Saygılarımla,
o araba ilk bizdeydi biz trabzona sattık trabzondaki sahibide gürcistan tarafından orjınal 2001 derisi getirtti trabzona,taktı arabaya kapı panzotları hariç..sıfır gibiydi derileri ordan antebe ordanda antalyaya gitti denildiği gibi..ama deriler orjinal 2001 derisiydi + 4 başlıktı hem..o arabanın en güzel yeride koltuklarıydı zaten..
Muhabbetlerin orta yerindeyim ben. Bilmiyorsun konuşma falanda yapma. Gerekirse yüz yüze konuşuruz ama burda olmaz. Yan yatmış , tavanının köşelerinde göçük olan araba Taklalı sayılmıyorsa ben başka birşey söylemem.
Satabilir. Benim eşim dostum alırsa daha kötü olur o yüzden uyarmak istiyorum. Sence kötü birşey mi yapıyorum?
Yukarıda anlattım. Yan yatmış, tavan köşeleri göçmüş bir araç taklalı sayılmıyorsa, bizde öyle satalım nasıl olsa taklalı değil. Size göre yalan söylüyor olabilirim. Ama en az 100 kişi gelip Aracın eski sahibi olan arkadaşıma sordu. Onlarda mı yalancı ? Ne oldu kaza yapmışsın falan araba kötü haldeydi gördük diye. Arkadaşımda ben o arabayı sattım dedi yeni sahibidir dedi olay bitti. Uzatmaya gerek yok. Sonuçta herkes bilgilensin ve fikir sahibi olsun.