Bu koltuklar ne kadara mal olur?
Printable View
arkdasım dedıgın kısı Hakan seni adam yerıne koyupta muhabbet etmeyen kısı hergun beraberız ;) gercı bızde etmıyoruz ehlıyet aldın mı sen araba arka taraftan vurup durdugu ıcın on dırek cok az bı sekılde yamuldu allaha sukur baska bısey yok sen kendı gozunle gormeden muhabbet etme Gkberk kaza yaptıgı gun kc saat hastanede kaldık sonraa aracın yanına gecıp ıcerı koyduk araya byram gırdı dıye ugrasmdı sonra annesı tekrra o arabayı ıstemedıgı ıcın sattı ve ınan muhtıs bı paraya sattı... Yapılıları belkı o paraya satılmıyor ;) Neden cunku drbesı azdı ve alan kısı kaportacı nıye aldı demekkı aldıgı paranın ustune kar yapabılcegını dusundu...Abıcım kulktan dolma lflrla gelme bırdha
Bana şimdi böyle laf oyunları yapma . Adam yerine koymuyor filan neyi kanıtlamaya çalışıyorsun sen? O benim kaç senelik çocukluk arkadaşım emin ol adam yerine koymuyorum falan demek isterse bana söyler sana söylemez ;) Uzatmayacağım gün gelir yüz yüzede konuşuruz. Bana abicim şeklide yapma. Gözümle gördüm ben o konuda içini ferah tut.
ya burak neyın kafasını yasıyorsun sen daha oncede bole konustun konustun yuz yuze geldık abı ozurdılerım dedın durdun mılletın arabasını kotulemek yerıne gercekten senın olan araclar hkkında konus..
-Gozumle gordum dıyorsun araba hep ıcerde yattı ve stıldı dha sonra, gorduk dıyenlerın gocuda yalan o ortamda bı kısı veya 2 kısı gordu bırıde Erkan , Hakan bıle gormedı benımle konustu telde bız Hakanla gereklı seylerı konustuk senın herseyı bılmene gerek yok ;)
Forum kirliliği yaratmak istemiyorum ve bu konu hakkında son yorumu yazayım.
Hakan Burak arkadaşım...senin arkadaşın arabanın neresinde vuruk olduğunu aracın nerede olduğunu dahi bilmiyordur hala.. bu arabayıda ben ona sattım belki bilirsin, oda diğer arkadaşa sattı ***** araç patladı ama görmeden bilmeden yapılan yorumlara pek kanmayın..kazadan 1 saat sonra arabayı biz garaja cektik..hee ben araç satılır falan ona karışmam ki alan arkadaşlada muhabbetim dahi yok...araç kazalı mı kazalı okadar... zaten araç halen toparlanıyor...
sahibi satarsa zaten gerekli yorumumuzu ozaman yaparız ki faiş fiyata satıldığınıda ilk senden duydum... 106 gti piyasasını takip edenler zaten gerekli bilgiye istedikleri yerden ulaşabilirler...
Saygılar
Yalan söyleme bak. Millet yanlış anlayacak. Ben seninle 1 kere bile yüz yüze geldiysem en adi şerefsizim bu kadarda net konuşuyorum. Fazlada kirletmeyelim konuyu. Ve ben sana 1 kere bile abicim çekmedim bana burda klavye delikanlılığı yapma. Uzatma. Şu siteden banlanmak istemiyorum.
-Bu sana verdiğim son cvp Sen serefsızsen yapabileceğim birşey yok kusura bakma...
-Fazla vermişler senin gazını hadi abim başka kapıya...
Abıcım derdın varsa pm'den devam et
Peugeot 106 GTI 1998 Model 11.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 58950878
Bu araç hakkında bilgisi olan varmı alıcağımdan değil meraktan soruyorum
nolmuş gene burda sinan....