evet kardeş bende katılıyorum sana arabanın gerçekten dışında ufak dokunuşlara ihtiyacı var.fiyatıda normal.ankara dışından almayı düşünen varsa gider bakarım yorumlarımı,gördüklerimi yazarım.
Printable View
evet pazarlıgınıda yaptım fiyatıda biraz indirttim overbost metede aracın motoruna kefil rotajı yeni bitmiş yarın bakmaya gidicem bi araçdaha var ondan haber gelmezse bakıcam bu araca motor içinde boya yok tavanda boya yok sol çamurluk değişik ön kaput orjinal ... şuan tek masrafı sanruf dişlisi..
çok doğru :)
Valla usta ben bildiklerimi söyledim kafana yatarsa gelir alırsın. Eski sahibi arkadaşım. Hatta sitede siyah vtı'ı olan Mertcan abi de daha eski sahibi diye biliyorum. İstersen ondan da bilgi alabilirsin.
eser 13 - 14 106 gti lasım pampa bana ulas ;)
aracım için görüş belirten arkadaşlarıma teşekkür ederim. aldığımda araç güzeldi, bende iyi bakmaya çalışıyorum. satılık ilanı vermeme rağmen cuma günü sonax motor koruma ve detaylı iç temizlik yapıldı, vaktim olsa boya korumasınıda yaptıracaktım zaten onuda yapalı çok zaman geçmedi :)
Direksiyonda yapılması gereken bir sıkıntı yok, kutuda falan problem yok. aralık ayında tamir falan yapılmadan sıfır taktırdım ben. Sadece çevirme esnasında ufak bir gıcırdama oluyor bazen halledilir, sıkıntı değil.
Torsiyon konusunda ise masrafını düşerim, vaktim olmadığı için bir türlü yaptıramadım. İşlerimin yoğunluğundan ötürü ilgilenemedim.
Güzel insandır, gönlü zengindir :) :icon_tup:
Peugeot 106 GTI 1999 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 57785249
bu arac hakkında bilgisi olan varmı bi arkadasımıza bakıyruzda?
yc'yi alsanıza madem araç bakıyorsunuz
kanka fiyatta anlaşamıyoruzz....
İBRAHİM_MEY_GTİ eger nakit durumunuzu ayarlıyabiliyorsanız bence uz gayet mantıklı bir seçim olur.