106 bosuna efsane olmus bır arac degıl :D kıyasla kıyasla bıtmıyor ınsanın ne 106ymıs be dıyesı gelıyor:D alayına gıder yapıyor
Printable View
106 bosuna efsane olmus bır arac degıl :D kıyasla kıyasla bıtmıyor ınsanın ne 106ymıs be dıyesı gelıyor:D alayına gıder yapıyor
hopppss neler oluyor burda bensiz :D saplayan saplayana burakcım zaten ömrün boyunca beni geçme hayalinle yaşamanı seviyorum be kardeşim ama hala inadıma devam ediyorum geçemezsin beni kanka :) sen git 306 gti ına 5 lira harca yürütcem diye bende gidiym suat abi al benden sana 2 lira diyim sonra geliym herzamanki gibi burakcıgımın içinden geçiym :D:D seviyorum kanka seni :heyoo:
nerden sordum sormaz olaydım 306 kendimi baya niyetlendirmiştim ama, dün gece çıkıp 106 ile gazlayınca bütün hevesim kaçtı yine 106 alcam :D
11 dy 106 gti siyah olan araç için teklif geldi kime sorduysam güzel dediler nasıl bu araç... bilen varmı.
Ben kendim baktım o araca ön taraı komple orjinal arka sağ çamurluğunda çok ufak bişi var araç bursadan bileciğe geçtikten sonra komple boyanmış kapı çıtaları tampon bantları herşeyi boyamış boyacı, kozmetik temizliğe ihtiyacı olan bir araba yürürüde azımsanmayacak kadar iyiydi.
...........................