ahahah :D:D
Printable View
bu aracla cidi ilgileniyorum bilgisi olan arkadaşalar varsa sevinirim tşk.....
gönül rahatlığı ile alabilirsiniz çok temiz ve orjinaldir
evet kırmızı araç güzel
Sahibinden de gezerken 106 fiyatlarına bakıyorum
İyiki 2 sene önce 106 almışım 1 şahin parası kadar kardayım suanda :D
buda 61 AC nin bizdeki hali trabzona gitmeden :)
http://b1110.hizliresim.com/11/10/9/3179.jpg
http://b1110.hizliresim.com/11/10/9/3190.jpg
Tabiki buyurun gelin görün aracı samimiyetine inandığım dürüst insana hatırı sayılır bir ikram yapacağım...ben teşekkür ediyorum...
sezgin bey numaramıda yolluyorum size ben ilanı kaldırıyorum...bilginize düşünürseniz beklerim.
0544 319 72 92 vedat ünlü
araç kullanılmamakta ve güvenlik sevyesi yüksek olan bir resmi kurum oto parkında muhafaza edilmektedir.
bir kac ay once arac sahibi ile konustuktan sonra en son attigi mesaj ..
benim yurt disindan donme olayi yalan oldugu icin 106 ile ilgili planlarda gitti yoksa parasini gonderip aldirip garajta yatirmayi dusundugum bir aracti yilbasindan sonrasina dogru ..
nasip olmayacak anlasildi bu lanet memlekette de 106 yok ki anilari tazeliyelim cok guzel cok temiz arac alan hayrini gorsun harika duruyor ..
Edit : Ankarada ki 2001 Seytan Kirmizi 120000 KM de ki aractan soz ediyorum ..
maşallah rengine kurban yaa.dayanamıyorum şeytan kırmızı 106 görünce
61 AC diye bahsedilen aracı iki ay kadar önce aydınlık evlerde görmustum.plakasi 06 GT ... idi ayni zamanda bi arada satılık ilani vardi
Peugeot 106 GTI 1998 Model 13.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 57520994
bu aracı bilen varmı.......?
arkadaslar kısa ve oz konuscam 14 mılyar bılemedın 15mılyar para var kıl adamımda bıraz sıyah ve gri harıc 106 veya saxo2 varmı onerebılecegınız gecmıste yorulmus arabaları elını ayagını toplamıslar satmaya calısıyolar az boya onemlı deıl ama degısensız ıstıyom ben :(
06FK106 hk bilgisi olan varmıdır?
fotograf resim link varsa bilen cıkar belki
ilanı/resmi yok hocam siyah 2000 ya da 2001 model. Bu gün aracı gördüm duruma göre sahibiyle konuscam.